Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1080P WiFi Elektriskā Smart Vizuālo Ausu Kociņi Endoskopu, 300W Augstas Precizitātes Earpick Mini Kameras Otoscope Veselības Aprūpes Ausu Tīrītājs Skatīt lielāku

1080P WiFi Elektriskā Smart Vizuālo Ausu Kociņi Endoskopu, 300W Augstas Precizitātes Earpick Mini Kameras Otoscope Veselības Aprūpes Ausu Tīrītājs

€10.97

-30 %

€15.89

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkts Citi
Izmantošana Tīrīšana
Pieteikums Vadītājs
Veids Citi
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Bezvadu WiFi Smart Vizuālo Ausī Karoti

1080P WiFi Elektriskā Vizuālo Ausī Karoti Smart Bezvadu Gaismas Ausu Vaska Noņemšanas Auss Izvēlēties Otoscope Kameru Tālruni, Zobi, Mutes dobuma apskati, Veselības Aprūpes Tīrīšanas Rīku Komplekts

Motīvs:

Šī bezvadu otoscope ir 360° platleņķa profesionālās kvalitātes objektīvs, kas var sniegt lielu redzes lauku, lai palīdzētu jums noņemt earwax vieglāk.

Augstas kvalitātes 1080P pilnas izšķirtspējas var sniegt superior skaidrus attēlus.

Ar otoscope var sasniegt dziļi bungādiņas un auss kanālā.

Aizsardzības gredzens tiek izmantots, lai aizsargātu mazuļa ausis.

6 Spēcīgu gaismas var palīdzēt jums izgaismotu kanālu, un redzēt tumšās vietās.Arī, nav jāuztraucas par to būt karstā vai aukstā, iebūvētā sistēma būs kontrolēt tā pastāvīgā temperatūrā.

Šī otoscope var strādāt arī ar visu smart sistēma iekārtas.Turklāt, jūs varat izmantot planšetdatorā.Lejupielādēt app, un savienojumu ar WiFi no otoscope, un jūs varat sākt to lietot ar vienu klikšķi.

Tas ir ērti, lai pārbaudītu veselības stāvokli ausu, deguna, mutes un rīkles dienas.Jūs varat rūpēties par veselību, jūsu ģimeni vai draugiem, un pat jūsu mājdzīvniekiem.

Šī auss endoskopu ir iebūvēts augstas kvalitātes 250mAh uzlādējams litija-jonu akumulators, kas netiek atkārtota uzlāde būs jāveic biežāk, un to var izmantot 30 dienu laikā uz vienu maksas.

Vienmērīgu silikona materiālam nav ne pārāk cieta, ne pārāk mīksta, ar atbilstošu slīpuma leņķi, kas var efektīvi tīra earwax, bez skrāpējumiem, auss kanālā.

Vienu pogu, lai sāktu izmantot skaidrus attēlus ir viegli.Maza un viegla, miniatūras dizains, piemērots ceļojumiem un āra.

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais tērauds + plastmasas

Izmērs: 148mm*13mm

Krāsa: Melns, Balts

Akumulators: 120 mAh

Kameras pikseļi: 300W

Micro 5PIN ieeja: 5V/0.3 A

Attēla izšķirtspēja: 2304*1296

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Bezvadu WiFi Smart Vizuālo Ausī Karoti

Tagi: tīra auss, lielo karoti, mini karoti, 1Pin, 300mbps wifi karti, kamera surveil, kamera tālruņa vadu, gt lure, parkinsona slimība, zupas karote.

Uzrakstīt recenziju

1080P WiFi Elektriskā Smart Vizuālo Ausu Kociņi Endoskopu, 300W Augstas Precizitātes Earpick Mini Kameras Otoscope Veselības Aprūpes Ausu Tīrītājs

1080P WiFi Elektriskā Smart Vizuālo Ausu Kociņi Endoskopu, 300W Augstas Precizitātes Earpick Mini Kameras Otoscope Veselības Aprūpes Ausu Tīrītājs

Saistītie Produkti