Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Iekštelpu 360 grādu Rotējoša Golfa Treneris Šūpoles Treneris Sitamie Mat Golfa Autonoma Treneris Portatīvo Golfa laukums Skatīt lielāku

Iekštelpu 360 grādu Rotējoša Golfa Treneris Šūpoles Treneris Sitamie Mat Golfa Autonoma Treneris Portatīvo Golfa laukums

€24.76

-29 %

€35.37

Jauns produkts

Modeļa Numurs Golfa apmācība ierīces
1. tipa golfa paklājiņš
Materiāls PE grīdas un mākslīgā kūdra
Nosaukums Golfa apmācība ierīces
Atvasinātie Sērija Citi
Veids Citi, Swing Trainer
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas: 1. Pareizu Swing Pozīcija: kreilis vai labo roku, šūpoles rezultāts ļauj lietotājiem, lai izprastu to šūpoles stāvokli un pareizu savu šūpoties vietu.

2. Izvairītos no Galvas Līdz: 360 grādu rotāciju, nav nepieciešams, lai nozvejas bumbu, nav nepieciešams, lai novērotu, kas peld bumbu virziena, jūs varat zināt, trajektoriju un šūpoles.Lietotājiem, kuri paaugstināt savas galvas īsā laikā, tas dos labus rezultātus.

3. Saglabāt Faktisko Šūpoles Ritms: Jūs varat nodarboties ar savu swing ar mazāko pēdu nospiedumu.Tas palīdzēs jums saglabāt faktisko svinga ritmā.Patīkamu šūpoles vingrinājumi var palīdzēt jums apmācīt savu vidukļa un uzlabotu muskuļu spēku.

4. Viegli Uzstādīt un Lietot: Piemērota iekštelpu un āra lietošanai.Jūs varat spēlēt golfu un sporta, kā nepieciešams.Jebkuru koka vai dzelzs šūpoles exerciser var izmantot.

5. Laba Dāvana Sporta Entuziasti: ir Paredzēts portatīvo golfa laukums vīriešiem, sievietēm un bērniem, kas jūsu dzīvē.Jūs baudīt spēles uz dārzu vai mauriņu.Palīdzētu tiem uzlabot savus liekot spēles, ko praktizē uz mūsu galdiem.

Specifikācija:

Izmērs: par 62*33.5*23.5 cm/24.41*13.19*9.25 collas

Materiāls: PE grīdas un mākslīgā kūdra

Svars: aptuveni 3,9 kg

Iepakojuma Saraksts:

Golfa Apmācība Ierīce*1

Piezīme:

1. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, produkts ir kādu izmēru pielaides.

1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) S&H, neietver NODOKĻUS pircēji atbildīgs par jebkādiem vietējiem nodokļu vai citu importa nodevas.

3) Pasūtījumi apstrādāti solīja dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.

4)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi.

5) attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu un ir mūsu ir tikai atsaucei.

6) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

7) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 39 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

8)Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru http://www.17track.net/en vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu pasūtījumu tiešsaistē.

Tagi: golf swing trainer, amerikāņu golfa, golfa piegāde, golfa matt, saulesbrilles golf vadītāja, golfa paklājiņš, paklāju golfs, golf swing, golfa neto, golfa nūju.

Uzrakstīt recenziju

Iekštelpu 360 grādu Rotējoša Golfa Treneris Šūpoles Treneris Sitamie Mat Golfa Autonoma Treneris Portatīvo Golfa laukums

Iekštelpu 360 grādu Rotējoša Golfa Treneris Šūpoles Treneris Sitamie Mat Golfa Autonoma Treneris Portatīvo Golfa laukums

Saistītie Produkti