Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 96 LED Ūdensizturīgs Mirgo Liesmu, Saules Lāpu Gaismas 1/2gab Āra Ainavu Apdare Dārza Zāliena Lampas Pagalms, Balkons Skatīt lielāku

96 LED Ūdensizturīgs Mirgo Liesmu, Saules Lāpu Gaismas 1/2gab Āra Ainavu Apdare Dārza Zāliena Lampas Pagalms, Balkons

€14.87

-18 %

€18.35

Jauns produkts

Spriegums 6V
Zīmola Nosaukums Acecorner
Aizsardzības Līmenis IP65
Pamatnes Tips Nav
Saules Baterijas Tips NI-MH
Ir Spuldzes Iekļauts
Sertifikācija CCC
Izmantošana BRĪVDIENA
Ir Regulējamas, No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs mirgo liesmu, saules lāpu gaismas, 96 LED Solar Flame Light
Gaismas Avots LED Spuldzes
Stils Mūsdienu
Funkcijas mirgo liesmu, saules lāpu gaismas, Auto ON/OFF
Barošanas Avots Saules
izmērs 256x53x53mm

Mirgo Liesmas Lāpu Gaismas, Saules Gaismas - 96 LED Saules ed Bezvadu Ūdensizturīgs Ārpuse Drošības Sienas Gaismas - Zemes Staba/Base & Sienas Lampas Terases Klāja, Pagalms, Dārzs , Mājas,piebraucamais ceļš,Kāpnes

FUNKCIJAS:

-350 LŪMENU SPOŽU GAISMAS : Blīvi izplatīts 96 LED apgaismojums nodrošina spilgtu gaismu ar maksimālo 350 lūmeni, kas atbilst jūsu apgaismojuma un drošības prasībām.

-VAIRS DARBA LAIKS : Absorbē vairāk saules enerģijas 2200mAh uzlādējams akumulators no saules, jo lielākā saules paneļu laukums, pārvērst likme ir 17%, baudīt ilgāku darba laiku, kas darbojas līdz pat 6 stundām dienā, augstas spilgti režīmā .

-IP65 WATERPROOF UN HEATPROOF : Izgatavoti no augstas ietekmes ABS, kas var izturēt lietus, sniega, slapjdraņķa un citi ekstremāli laika apstākļi.IP65 Waterproof un heatproof āra saules drošības gaismas dārzs, piebraucamais ceļš, baseins, garāža, kāpnes, veranda.

-VIEGLI IZMANTOT : Ieslēgtu swit klp ietvaros, instalējiet to un ievietojiet gaismu uz mīkstu zemi.Tas tikai aizņem dažas sekundes.Saules gaismas, automātiski ieslēgtu nakts un izslēgt rītausmā!Montāžas augstums ir 2 līdz 2,5 metri ir ieteicama.

-PIELIETOJUMS : Saules ceļu Gaismas Spilgti skaidra gaisma spīd atpakaļ no katra LED gaismas.Ideāli piemērots jebkuram .jūs varat novietot tos uz celiņu, terašu, dārzs, piebraucamais ceļš, vai jebkuru citu āra vietas, lai iedegties nakts.

-AUTO IESLĒGTS/IZSLĒGTS - iebūvēta jutīga gaismas sensors, automātiski ieslēdzas krēslas un pie rītausmā.Nav nepieciešams, lai darbotos ON/OFF slēdzi vienu reizi nodot to ekspluatācijā, sniedz jums ērtības un ietaupīt jūsu laiku.

SPECIFIKĀCIJAS:

Ūdensizturīgs:IP65

Saules panelis : 5.5 V/1W

Gaismas avots: 2835,96 gab./RGB 4gab

Spilgtums: 350 lūmeni

Uzlādes Metode: Saules maksas

Uzlādes Laiks: Apmēram 8 stundas

Baterija: 3,7 V/2200MAH

Produkta izmērs: 256x53x53mm

Pārnesumu nostāju: Tā automātiski iedegas, tumsā, to var uzlādēt dienasgaismā, un tā automātiski izslēdzas gaisma.

IEPAKOJUMĀ INCLUDEDS:

1 x Saules gaismas un Piederumi

S PIEZĪME :

1.Saules gaisma ne aktivizētu dienas laikā.Tas tiks aktivizēts tikai tad, kad apkārtējā gaisma ir pārāk vājš, un nakts laikā.

2.Vienības nāk ar litija akumulatoru pārklāts.Lūdzu, nav aizstāt to ar sevi.Izmantoto vai izlādējušos akumulatoru, pēc tam, kad tas ir izņemts no vienības profesionāls, vajadzētu turēt prom no karstuma vai sadzīves atkritumiem, un atbrīvoties pie vietējā akumulatoru utilizācijas un likvidēšanas centrs.

3.Pirmo reizi izmantot,lampas, parasti ir nepieciešamas saules 24 stundas, lai uzlādētu pilnībā.Montāžas stāvoklis un atrašanās vietu vienība, laika apstākļi un citi klimatiskie vai sezonālās svārstības ietekmēs maksas un izpildlaika lampas.

Tagi: sistēma, dārza lampas, lampa āra, dekori dārza, dārza nojumes, lampas led saules, samvi led lampas, vienkārši balkona, dārza lampas saules, dārza dekori.

Uzrakstīt recenziju

96 LED Ūdensizturīgs Mirgo Liesmu, Saules Lāpu Gaismas 1/2gab Āra Ainavu Apdare Dārza Zāliena Lampas Pagalms, Balkons

96 LED Ūdensizturīgs Mirgo Liesmu, Saules Lāpu Gaismas 1/2gab Āra Ainavu Apdare Dārza Zāliena Lampas Pagalms, Balkons

Saistītie Produkti