Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! PVC Caurspīdīga Galdauts ar Zelta Mežģīnēm Ūdensizturīgs Eļļas izturīgs Galda Segums Kafijas Galda Crystal Plate Izšūtu galdautu Skatīt lielāku

PVC Caurspīdīga Galdauts ar Zelta Mežģīnēm Ūdensizturīgs Eļļas izturīgs Galda Segums Kafijas Galda Crystal Plate Izšūtu galdautu

€24.21

-3 %

€24.96

Jauns produkts

Modeļa Numurs lszb02
Raksts Augu Ziedi
Izmantošana Mājas, VIESNĪCAS, Kāzas, puse, banketu
Materiāls PVC
Zīmola Nosaukums Ma.par
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Rectangle
Iezīme ūdensizturīgs, Oilproof, putekļu necaurlaidīgs
Stils Eiropas stils
Technics ROKU darbs
izmērs 120*170cm 140*190cm 140*200cm 140*140cm 180*180cm 140*220cm 140*240cm
Modelis Tips Cietie

Produkta apraksts:

Produkta nosaukums: zelta caurspīdīgu mežģīņu galdauts

Funkcijas:

1. Ūdensizturīgs, eļļas izturīgs, pret piesārņojumu, putekļus necaurlaidīgs, un mazgāt-bez maksas.

2. Zelta mežģīņu izšuvumi ir vairāk izsmalcinātu un elegantu.

3. Noslaucīt tīru ar papīra dvieli vai lupatu.Viegli tīrāma.

Lielumu mērīšana: ietver lieluma mežģīnes, mērot

Silts padomi:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, būs 1-3cm kļūdas.Lūdzu, piedod.

2. Sakarā ar gaismu un uzraudzīt fotografēšanas laikā, var būt neliela kļūda starp produktu un faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, dominē veida.Paldies.

3.Piezīme: galdauts ir izgatavotas no pvc, kas nav mīksta stikla, un tas nav anti-plaucēšana.Lūdzu, nenovietojiet pārkaršanu, pārtikas produktu un galda piederumi, kas tieši.

Par mūsu veikalu un produkti:

Kvalitātes Nodrošināšanas: Mēs esam apņēmušies nodrošināt labākos produktus, lai pasaules pircējiem.Katra produkta laikā tiks pārbaudītas iegādi un glabāšanu.

Cena koncesijas: Mūsu produkti ir paredzēti tieši no rūpnīcas, bez starpniekiem.Ja vēlaties pasūtīt vairumā, lūdzu, sazinieties ar mums par vairumtirdzniecības cenu!

Profesionālais iepakojums: lai pielāgotos tālsatiksmes pārvadājumu, lielākā daļa produktu mūsu veikalā tiks piegādāti ar oriģinālo kasti.Tajā pašā laikā, lai samazinātu cenas, lielākā daļa produktu būs iepakota bez eksporta standarta iepakojuma.

Kvalitātes dienests: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5-zvaigžņu atsauksmes, mēs būsim ļoti pateicīgi, (aprakstīts kā 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes komunikācijas, 5 zvaigznes par piegādes laiku).Ja saņemtā prece ir bojāta vai ir ievadīts nepareizi, lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Mēs novērstu to, cik drīz vien iespējams un atrast labāko risinājumu.

Izvēlēties mūs ar pārliecību, tāpēc jums nebūs žēl savu izvēli!

Tagi: balts nappe, vāks tabl, Galdauts, auduma pvc tabula, mantel mesa taisnstūra, kāzu zīda galdauts, galda galdauts, āra galda koka, komplekts galdauts un krēsla pārsegs, vase.

Uzrakstīt recenziju

PVC Caurspīdīga Galdauts ar Zelta Mežģīnēm Ūdensizturīgs Eļļas izturīgs Galda Segums Kafijas Galda Crystal Plate Izšūtu galdautu

PVC Caurspīdīga Galdauts ar Zelta Mežģīnēm Ūdensizturīgs Eļļas izturīgs Galda Segums Kafijas Galda Crystal Plate Izšūtu galdautu

Saistītie Produkti