Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dabīgās Zāles Karājas Poda Grozu Istabas Augu Podi Augu Pot Vāks Mājās A1 Skatīt lielāku

Dabīgās Zāles Karājas Poda Grozu Istabas Augu Podi Augu Pot Vāks Mājās A1

€7.43

-50 %

€14.86

Jauns produkts

Iestatīt Tipu No
Veids Ziedu Grozs
Materiāls Salmu
Lietošanas Stāvoklis SIENAS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantot Ar Flower/Zaļo Augu
Ir Smart Ierīces No
Apdares Citi
Stils Pastorālā
Zīmola Nosaukums Aihogard
Modeļa Numurs Poda Grozu

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } ķermeņa { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } Dabīgās Zāles Karājas Poda Grozu Istabas Augu Podi Augu Pot Vāks Mājās A1

Objektu Specifikācija:

Apraksts:

Materiāls: grass

Izmērs: redzams attēlā

Specifikācija:

Pakārt šos stādāmās kopā vai atsevišķi, pievienot dažas šiks, kā to lēnā nokrāsu pārī ar savu iecienītāko apstādījumiem, kas ir iestatīts, lai atdzīvināt jūsu mājās, birojā vai apjumta dārza.

Ideāls mākslīgās puķes un tērpi plašu augi: Spider Augu, Jade Augu, Heartleaf Philodendron, Miera Lilija, angļu Ivy, Auga Rosea utt.

Tas kalpo par daudzpusīgu augu turētājs, kā arī vienkāršu risinājumu sakārtošana aplauzums sukas, losjoni, virtuves piederumi, electricals utt.

Augstas kvalitātes, izturīgs un atkārtoti.

100% Apmierinātība: Jebkura papildu jautājumu par to, lūdzu, sazinieties ar mums.

Komplektā Ietilpst:

1 x Poda Grozu

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: puķu telpās, kaķis puķu pods, augu pot, keramikas karājas poda telpās, stādīšanas podu vāku, podi, bonsai balts, plant pot vintage, puķu pods, augu pot stāvvada, spuldzes stādītājs.

Uzrakstīt recenziju

Dabīgās Zāles Karājas Poda Grozu Istabas Augu Podi Augu Pot Vāks Mājās A1

Dabīgās Zāles Karājas Poda Grozu Istabas Augu Podi Augu Pot Vāks Mājās A1

Saistītie Produkti