Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Matējums Kāju Noberzumiem Valdes Noņemot Atmirušās Ādas Pīlinga Suka Kāju Līstes Grindstone Kāju Skrāpi Pēdu Attīrīšana Suka Skatīt lielāku

Matējums Kāju Noberzumiem Valdes Noņemot Atmirušās Ādas Pīlinga Suka Kāju Līstes Grindstone Kāju Skrāpi Pēdu Attīrīšana Suka

€2.81

-31 %

€4.08

Jauns produkts

Materiāls kā detaļas
Zīmola Nosaukums Lanthome
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi
Vienuma Tips Pēdu Kopšanas Līdzeklis
Modeļa Numurs Double-sided matējums kāju noberzumiem valde
izmērs 22.5x4.5x3cm/ 8.86x1.77x1.18in
Barošanas Avots Neviens Elektriskā

Piezīmes :

1. Izbaudiet jūsu kājām siltu ūdeni un nomazgājiet kājas, pirms jūs sākat lietot šo produktu, kas palīdzēs labāk rūpēties par jūsu kājām.

2. Finish tīrīšanas un piemēro slāni kāju krēms.

3. Foot spa, pēdu masāža ir labs veselībai.

Aizzīmju Punktiem: 1、Double-Sided Pulēšanas Spilventiņu: Tas matējums kāju noberzumiem kuģa ir ērtas asināšanas akmens, kuru var mazgāt un izmantot atkārtoti, nesabojājot ādu.

2、Inovatīvu Dizainu: Double-sided kāju failu lieliski atrisina visas atmirušās ādas problēmas.To var lietot uz sausām un slapjām kājām.Aptuveni puse ir tā, ko izmanto, lai noņemtu tulznas, un otra puse ir tā, ko izmanto kā spilvenu, lai padarītu jūsu pēdas gludas.

3、Atmirušās Uzglabāšana: sasmalcina skrāpējas instruments, ar uzglabāšanas vietas, lai uzglabātu visas atmirušās ādas, lai jūs varētu izmantot kāju instruments jebkurā vietā, neradot pārpratumus.

4、Izturīga Roktura: failu rokturis ar atbilstošu izmēru ir konstruēts atbilstoši cilvēka estētiku.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem ar neslidenu matētā tekstūra nodrošina papildu labu saķeri.Tur ir caurums roktura, viegli karājas un žāvēšana pēc lietošanas.

5、Silts Padomi: Lai iegūtu vislabākos rezultātus, uzsūkšanās jūsu kājām siltu ziepjainu ūdeni, dažas minūtes, lai mīkstinātu ādu, pirms piemērot objektu.

Specifikācija :

Nosaukums: Matējums Kāju Noberzumiem Valde

Krāsa: zaļa, oranža

Svars: apmēram 80 °

Izmērs: apmēram 22.5*4.5*3cm/ 8.86*1.77*1.18 jo

Iepakojuma Saraksts : 1*Matējums Kāju Noberzumiem Valde

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: suka paklāju, paklāju tīrīšanas iekārta, apkopēja flīžu, pēdu aprūpe, aprūpes kājām, pēdu skrubis, tīrītājs, vannas istaba tīra, logu tīrītājs, kāju maska mizu.

Uzrakstīt recenziju

Matējums Kāju Noberzumiem Valdes Noņemot Atmirušās Ādas Pīlinga Suka Kāju Līstes Grindstone Kāju Skrāpi Pēdu Attīrīšana Suka

Matējums Kāju Noberzumiem Valdes Noņemot Atmirušās Ādas Pīlinga Suka Kāju Līstes Grindstone Kāju Skrāpi Pēdu Attīrīšana Suka

Saistītie Produkti