Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Kristāla Prizmas Loga Karājas Rotājumu Varavīksnes Maker Ball Kritums Kulons Šarmu, Āra Iekštelpu Mājas Dekoru Dāvanas Skatīt lielāku

Kristāla Prizmas Loga Karājas Rotājumu Varavīksnes Maker Ball Kritums Kulons Šarmu, Āra Iekštelpu Mājas Dekoru Dāvanas

€3.24

-32 %

€4.83

Jauns produkts

Materiāls Crystal
Stils Mūsdienu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tēma Ziedu

Kristāla Prizmas Suncatcher, Logu Karājas Rotājumu, Varavīksnes Maker, Ball Kritums Kulons, Šarmu, Āra Telpās, Mājas Dekoru, Dāvanas

Motīvs:

Izgatavoti no augstas kvalitātes kristāli, tas nozīmē, ka jūs varat izveidot spilgtu un skaistu rainbows sadalīt gaismu dažādās spektra komponentiem.

Saule, kristāla rotājumu būs zied skaisti.Ne tikai jūs varat iegūt rainbow, kas uzņemts ar kristāla bumbu prizmu, jūs varat arī iegūt colorfulness ar kulonu.

Izsmalcinātu meistarība, katra stikla griešanas virsma ir samazināt dimantu, un katra detaļa ir perfekti, nodrošinot jūs ar labāku vizuālo pieredzi.

Izsmalcinātu apdare, skaisti un mirdzoši, izmantošanai mājās, birojā, dārzs, utt.apdare.

Unikālo dizainu galvenā institūcija ir sapnis ķērējs dizains, kas apvieno 7-krāsu kristāla bumbiņas skaista varavīksne ķērējs.Saule, jūs varat redzēt skaistas varavīksnes atspoguļojas saule caur logu, kristāla bumbu prizmu.

Tā ir lieliska dāvanu izvēle mīlošu ģimeni un draudzenēm.Liels dāvanu idejas, kristāla rotājumi partiju, banketi, svētki, svinības, Valentīna Dienā, kāzās, u.c.

Pakārt tos uz loga.Kad saule spīd tieši, varavīksnes parādīsies, un varavīksnes prizmu tiks prognozēts, ka jūsu visu istabu.

Specifikācija:

Materiāls: Kristāls

Izmērs: kopējais garums: 46.5 cm/18.31 gadā

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Kristāla Prizmas

Tagi: stikla prizmu, akvāriju viltus zivis, kristāla logu, feng shui prizmu, aeropress kafijas automāts, suncatcher kristāla amatniecība, rotangpalmas koka dekori, aurora borealis crystal, boho dekori, vintage stikla wind chimes kristāli.

Uzrakstīt recenziju

Kristāla Prizmas Loga Karājas Rotājumu Varavīksnes Maker Ball Kritums Kulons Šarmu, Āra Iekštelpu Mājas Dekoru Dāvanas

Kristāla Prizmas Loga Karājas Rotājumu Varavīksnes Maker Ball Kritums Kulons Šarmu, Āra Iekštelpu Mājas Dekoru Dāvanas

Saistītie Produkti