Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12pcs 2.3 V 40AH 45AH YINLONG LTO 66160 Litija Titanāta Akumulatora Šūnu 2.4 v 10.C 400A attiecībā uz 12v Strāvas Ilgi Cikls Dzīves EV Golfa Grozā Skatīt lielāku

12pcs 2.3 V 40AH 45AH YINLONG LTO 66160 Litija Titanāta Akumulatora Šūnu 2.4 v 10.C 400A attiecībā uz 12v Strāvas Ilgi Cikls Dzīves EV Golfa Grozā

€594.81

-21 %

€762.57

Jauns produkts

Komplektā Komplektā 1
Iestatīt Tipu Baterijas Tikai
Akumulatora Nomaiņa
Veids Li-Ion
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs LTO66160
Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums BLS
Nominālā Jauda 40Ah
Akumulatoru Skaits 6
izmērs F

Īpaši:

Mūsu kompānija tikai pārdod oriģinālo YINLONG LTO baterijas.Mēs garantējam, ka visas baterijas tilpums nav mazāks par nominālo jaudu.Ja jums nav testa iekārtas jauda, lūdzu, zināt šādu informāciju: 3.2V40Ah LTO baterijas nedrīkst būt mazāks par 1230g.Ja masa nav pietiekami, tas ir ļoti iespējams, ka 30AH vai 35AH.

Īpašības litija titanāta baterijas:

Liela jauda uzlādes un izlādes iespējas: ātrās uzlādes aizņem tikai 6 minūtes.

Ļoti ilgi cikla laiks: 10 reizes vairāk, kā tradicionālās litija-jonu baterijas.

Zemas temperatūras uzlādēšana un izlādēšana sniegumu ir lielisks: zema temperatūra, -30 temperatūra, labā stāvoklī.

Labi drošības rādītāji.Litija titanāta negatīvs elektrods, nav gandrīz nekādu SEŠAS filmas, tādējādi izvairoties no pārkaršanas akumulatora un izraisot ugunsgrēku.Sastāvā:

Pozitīvo polu: litija dzelzs fosfāts, litija manganate vai trīs juaņa materiālu, niķeļa litija manganate.

Negatīvā spaile: litija titanāta materiāls.

Diafragma: litija akumulators atdalītāju, kas izmanto oglekļa kā negatīvo elektrodu.

Elektrolītu: litija akumulatoru elektrolītu ar oglekļa kā negatīvo elektrodu.

Akumulatora korpusa: litija akumulatora apvalks ar oglekļa kā negatīvo elektrodu.Priekšrocības litija titanāta akumulators: Izmantojot elektrisko transportlīdzekļu nomainīt degvielas transportlīdzeklis ir labākā izvēle, lai atrisinātu vides piesārņošanu pilsētā, tostarp litija jonu baterijas ir piesaistījuši plašu pētnieku uzmanību.Lai izpildītu prasības, par iebūvētas litija-jonu akumulatora elektrisko transportlīdzekļu attīstību, augstu drošību, labu ātrumu spēja un ilgs kalpošanas laiks anoda materiāliem ir karstā vietas un grūtības.

Vienas pieturas risinājums, Litija / LiFePo4 akumulatori, akceptē pielāgotus, OEM sevices, Mēs atbildēsim 1 darba dienas laikā vai mazāk.Ikviens, kurš ir atvērts strīdu bez sazināties ar mums , bez garantijas!pievienot melnajā sarakstā .Nav svarīgi, kādas problēmas ir , mēs varam slove tiem, kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais !Par Cenām : Cienījamie Klienti ,ja jūs vēlaties, lai būtu mūsu ilgtermiņa biznesa partneri , jūs varat dalīties ar jūsu e-pasta kastē , whatapps,skype ,facebook utt.

Padomi:

1. mēs parasti izsūtīt akumulatoru ar starptautiskās tirdzniecības express, UPS ,FedEx, bet tagad akumulatora pieder daži bīstamo kravu dažās valstīs , tāpēc mēs nosūtīt tos ar īpašu līniju.

2. Tas aizņem 8-15 dienu laikā ar kurjeru sūtīt uz galamērķi ( neieskaitot Laiku ) ,ja sūtīšana ar īpašu līnijas, kas, iespējams, aizņem vairāk nekā 25 dienas.

3. Akumulatora preces, kas pieder paaugstināta riska objektus , mēs radītu vislabāko akumulatoru , tāpēc laipni klients nāk uz mūsu noliktavā.

Par Muitas nodevām un nodokļiem : ES Dalībvalstīm,muitas nodokļu un muitas formalitāšu kārtošana izdevumi tiek iekļauti.Kanāda, Amerikas Savienotās Valstis,RussianFederation,Taizeme,Singapūra,Vjetnama,Taivāna,Malaizija,Filipīnas.Muitas nodokļi un muitas formalitāšu kārtošana izdevumi tiek iekļauti.Citās valstīs dosnot includeCustomsduties un nodokļiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē.Pirms secībā:

Lūdzu, uzmanīgi izlasiet visu aprakstu, pirms pieņemt pasūtījumus, akumulators ir piemērots DIY mīļotājiem ar pieredzi, cilvēki, kuri nav pazīstami ar elektronisko, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalu, lai nopirktu gatavu produktu.

Tie pircēji, kuri iegādājas šo akumulatoru, jāpiekrīt, ka esat iepazinušies ar drošu litija akumulators zināšanas.

Atgādinājums:

DIY akumulators ir iegūt šūnas līdzsvarotu (tas pats spriegums ) pirms montāžas.Vēlāk, ja tur notiek nezinu, kā lai samontēti vai nelīdzsvarota asambleja nav pieņēmusi kompensāciju.lūdzu, padomājiet, pirms pieņemt pasūtījumus, vietā, lai nozīmē jums ir vienojušies.paldies par jūsu sadarbību!

DIY samontēti akumulatora piezīme:

Speciālisti tiks atklāts spriegums/pretestība/izskats un citi jautājumi, pirms katra krava, mēs varam tikai nodrošinātu, ka vienotais akumulators ir labs, ja ierašanās, jūs varat pārbaudīt šūnas 2-3 dienu laikā, pēc tam, kad tas nozīmē, ka baterijas nav nekādu problēmu, nesniedz atdevi, ne kompensāciju.Ja jums atrast problēmas, jūs varat sazināties ar mums atdošanas vai kompensāciju.Akumulatoru var tikai neizmantoto (elektrodu veseliem, bez metināšanas, nav valkāt, izskats labs) sniegt pretī.Nekādu atdevi pircēju uzvedību ir atbildīgs par piegādes maksa.

Šīs situācijas nevar nodrošināt atdevi, ne arī kompensāciju:

1-pēc montāžas vai montāžas procesā gadās kāda problēma, piemēram, kuģa aizsardzības pieslēgts nepareizi vadu dega izraisīt akumulatora bojājumus, lādētājs defekts, montāžas kļūdu vai nelīdzsvarota montāžu, utt.

2: Par nodarīto kaitējumu , piemēram, baterijas izspiesties/ metināti, akumulatora, bez aizsardzības BMS, ko izraisa uzlādes.

Padoms: Šie produkti ir baterijas, tikai bez aizsardzības pārvalde, jums ir nepieciešams iegādāties atbilst vienam!Jūs varat pārbaudīt mūsu veikalu un meklēt BMS.

Kurjerpasta un loģistikas

Turklāt, jo akumulators ir aizliegta produkts, daudzi kurjerpasta un loģistikas nevar nosūtīt, ierašanās patiešām būs lēnāka, tāpēc, lūdzu pacietīgi gaidīt pēc pasūtījumu.Nevar dot mums sliktas atsauksmes, jo kurjeru uzņēmums, vai tāpēc, ka kurjerpasta pakalpojumu lēni vai citiem faktoriem.atvērt strīds tiks nepieņemami.

Tagi: bat maska, bāzes lifepo4 280ah, 12v litija akumulators 12v, 40ah lto, akumulatora lto, 3000w 72v akumulators, lifepo4 12v 200ah, akumulators litija titan, 12v akumulators litija pack, ts litija akumulators.

Uzrakstīt recenziju

12pcs 2.3 V 40AH 45AH YINLONG LTO 66160 Litija Titanāta Akumulatora Šūnu 2.4 v 10.C 400A attiecībā uz 12v Strāvas Ilgi Cikls Dzīves EV Golfa Grozā

12pcs 2.3 V 40AH 45AH YINLONG LTO 66160 Litija Titanāta Akumulatora Šūnu 2.4 v 10.C 400A attiecībā uz 12v Strāvas Ilgi Cikls Dzīves EV Golfa Grozā