Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Āra Saules LED Ielu Gaismas Ūdensizturīgs Sienas Gaismas Cilvēka Ķermeņa Indukcijas Multi-Mode Saules Lampas, Āra Apgaismojums Skatīt lielāku

Āra Saules LED Ielu Gaismas Ūdensizturīgs Sienas Gaismas Cilvēka Ķermeņa Indukcijas Multi-Mode Saules Lampas, Āra Apgaismojums

€4.52

-27 %

€6.20

Jauns produkts

Ir Spuldzes Iekļauts
Stils Mūsdienu
Zīmola Nosaukums oobest
Izmantošana Avārijas
Sertifikācija CCC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Aizsardzības Līmenis IP65
Saules Baterijas Tips Litija Akumulators
Korpusa Materiāls ABS

Apraksts:

Iezīme

- Tālvadības Kontrole un Regulējams Atbalsts,Šī āra led saules gaisma ir klasisks regulējams leņķis, kas ļauj jums, lai pielāgotu ekspozīcijas leņķi saules lampas atbilstoši darbības videi.Bez tam, tālvadības pults ir ērts jums, lai pielāgotu darba režīmā lampas jebkurā laikā,jums nav izmantot kāpnes.

- LED Gaišāku & Plašāku Apgaismojuma,Šī saules kustības sensors gaismas, kas aprīkotas ar modernizētām augstas kvalitātes LED lampas, Krelles un jaunākās enerģijas vadības mikroshēma, kas palielina leņķi un to teritoriju apgaismojumu par 50%.

- trīs Ērtu Veidu, Salīdzināt ar citu vienu-režīms saules gaismas, Saules Gaismas, Āra dod 3 darba režīmi, lai tiktu galā ar dažādiem lietošanas scenāriji.Indukcijas režīmā, enerģijas taupīšanas režīmu, un pilnu apgaismojuma režīmu.Ideāls, lai izmantotu uz durvīm,pagalms ,dārzs, terases,garāža, piebraucamais ceļš, klāja, ceļu, saimniecību un jebkurā vietā, kur saule spīd.

- Visu Sezonu Strādā Gaismas,LED saules gaismu absorbē un pārveido saules gaismu elektroenerģijā,efektīvu saules panelis ir labi heatproof un Ūdensizturīgs IP65 funkciju un var turpināt darbu laikā aukstā ziemas mēnešos,izgaismojot savu dzīvi jebkuros laika apstākļos un jebkurā gadalaikā.

- Super Ilgs Kalpošanas laiks,Saules powered gaismas ir IP65 waterproof, ka tas pilnībā aizsargā shēmu un akumulatora, un padara tās mūžs ir 2 reizes lielāka nekā citiem.

Paziņojums

- Lūdzu, pilnībā uzlādējiet saules panelis gaismas, saules, pirms to izmanto

- Darba strāvas ietekmē laikapstākļi, atrašanās vieta utt.

- Ja jums nav izmantot to ilgu laiku, lūdzu, pilnībā uzlādējiet to sauli ik pēc 3 mēneši.Tas ir labāk, lai akumulatora ekspluatācijas laiku.

- Lūdzu, nav apgāzties un kārtīgi saules panelis, kas ir pārāk grūti un tik bieži

- Lūdzu, instalējiet saules prožektors vietā, ka gaismas saņemt saules gaismu tieši bez pajumtes.

- Ja nav labi saulē vai ziemu, tas aizņem vairāk laika, lai maksas.

Specifikācijas:

Saules panelis: 5.5 v/2.5 w

Li-ion baterija: 3,7 v/2200mAh

Kustības attālums:līdz 15-20 ft

Apgaismojuma diapazons: 80 kvadrātmetru

Izmēri: Kā parādīts attēlā

Paketē Iekļauts:

1X Ielas lampas

1X Manuālā

Tagi: luci pro saules string gaismas, sistēma, aproce ar saules sistēmu, sola, flamingo saules string gaismas, brightech saules string gaismas, infrasarkano cilvēka ķermeņa indukcijas lampas, osiden saules string gaismas, saules gaisma cilvēka ķermeņa indukcijas, saules cilvēka indukcijas lampas.

Uzrakstīt recenziju

Āra Saules LED Ielu Gaismas Ūdensizturīgs Sienas Gaismas Cilvēka Ķermeņa Indukcijas Multi-Mode Saules Lampas, Āra Apgaismojums

Āra Saules LED Ielu Gaismas Ūdensizturīgs Sienas Gaismas Cilvēka Ķermeņa Indukcijas Multi-Mode Saules Lampas, Āra Apgaismojums

Saistītie Produkti