Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 29 Kausiņi, Krūšu Massager Vakuuma krata Sistēmas Diska Celšanas Sēžamvietas Mašīna Negatīvs Spiediens Skatīt lielāku

29 Kausiņi, Krūšu Massager Vakuuma krata Sistēmas Diska Celšanas Sēžamvietas Mašīna Negatīvs Spiediens

€76.51

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Funkcijas Un Teorija:

1. Negatīvs spiediens: negatīvo spiedienu iekšpusē kausu var padarīt vietējos kapilāru hyperemia, stimulē orgānus, uzlabo šūnu dzīvotspēju, veicina funkcionālo darbību un paaugstina organisma rezistenci; mehāniskās stimulācijas negatīvu spiedienu, var pārsūtīt uz centrālo nervu sistēmu, izmantojot reflekss ceļš.Regulējot nervu darbības tiecas uz līdzsvaru.Ieelpošana un deflācijas darbību, palielināt negatīvo spiedienu, un pazušanu izzušanu, padarītu vietējo poras atveras un aizveras, sekmēta ādas elpošana, palielinātu skābekļa absorbciju, un paātrināt atkritumu likvidēšanu.Tas ir sasilšanas efekts meridiānu, veicinot qi un aktivizējot asinsriti, atverot flegma un relaksējošu lipekli, izkliedēšanai flegma, novēršot flegma un likvidēt ļauno.

2. Tālu infrasarkano staru: siltā stimuliem, kas ražoti paplašinās vietējo asinsvadus, veicina lokālo asinsriti, uzlabo vielmaiņu un audu uzturu, palielināt caurlaidību asinsvadiem un šūnām, stiprina phagocytic spējas reticuloendothelial sistēmas, un palīdzēt ar uzturu.Absorbcijas un vietējo indīgas izraidīšanu.Līdzvērtīgi TCM terapija.Tas ir funkcijas sasilšanu un dispersijas aukstuma, kas regulē qi un aktivizējot asinsriti, kas iet caur aktīvu nodrošinājumu, un atgriežoties yang glābšanas sarunāties.Medicīnas klīniskie eksperimenti ir pierādījuši, ka tālu infrasarkano staru ir silta funkciju.Diapazonā no 6-14 mikroni, tie var iekļūt cilvēka ādā un zemādas audos, draga meridiāniem un cirkulēt caur asinsriti, uzlabo šūnu dzīvotspēju, novērst vēzi, novērst krūts slimībām, un regulēt nervu.Sistēmu, uzlabo imunitāti un citus efektus.

3. Asinsrite: asins cirkulācijas ierīces var iekļūt dziļi zemādas audu septiņi milimetri, apvienojumā ar dziļu masāžu veikt asins gāzu plūsmas, skaidrs, krūšu acini, padarīt neredzamu gāzi, uz diskā redzamas asinis, transporta skābekļa un barības vielas, lai krūts, un stimulēt smadzeņu Hipofīzes sieviešu hormonu sekrēciju, stiprina saistaudu krūts, veicināt izaugsmi un attīstību krūts.Veicina dzemdes kontrakcijas, pastiprinātu ādas elastīgās šķiedras, novērš ādas audu brīvs un izkaisīti.

4. Augstas frekvences magnētisko vibrāciju masāža: ir augstas frekvences magnētiskā vibrācijas ierīces iekšpusē kauss, kas ir jauna veida skaistumkopšanas iekārta, kas apvieno magnētisko punktu masāža un elektrisko masāža.Divējāds efekts magnētiskā lauka, un vibrācijas masāža, kas ražota, izmantojot magnētiskās vibrācijas masāžas ierīce iedarbojas uz ķermeņa skartās daļas, meridiāniem un akupunktūras punktiem, veicina asinsriti, paātrina vielmaiņu, uzlabo vitalitāti ķermeņa šūnām, un ražo dažādas paredzamās sekas.

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes materiāls ir vides, drošs, nav toksisks un nekaitīgs jūsu ādai.

2. Krūts paplašināšanās mašīna ir arī limfas detox terapija ķermeņa masāža ar iekārtu, kas varētu expulse toksīnus un attīra limfātisko sistēmu, uzlabot ādas poras, jauna veidot ādu un uzlabo mikro cirkulāciju.

3. Piemērots, lai uzlabotu asins cirkulāciju un veicina detoksikāciju gremošanas sistēmu.

4. Izmantot dažādiem daļa no ķermeņa, lai paātrinātu taukskābju pārveidošanās.Droši un efektīvi novērstu pārmērīgu tauku, samazināt svaru, slim up organismā, novērš pārmērīgu tauku uz vēdera, uzlabot kāju formu, sabiedrība ādu.

5. To var piemērot skrubis, norādiet sitamie terapija, limfas detoksikācija, pret celulīta, uzlabo sēžamvieta realizēt perfektu ķermeņa kontūras.

6. Efektīvi, lai veicinātu dzemdes kontrakcijas un uzlabot seksuālo apātija.

7. Krūts paplašināšanās mašīna izmantot ādas liftings, pievilkšanas, skaistumkopšanas veidošanā un vakuuma masāža, spa.

8. Profesionālās krūts paplašināšanās mašīna ir labāk izmantot mājās vai skaistumkopšanas salonu, spa.

LIETOŠANAS: (ir Ieteicams, 45 Minūtes Vienā Apstrādes)

1. Klientam, lai attīrītu krūtīm vai lai ļauj klientiem, lai peldēties, lietot piemērotu ādas izstrādājumi.

2. Pīlinga (smearing pīlinga krēms/pīlinga želeja) Maigi masē 2-3 min, lai to noņemtu, un izvairītos no krūtsgala masāžas laikā.

3. Ievietojiet biķeri, salmi, izvēlieties klienta gadījumā krūtīm kauss, ja klients uz krūtīm kausa pieprasīt klientam sēdēt un kauss, line out, ļaujiet klientam atgulties pēc ķermeņa tasē lieko tauku.

4. Saistīts ar kaklasaiti, lai kauss vidū, lai uzlabotu izplešanās krūts.Tad lēnām pielāgot izmēru iesūkšanas, jautāt, vai klienta iesūkšanas ir vajadzīgs, un pielāgot lēnām no vājas līdz spēcīgu saskaņā ar klienta spēju paciest.

5. Izmantojot instrumentu, lai push tauku atpakaļ, piemērot atbilstošu summu limfas detoksikācijas eļļa uz muguras, un izmantojiet piesūcekni, lai push atpakaļ taukos no abām pusēm krūts.

6. Pēc krūts fizisko instrumentus, veikt apsildāmās dvieli uz krūtīm, bet, jutīsies īpaši komfortabli, veikt krūts produktus tieši pielikts pie krūts masāža 10 minūtes produktu absorbciju, un tad klientam jāaizpilda mērījumu failu karti, Aizpildiet visu ārstēšanas kursu.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Vienuma Tips: Postenis Tips: Masāža & Atpūta

Materiāls: ABS, Plastmasa

Krāsa: Kā Bildes Rādīt

Tagi: anti dūkoņa sistēma, automašīnas bloķēšanas viedtālrunis, muca vakuuma, krūšu pacelšana mašīna, auto atvērt bagāžnieka, anti theft ierīci par auto, krūtīs sūknis, krūts uzlabot sūknis, krūšu vakuuma, krūts iesūkšanas mašīna.

Uzrakstīt recenziju

29 Kausiņi, Krūšu Massager Vakuuma krata Sistēmas Diska Celšanas Sēžamvietas Mašīna Negatīvs Spiediens

29 Kausiņi, Krūšu Massager Vakuuma krata Sistēmas Diska Celšanas Sēžamvietas Mašīna Negatīvs Spiediens