Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Keenryan Mežģīnes Bumbu Kleita, Kāzu Kleita Ir 2021. Backless Laivu Kakla Frēzēšana Appliques Princese Līgava Kleitas Vestido De Noiva Skatīt lielāku

Keenryan Mežģīnes Bumbu Kleita, Kāzu Kleita Ir 2021. Backless Laivu Kakla Frēzēšana Appliques Princese Līgava Kleitas Vestido De Noiva

€254.66

-49 %

€509.31

Jauns produkts

Vestido De Novia Drēbes De Mariage
Izgriezums Laivu Kakla
Kleitas Garums Grīdas Garums
Vilciens Tiesa Vilcienu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 20210307
Līgava Kleitu Lētas Augstas Kvalitātes Pasūtījuma Pārdošanai
Ieteicams Reizi Kāzas.Balli.Slavenība.Vakara.Puse
Musulmaņu Kāzu Kleita Lētas Kāzu Kleitas
Atpakaļ Dizainu Poga
Baltā Līgavas Kleita Elegants Kāzu Kleitas
Siluets Bumbu Kleita
Piedurknes Stils Pie Pleca
Zīmola Nosaukums KEENRYAN
Piedurknes Garums(cm) Trīs Ceturksnī
Grūtniecēm
Kāzu Kleitu Turcija Vienkārša Kāzu Kleita
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Modes Elements Cut-out
Kāzu Kleitu Audums Appliques
Princese Kāzu Kleita Vintage Kāzu Kleita
Pludmales Kāzu Kleita Plus Lieluma Kāzu Kleitu
Izcelsmes vieta Dzjansu, Ķīna
Faktisko Attēlu
Iebūvēts Krūšturis

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Cienījamie salds līgava-to-būt,mēs esam pagodināti par iespēju veikt skaistu kāzu kleitu, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.

Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,Mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu uzņēmumiem, Un, izmantojot augstākās kvalitātes ražošanas tehnoloģijas un materiāli.Salīdzinājumā ar citu slavenu starptautisko kāzu kleitas, mums ir lielas priekšrocības, jo cenu.

Mums ir laipni gaidīti katrā sirsnīga klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un Kāzu Aksesuāri,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un apkalpošanu.

Silts Padomi :

Mēs ne tikai padarītu kāzu kleitas no standarta izmēra,bet arī piedāvāt jums custom-made pakalpojumi.Ja jūs izvēlēties custom produktiem,lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts attēlā zemāk)

1.Pilnas Krūtis = ___ cm/collas.

2.Jostasvietu = ___ cm/collas.

3.Gurnu apkārtmērs = ___ cm/collas.

4.Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5.Augstums papēdis (kurpes, jūs gatavojas valkāt dienā jūs valkāt šo kleitu) =___ cm/collas.

6.Augstums no pleca līdz grīdai ( bez apaviem ) =___ cm/collas.

7.Kleita, krāsa:balta vai ziloņkaula vai citu?

8.Kleita atpakaļ-mežģīņu augšu vai rāvējslēdzējs vai Pogas?

9.Datums kleita tiks valkāts?

10.Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Produkta Photoshow

Silts Padomi:

Cenas ir iekļauti tikai kāzu kleita,nevis kādu aksesuāru, piemēram, cimdu,plīvuri un apakšsvārki ect.Ietekmē daudzi faktori,piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju,fotogrāfija, apgaismojums,kameras leņķi,un dažādu elektronisko displeju,tur var būt nelielas atšķirības starp kāzu kleitu jūs saņemt un attēlu iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības ,kas ir normāla parādība,Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

Mersuring Instrukcija

Standarta Izmēri

Pielāgot Ražošanu

Par Mums:

Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu, kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu kleitas,vakara kleitas,balles kleitas,kokteilis kleitas,svētku kleitas un dažādi kāzu kleitas.Laipni aicināti konsultēties ar diskusiju.

Pasūtījuma Izdevējs:

Daudzi kāzu kleitas izgatavojam var pielāgot saskaņā ar jūsu prasībām,piemēram, izmēru,krāsu un stilu.Turklāt,jūs varat parādīt mums bildes kāzu kleitas, kas jums patīk,mēs konstrukcijas un veikt to saskaņā ar attēlu, kas tiek nosūtīts uz asv.Pēc finiša,pēc tam mēs nosūtīt gatavs kleitas, lai jūs,ja jums justies neapmierinātiem,mēs mainīt tā, lai jums bez maksas, līdz esat apmierināts. (Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka rezultātā kravu maksā jums)

Audumi No Augstas Kvalitātes:

Mēs rūpīgi izvēlēties augstas kvalitātes Materiāliem, lai radītu katru kleitu,piemēram, Atlass, šifons, tafta, tills, organza, samta utt.Mēs cenšamies visu iespējamo, lai apmierinātu klienta prasības.

Izsmalcinātu Roku Izšuvumu:

Piemērošanu izšuvumi kāzu kleitas prasa izsmalcinātu izšuvumu prasmes un detalizētu projektu.Daudzi no mūsu kāzu kleitas ir rotātas ar smalku roku darbs, izšuvumi, modelis ir dzīvs, par kāzu kleitu.

Elegants Noapaļošana:

Daudzi no mūsu kāzu kleitas šūts ar gropi ar mūsu profesionālo drēbnieku vairākas dienas,iepazīstinot jūs ar perfektu eleganci un klasisks dizains.

Odere Un Atkaulošanas:

Daudzi no mūsu kleitas ir pilnībā izklāta un strukturēta tā, lai notur formu un glaimot jūsu skaitli.Odere auduma ar mīkstu tekstūru, zem, kas liek jums justies ērti.

Privātā Pasūtījuma Izgatavotu:

Daudzi pieredzējuši kāzu kleitu dizaineri, mūsu komanda ir no Honkongas, Ķīnas.Lielākā daļa kāzu kleitas var būt roku darbs saskaņā ar jūsu prasībām.Mēs esam apņēmušies, ka katrs līgava valkāt unikālu kāzu kleitu precēties ar mīļoto, un atstāt salds memorys par kāzu dienu.

Piegādes Metodi

-Preces tiek nosūtīta, izmantojot TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Ķīna Post utt

Kuģniecības laiks: 4-7 dienas, TNT, UPS, FedEx, DHL

-Preces tiks couriered no Ķīnas uz jūsu norādīto adresi.Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai cilpu.

-Pirms sūtījuma mēs veiksim rūpīgu pārbaudi, centos būt nekādas problēmas.Bet, ja jūs saņemtu preces konstatēja problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums pareizi adresēts.

Bieži Uzdotie Jautājumi

- Jautājumi 1. Kāds ir jūsu priekšrocības?

A:Excelelnt Kvalitāti,Labu Servisu,Labas Cenas.

- 2 jautājumi:vai jūs Varat custom padarītu kleitu, ja man jums nosūtīt dažas bildes?

A:Jā,mēs varam pasūtījuma padarītu kleitu saskaņā ar jūsu attēliem.

-3 jautājumi: vai es Varu pielāgoto izmēru?

A:Jā,mēs varam pielāgoto izmēru, jums brīvi.

- Jautājumi 4:Cik ilgi es varu saņemt savu kleitu?

Tagi: duosida veids 2, j1772 plug, rochii, princese kāzu kleita ir 2021., kleita trešdiena:, īsā kāzu kleita ir 2021., fāzēm bumbu kleita kāzu kleitas, skaista kāzu kleita ir 2021., zelta bumbu kleita kāzu kleitas, meitene manekena.

Uzrakstīt recenziju

Keenryan Mežģīnes Bumbu Kleita, Kāzu Kleita Ir 2021. Backless Laivu Kakla Frēzēšana Appliques Princese Līgava Kleitas Vestido De Noiva

Keenryan Mežģīnes Bumbu Kleita, Kāzu Kleita Ir 2021. Backless Laivu Kakla Frēzēšana Appliques Princese Līgava Kleitas Vestido De Noiva

Saistītie Produkti