Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Fishbone Telts Mietiņus Nerūsējošā Joprojām Grīdas Nagu Āķis Kempings enkurskrūvi Zivju-Veida Sprādze Zemes Nagu, 4GAB Skatīt lielāku

Fishbone Telts Mietiņus Nerūsējošā Joprojām Grīdas Nagu Āķis Kempings enkurskrūvi Zivju-Veida Sprādze Zemes Nagu, 4GAB

€3.90

-41 %

€6.72

Jauns produkts

izmērs 83 x 35mm thickness-2mm
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Nosaukums Daudzfunkcionāls zivju kaulu virves sprādzes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1,Piemērots Klāja Kempings: Izmantot plaisas dēļu noteikt telts vēja virvi.Izmantojot kompresijas pavasara stingri turēt uz klāja, lai tas nenāk viegli, un tas nedrīkst slīdēt caur telpu.

2,Labas Kvalitātes: Izgatavots no nerūsējošā joprojām materiāla, kas var būt stabils un izturīgs.Ar fishbone telts mietiņus peg ir viegli mazgāt pēc lietošanas, un to var izmantot atkārtoti vairākas reizes.

3,Produktu Parametru: Tā izmērs ir piemērots max plātnes biezums ir 20mm, un atstarpe starp 3-20mm.Tas ir vieglāk izmantot, un vairāk spēcīgu, nekā jebkura cita klāja peg jebkad esmu redzējis.

4,Unikālas Formas: Ar unikālu formas dizains, vienkārši ievietojiet vietas no klāja, un var noteikt telts stingri, nav nepieciešams, lai izveidotu caurumu.Tas var arī novērst, atstājot pēdas un iznīcinot lietas.

5,Viegli Izmantot: Bez kaitējuma klāja; un peg nodrošinās ērtāku kempings pieredzi, lai jūs.Var palīdzēt noteikt telts ceļojumos un izbraukumos, novēršot tiek izpūstas prom ar vēju.

krāsa:Sudraba / Melna

Materiāls:nerūsējošais tērauds

Izmērs:83 x 35mm, biezums 2mm

Iepakojuma Saturs:

4 x zemes nagu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: skrūvju zemes enkurs, likme, staba telts, krūšturis pilnībā kausa underwire, zemes enkura liels, zemes skrūve, virves aizbāzni, zemes polu enkurs, elite99 primer, almax zemes enkurs.

Uzrakstīt recenziju

Fishbone Telts Mietiņus Nerūsējošā Joprojām Grīdas Nagu Āķis Kempings enkurskrūvi Zivju-Veida Sprādze Zemes Nagu, 4GAB

Fishbone Telts Mietiņus Nerūsējošā Joprojām Grīdas Nagu Āķis Kempings enkurskrūvi Zivju-Veida Sprādze Zemes Nagu, 4GAB

Saistītie Produkti