Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Kalnu Iekšējo Kabeļu Kanālu Rīku Magnētu Vadu Velosipēdu Rāmi, Vītnes Rokasgrāmata, Velosipēdu Remonts Portatīvo Naftas Caurule Ir Viegli Piemērot Skatīt lielāku

Kalnu Iekšējo Kabeļu Kanālu Rīku Magnētu Vadu Velosipēdu Rāmi, Vītnes Rokasgrāmata, Velosipēdu Remonts Portatīvo Naftas Caurule Ir Viegli Piemērot

€8.97

-28 %

€12.63

Jauns produkts

Veids Instrumentu Komplekti
Zīmola Nosaukums EACHGO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

1. Produkta iepakojums: produkts ietver vītņu rīks, un trīs vadi, komplektā ar instrumentiem.

2. Svina stieples: Ar gumijota svina stieples ir gludāka, kas var pasargāt rāmi no skrāpējumiem.

3. Uzlabot remonts efektivitāte: galvenais instruments rāmja iekšpusē ievērojami uzlabo efektivitāti iekšējā elektroinstalācija.

4. Darbības joma: Piemērots savienojuma vītni no oglekļa šķiedras rāmis, titāna sakausējuma rāmis un alumīnija sakausējuma rāmis, ieskaitot pārvadu kodols, vadu caurules, bremžu vadu core/līnija, caurule un disku bremžu eļļas caurule.

5. Pamata princips: šis instruments izmanto divu spēcīgu magnētu, lai vadītu kabeli caur iekšējās elektroinstalācijas rāmis.Galvenais magnēts, kas var izmantot, lai vilktu citu magnētu, izmantojot rāmis tube.By saglabājot galvenais magnēts uz ārpus kadra sienas, tās magnētiskā lauka velk priekšmetus uz tā.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Rāmis vītņu rīks

Krāsa: Zaļa

Materiāls: Alumīnija sakausējuma (vītņu rīks), vadu core + gumijas iekapsulēšana (vadu)

Izmērs: T hreading rīks: Aptuveni 60*15 mm/2.36*0.59 collu(L*W)

Stieples: Par 200cm/78.74 collu (divas rezultātā ir ļoti garš), 30cm/11.81 collu (stieples garums)

Komplektā ietilpst:

1gab. * Rāmis vītņu rīks

3Pcs * Stieples

Piezīmes:

Instrukcijas:

1. Pirmo slaidu vadu savienotājs vienā galā iekšējā trose, pirmkārt, par šauru galu, ievietojiet viena gala iekšējo vadu vītņu beigās vadu, un pēc tam ievietojiet vadu savienotāja uz smadzenēm.Magnētiskie gala un elastīgu kabeli tiek izmantoti gar rāmi.magnēts.Caurules ceļveži iekšējā kabeli, kas savieno ar magnētiskā beigām, elastīgu vadu, un pēc tam ņem to ārā no rāmja, lai aizsargātu vadu, locītavu no elastīga stieple, un tad velk to ārā no vads no iekšpuses.

2. Slaids korpuss, kā ar vadu pa taisno beigām.Pēc tam, kad vadi, zvanītājs tiek savienots ar kabeli, izņemiet un vēlreiz instalācijas process vadi, un process ir pabeigts.

3. Ja jums ir jāinstalē ierīču padomus, lai palīdzētu, elektroinstalācijas iekšējās, kabeļi, hidrauliskās šļūtenes un vadi, lūdzu, sazinieties ar šiem savienotājiem.Pirmās izmantošanas galvenais magnēts, lai noskrūvēt vāku un pēc tam izņemiet no instrumentu struktūra.Iekšā, jūs atradīsiet elastīgu vadi ar magnētiem un diegi, hidrauliskās E cauruļu savienojumi, un pēc tam izveidot savienojumu ar E cauruļu savienojumi E cauruli.Pēc tam, atkārtot vadu procesa iekšējā kabeli, un noņemiet elastīgo vadu un E-caurulītes savienotājs pēc instalācijas.

Tagi: kabelis rāmja, bb68 apakšā leņķis, velosipēdu airētājs pats par sevi, līmenis vējš, zivis līnijas, park tool, dinamo magnēti velosipēdu, magnetic generator bicycle, apakšējā stiprinājuma crankset, velosipēdu oglekļa rāmi ceļu.

Uzrakstīt recenziju

Kalnu Iekšējo Kabeļu Kanālu Rīku Magnētu Vadu Velosipēdu Rāmi, Vītnes Rokasgrāmata, Velosipēdu Remonts Portatīvo Naftas Caurule Ir Viegli Piemērot

Kalnu Iekšējo Kabeļu Kanālu Rīku Magnētu Vadu Velosipēdu Rāmi, Vītnes Rokasgrāmata, Velosipēdu Remonts Portatīvo Naftas Caurule Ir Viegli Piemērot