Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! FOXWELL NT634 OBD2 Skeneris 4 Sistēmas ABS VID ar Eļļu EPB SAS TPS Reset Automobiļu Skenēšanas Rīks Kodu Lasītājs Diagnostikas Rīks Skatīt lielāku

FOXWELL NT634 OBD2 Skeneris 4 Sistēmas ABS VID ar Eļļu EPB SAS TPS Reset Automobiļu Skenēšanas Rīks Kodu Lasītājs Diagnostikas Rīks

€188.82

-48 %

€363.13

Jauns produkts

Jaunināt mūža bezmaksas atjauninājumu
Solījums 100% Oriģināls FOXWELL
Sertifikācija CE
Funkcijas OBD2/ABS/SRS/PĒC diagnostikas Sistēmas
Programmatūras Versija Jaunākās
Preci Foxwell NT634 OBD2 Skeneris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums FOXWELL
Vienuma Tips Kods Lasītājiem & Scan Rīki
Aparatūras Versija Jaunākās
piegādes laiks 2 Darba Dienu Laikā
Reset Dienests 2 Pārnesumu Mācību/Odometra/Inžektors/TPMS/PAM
Valodas Holandiešu, angļu, Franču, Vācu, Itāļu, Japāņu, Dienvidkoreja, Portugāles, Krievu, Spāņu, Zviedru
Garantijas laiks 1 gads garantija
Pēc Pārdošanas Pakalpojumus mūža bezmaksas atjauninājumu, Profesionāls Tehniskais Atbalsts
Auto Diagnostikas Rīks Profesionāla Auto Skenēšanas Rīks
Programmatūras Atjaunināšana
OBD2 Kodu Lasītājs EOBD, OBD OBD2 Automobiļu Skeneris
Servisa Apkopes 1 EPB/NAFTAS/BRT/SAS/DPF/TPS

FOXWELL NT634 OBD2 Skeneris 4 Sistēmas ABS VID ar Eļļu EPB SAS TPS Reset Automobiļu Skenēšanas Rīks Kodu Lasītājs Diagnostikas Rīks

FOXWELL NT634 auto skeneris ir modernizētas versija FOXWELL NT614, kas pievienoti biežāk izmanto tehniskās apkopes funkcijas.Šī diagnostikas rīks veic Dzinējs, Pārnesumkārba, ABS un gaisa Spilvens diagnozi par vairāk nekā 65 auto marku, sniedz jums viegli veids, kā norādīt, auto nepatikšanām.Ar servisa apkopes (gāzes, Naftas, EPB, SAS, DPF, Inžektors, u.c.), šīs skenēšanas rīks var darīt vairāk funkciju nekā jūsu cerības, un maksā par sevi, kad pabeigta 2 uzturēšanu.

Četras Sistēmas Diagnostika + Pilna OBD2 Diagnostikas

Pilna obd2 diagnozi: Šis auto skeneris atbalsta visus OBD II/EOBD auto protokoliem un visiem 10 testa režīmiem, tostarp nolasīt kļūdu kodus, skaidrs, kodi, dzīvot datus, O2 monitoru testu, on-board monitor test, un transportlīdzekļa informācija par gandrīz visiem obd2 automašīnām.

Papildus pamata obd2 diagnostikas funkcijām, šis auto diagnostikas rīks, kas nodrošina arī četras sistēmas diagnostika, Dzinēju, Transmisiju, ABS un Airbag.

Dzinēja diagnostika: Ar lasīšanu, klīringa Dtc un apskati dzīvot datu plūsmā, nt634 var palīdzēt jums viegli un ļoti precīzi izraisīt motora sistēmas problēma un izslēgtu brīdinājuma gaismas, kas saistīti, tādējādi nodrošinot motors darbojas pareizi, un, uzlabojot tā veiktspēju.

Nosūtīšanas diagnoze: Ar pārbaudes pārvades sistēmas, šis auto diagnostikas skeneri var attēls problēma ārā pa lasījumā kodi, vai pārbaudīt veselības stāvokli, izmantojot live datu apskate un izslēgtu brīdinājuma gaismas, pārliecinoties, ka tiesības summu varu iet uz riteņiem braukt pie konkrētā ātruma.

Anti-Lock Bremžu diagnostika: piekļūstot ar ABS sistēmu, lai skatītu tā dzīvot datu plūsma, un izguvei kļūdas kodus, tas foxwell skeneri var novērst, ABS problēma ar vizuālo apskati visas bremžu komponentu izraisīja brīdinājuma gaismas.

Papildu diagnoze pasīvās drošības (drošības Spilvens): atklājot katru elektronisko parametri VID sistēma, lai pārbaudītu viņu veselības stāvokli, šis auto skenēšanas rīks, var vērsties VID iespējamās problēmas savlaicīgi, lai nodrošinātu jūsu braukšanas drošību, un izslēdziet brīdinājumu, ņemot vērā drošības Spilvens.

Parasti Nepieciešams Serviss Un Apkopes Līdzekļi

☛Eļļa Vieglās Reset: ļauj jums, lai atjaunotu pakalpojumu lampas instrumentu kopu.

☛ EPB Pakalpojumu: ļauj jums veikt servisa un tehniskās apkopes, bremžu sistēmas, tostarp deaktivizēšanas un bremžu iedarbināšanai kontroles sistēma, asiņošana bremžu šķidrums, atverot un aizverot bremžu kluči, un nosakot bremzes pēc diska vai kluču nomaiņa, par vairāku marku transportlīdzekļus, kuros elektronisko bremžu sistēmas ir aprīkotas

☛Akumulatora Konfigurācija: ļauj jums, lai būtu jauns akumulators apstiprinātu, skaidrs, defekti no paneļa un parādīt pašreizējo akumulatora uzlādes informāciju par transportlīdzekli

☛DPF Reģenerācijas: ļauj veikt DPF tīrīšana lai notīrītu blokādes, nepārtraukti degošas daļiņas, kas uzņemti ar DPF filtru.

☛TPS/TBA: Izmantojot droseles pozīcija sensori droseles struktūra, ECU uzzina, pilnībā atvērts un pilnībā slēgtām pozīcijām, izmantojot dažādu valstu (dīkstāvē, daļēji atvērtu droseļvārstu, WOT) pazīstams kā Droseles Ķermeņa Saskaņošanu (TBA)

☛SAS Kalibrēšanas: ļauj veikt kalibrēšanu Stūres Leņķa Sensors, Par veiksmīgu kalibrēšana sensors, tās vainas atmiņas tiek automātiski izdzēsti.

☛PRT(Pastāvīgi regulējama Transmisija): izmanto, lai atjaunotu kompensāciju kods un inicializēt ECT pēc tam, kad solenoīda vārstu, vai vārsta korpuss montāža ir aizstāts.

☛Rīku Uzzināt: Kloķvārpstas pozīcijas sensors adaptīvā mācīšanās.

☛TPMS Plānošanas Dienests: ļauj jums pārbaudīt riepu sensors Id transportlīdzekļa ECU un veikt TPMS plānošanas un reset pēc riepas un/vai TPM sensori aizstāj un/vai riepas ir pagriezts.

☛Odometra rādījums: ļauj pārskatīt datums odometra un rakstīt sākotnējais datums jaunos odometra. (PIEZĪME: tas ir apmaiņu odometra, ne pielāgot nobraukumu)

☛Inžektora Kodēšana: Rakstīt inžektora faktisko kodu vai pārrakstīt kodu ECU inžektora kods, kas atbilst cilindru, lai precīzāk kontrolēt vai labot cilindru iesmidzināšanas daudzumu.

būs pievienot vairāk......

Atrast Nepatikšanām Precīzāk

NT634 rāda live transportlīdzekļa sensors datums tekstu un diagrammas formātā un ļauj jums koncentrēties uz jebkuru aizdomīgu un simptoms-konkrētu datumu parametriem.tas tiešraižu sensors datums un atskaņošanas ierakstu, lai uzņemtu intermitējošs vainas, ja tie notiek.

Ātri, VIN AutoDetect: Nospiediet "AutoVin", lai ātri

atklāt VIN modulis.tā rāda, VIN, transportlīdzekļa veidu, izlaides gadu un dzinēja tipa.

● Automātiska VIN lasījumā

● Manuālā VIN ierakstu

● Manuālā transportlīdzekļa izvēle

PIEZĪME: NAV PAREDZĒTS VISIEM MODEĻIEM

Foxwell NT634 OBD2 Skeneris Atbalsta Valodas:

Tikai ierīcē var ievietot 2 valodās , viens ir angļu valoda , otra-jūs varat izvēlēties kādu no šīm :

Korejā, Spāņu, Portugāļu, Franču, Zviedru, Angļu, Holandiešu, Japāņu, Itāliešu, Vācu,Krievu

ja jūs vēlaties, lai mainītu valodu, tikai nepieciešams nosūtīt mani uz S/N numuru.

Tagi: elm327 v1.5, obd, essenti eļļa, foxwell obd2 atjauninājumu, bmw diagnostikas skeneris, obd2, massag eļļa, adapteris foxwell obd 2, akseleratora pedāļa sensors, , auto skeneris.

Uzrakstīt recenziju

FOXWELL NT634 OBD2 Skeneris 4 Sistēmas ABS VID ar Eļļu EPB SAS TPS Reset Automobiļu Skenēšanas Rīks Kodu Lasītājs Diagnostikas Rīks

FOXWELL NT634 OBD2 Skeneris 4 Sistēmas ABS VID ar Eļļu EPB SAS TPS Reset Automobiļu Skenēšanas Rīks Kodu Lasītājs Diagnostikas Rīks

Saistītie Produkti