Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 10 Spēcīgu Stimulāciju Modeļus, 3 Ātrumu Bezvadu Tālvadības Anālais Vibratori Baudu Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Pāri Skatīt lielāku

10 Spēcīgu Stimulāciju Modeļus, 3 Ātrumu Bezvadu Tālvadības Anālais Vibratori Baudu Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Pāri

€16.73

-39 %

€27.88

Jauns produkts

Materiāls Silikona
Commodity Quality Certification ce
Modeļa Numurs Vibrators
Seksuāli Divdomīgs No
Feature1 anālais dildo krūts
Neķītrs Attēlu No
Zīmola Nosaukums LOAEY
izmērs anal sex toys
Veids Gulēja uz
Iezīme vīrietis sieviete pāri
Vienuma Tips Anālais, Vibratori

Par produktu

10 Stimulācija Modeļus un 3 Ātrumu Vibrācijas piedāvājam dažādas sajūtas eksperimenta veikt jūsu spēlēt, lai orgasma jaunas virsotnes pielāgot intensitāti, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Tālvadības un izgatavots no bezšuvju silikona, tie būs sniegt jums brīvroku thrills no līdz 32 pēdu attālumā.Ar 5 elastīgu krelles un spēcīgu, motors, luksusa anālās lodītes var tikai vibe jums jaunas virsotnes baudu.

Izgatavots no gluda, silikona, tas ir lieliska alternatīva krelles un piemērots visu līmeņu spēlēt.Var izmantot kā klitora stimulators vai, lai spice up seksa pozas ar savu partneri.

Pilnībā Ūdensizturīgs Īpašu izstrādātas ar labu ūdens pretoties silikona, nodrošina, jūs varat baudīt rūpīgi masāža par savu sensitīvo daļām ūdens!

USB lādējamu un ideāls jauns vai pieredzējis anālais spēlētājiem, šī premium rotaļlietas nāk ar USB uzlādes kabelis lietošanai visā pasaulē.Izmantot diskrētu un gluds ceļa gadījumā, kas paredzēts satraukums-bezmaksas ceļojumu.

Izpētīt 3 Intensīvas Vibrācijas Līmenis un 10 Dažādus Modeļus

10 dažāda veida baudu, un 3 intensīvas vibrācijas līmenis, lai jūs, ar vienkāršu klikšķi uz pogas, un tas pāriet uz nākamo vibrācijas immdiately.No nepārtrauktai vibrācijai, lai neregulāra.Ar tā vairākas funkcionalitāti, jūs varat mazināt stresu un ir labs laiks.Spēcīga kā vētra vai viegli kā vējš, tas ir atkarīgs no jums.

5 Krelles Ar 5 Izmēra Pakāpeniski Seksuālu Stimulāciju

Produkts ir flexable un šūpoles brīvi, ēdināšana jūsu dažādas pozas, izvairoties no bailēm no traumas dēļ cietība.Ķermenim droša silikona, mīksto un ideāls roku sajūta, izturīgs, tas butt kontaktspraudņi ir uzņēmums vēl nav elastīga, lai kontūru uz jūsu ķermeņa.Izgatavots no drošākajiem augstas kvalitātes materiāla, tas ir latexfree.Tīrīšana ir ļoti viegli ar nedaudz silta ūdens un regulāras ziepes.

3 Spēcīgi Vibrē Motors Hitting Jūsu Lpp Vietas

Ir 3 dažādi motori iekšā anālais vibrators.Tas nodrošina jūsu abu visjutīgākā erogēno zonu ar maksimālu stimulāciju, lai palīdzētu jums ātrāk nekā jebkad agrāk!Katru motoru lepojas dažādas vibrāciju, lai jūs varētu izmēģināt.Ar šo, jūs varat koncentrēties visiem tiem, spēcīgu vibrāciju režīmi tieši uz jūsu lpp vietas maksimālu stimulāciju un baudu!

Tālvadības Viegli Izmantot

Atveriet anālās lodītes jauda apakšā un sarkanās gaismas, pēc tam ieslēdziet tālvadības slēdzis, tālvadības pogas ar sarkanu gaismas, lai jūs zināt, kad strādā.izrādās, par vibratori un speds ciklu, izmantojot modeļus.Uzglabāt attālās pogu nospiestu trīs sekundes, lai to izslēgtu.Bezvadu tālvadības pults, kas ir attālu diapazonā no 32 pēdas.

Uzlādējams par Nebeidzamu Izmantot!

Uzlādējams, izmantojot USB kabeli , jūs needn jāuztraucas par baterijas.Vienkārši pievienojiet uzlādes pamatni kabeli, lai jauda uz augšu.Uzlādējamās anālās lodītes var ilgt līdz pat 1.5 stundu un ilgst 2 stundas, lai pilnībā uzlādētu.Ar massager nāk kaste ar tās tālvadības pulti, USB uzlādes kabelis, lietotāja rokasgrāmata.

Ūdensizturīgs un Viegli tīrāma

Lietot to vannā vai dušā, lai vēl vairāk mugurkaula-tirpšana orgasms jums atcerēties!!! 100% ūdensizturīgs un pilnībā zemūdens lai jūs varētu justies ripples prieku peldēt pa jums vannu, dušu vai karstu vannu.Ņemt to uz slapja un savvaļas ride vannā, dušā vai baseinā!Un jūs varat tīrīt to ar nedaudz silta ūdens un regulāras ziepes

Tagi: bluetooth rotaļlietas, anālā nūjiņa, dildo siltuma, fox dzimums, fox plug, g spot vīriešiem, anālais olu, olu cilvēks, anal dildo man, bluetooth olu.

Uzrakstīt recenziju

10 Spēcīgu Stimulāciju Modeļus, 3 Ātrumu Bezvadu Tālvadības Anālais Vibratori Baudu Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Pāri

10 Spēcīgu Stimulāciju Modeļus, 3 Ātrumu Bezvadu Tālvadības Anālais Vibratori Baudu Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Pāri

Saistītie Produkti