Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sieviešu Peldkostīms Bikini Cietās Siksnas Sexy Bikini Komplekts Push-up Bikini Peldkostīmu Caurule Top Brazīlijas Peldkostīmu Peldkostīms Skatīt lielāku

Sieviešu Peldkostīms Bikini Cietās Siksnas Sexy Bikini Komplekts Push-up Bikini Peldkostīmu Caurule Top Brazīlijas Peldkostīmu Peldkostīms

€11.90

-50 %

€23.80

Jauns produkts

Peldēties uzvalku Push up viengabala uzvalki
Dizains Bodysuits viengabala
Sporta Veids Peldēties
Gads bikini "eiropa 2020" mujer
Iezīme Sexy bodysuits vienu gabalu
Krāsa Ziedu drukas peldkostīmu
Preci Bezmaksas piegāde brazīlija
Dzimums Sievietes, Peldēšanas tērps sievietēm
Vienuma Tips Viens Gabalu
Stils Sieviešu peldkostīms, kausēts
Modelis Tips Drukāt
Modeļa Numurs 2562
Materiāls Poliestera, Likra
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra

Yahuan Āra visiem pircējiem

Maksājuma

Mēs pieņemam T/T, Darījuma, un western Union

Piegāde

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.

Piegādes Laiks: Bezmaksas piegāde nosūtīt pa pastu Ķīnas, lielākā daļa valsts var nonākt uz 15~35 dienām.Krievija un Brazīlija ir lēni, var būt vajadzīga 20~90 dienu laikā.Ja jūsu nesaņem 45 dienu laikā, lūdzu, rakstiet man, es pārbaudīs jums.

Atsauksmes

Mēs augsti novērtējam jūsu 5-Zvaigžņu POZITĪVAS Atsauksmes.Mums ir programma, kas automātiski atbildes tiklīdz jūs atstāt savu atsauksmi.Mēs ļoti novērtējam jūsu padomu, kas ļauj mums piedāvāt labāku pakalpojumu par jums.

Ja kāda PROBLĒMA saistībā ar jūsu pasūtījumu vai vēlaties uzzināt plašāku informāciju par mūsu produktiem , Nav vilcināties, ļaujiet man zināt, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

Kompensācijas un Garantijas

Mēs pieņemam produktu atgriezt 7 dienu laikā.Atgriešanās Kravas tiks pārdevēja atbildību, ja tas ir kvalitātes jautājums, vai jūs saņemsiet produktu, kas nav aprakstīts, citādi pircējs sedz atpakaļ kravu un kompensācijas, nav atļauts (Ja atgriežot preci, lūdzu saglabāt oriģinālo iepakojumu)

Mums ir 6 mēnešu garantija par mūsu produktiem, ja šo produktu jūs pērkat ir bojātas 1 mēneša laikā .mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas vai kompensācijas, ja mēs produktiem ar trūkumiem, ja neesat apmierināts ar preci, jūs joprojām varat viņiem nosūtīt mums atpakaļ, bet jums ir nepieciešams maksāt kuģniecības kravu.

Tagi: mežģīnes peldkostīmu, slim vēders kontroles peldkostīms, Bikini, bikini, rozā, Bikini Komplekts, alistar, peldkostīms sievietēm, plate sapi, peldkostīmi, viens piec peldkostīmu.

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Peldkostīms Bikini Cietās Siksnas Sexy Bikini Komplekts Push-up Bikini Peldkostīmu Caurule Top Brazīlijas Peldkostīmu Peldkostīms

Sieviešu Peldkostīms Bikini Cietās Siksnas Sexy Bikini Komplekts Push-up Bikini Peldkostīmu Caurule Top Brazīlijas Peldkostīmu Peldkostīms

Saistītie Produkti