Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Meian Dzīvnieku 5D Dimanta Krāsošana Tauriņš Pilna Urbt Kvadrātveida Dimanta Izšuvumi Dzīvnieku Grafiskās Mākslas Komplekti Mājas Apdare Skatīt lielāku

Meian Dzīvnieku 5D Dimanta Krāsošana Tauriņš Pilna Urbt Kvadrātveida Dimanta Izšuvumi Dzīvnieku Grafiskās Mākslas Komplekti Mājas Apdare

€5.80

-50 %

€11.60

Jauns produkts

Iestatīt Tipu
Veids, Vairumtirdzniecība No
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Dimanta Forma Kvadrātveida
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Komplekti Izšūšanas Metode Pilna Izšuvumi Veida
Materiāls Sveķu
Krāsu skaits 30-45
Rhinestone Ziņas Augstas kvalitātes sveķu dimanta
Forma Viena
Dimanta krāsošana Pabeigšana Jums ir nepieciešams, Roku darbs
Izmantošana Gleznas
Zīmola Nosaukums meian
Rāmis No
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Ārējā Iepakojuma Krāsaina Kaste
Dimanta Glezna Nosaukums Dimanta Krāsošana Dzīvnieku
Dimanta Izšuvumi Ietver Rīki, Pietiekami Dimantu, Audekls
Auduma Veids Audekls
Modelis Tips Dzīvnieku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Ja jūs vēlaties pārdot mūsu produktus (dimanta krāsošana, krustdūrienā), kas ir tikai sazināties ar mums, mēs varam pieņemt, CSV, un ir VIP-PĀRDOŠANAS rūpēties par visiem jūsu pasūtījumus!Un mēs arī var darīt OEM.Jums vienkārši pārdot, mums būs atbildīgs par visu savu pēc-pārdošanas servisu!

Mēs esam rūpnīcas-tiešā pārdošana, mums ir vairāk nekā 200 darbinieku, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 3-5 dienu laikā.Mēs jums izvēlēties labāko piegādes metodi, lai kuģis no jūsu zemes gabalu.Mēs atgriezīsim jums naudu, ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu 60 dienu laikā!

Pazaudējis dimantu?Lauza audekla?Par to nav jāuztraucas!Mēs aizstās jūsu komplektiem par brīvu!Ja jūs neesat apmierināts jebkura iemesla dēļ, sazinieties ar mums pa ziņa par Piton.lv, mēs strādāsim mūsu vissmagāk, lai darītu tevi laimīgu.

Cienījamais pircējs, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Un mēs atbildēsim 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas.ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

Izgriezt, marka, mērījumu var izraisīt izmēra novirzes (plus un minus1-2cm svārstības), krāsu aberācijas ir tāpēc, monitori, laikapstākļi, apgaismojums un citi faktori.Bildes būs dažādas krāsu dažādos monitori, bet tas neietekmē appearence glezna.Lūdzu, saprast.

Mums ir 20-30% papildus dimantu katrā iepakojums, mēs esam labas kvalitātes kontroli, ja jums atrast trūkums dimanti,pirmais sūtījums ir uz mums.mēs varam nosūtīt jums par brīvu.Jebkuru sūtījumu, pēc tam, jums būs jāmaksā par kuģniecības.Sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas vai trademanager.

Tagi: yz65 pēdas naglas.

Uzrakstīt recenziju

Meian Dzīvnieku 5D Dimanta Krāsošana Tauriņš Pilna Urbt Kvadrātveida Dimanta Izšuvumi Dzīvnieku Grafiskās Mākslas Komplekti Mājas Apdare

Meian Dzīvnieku 5D Dimanta Krāsošana Tauriņš Pilna Urbt Kvadrātveida Dimanta Izšuvumi Dzīvnieku Grafiskās Mākslas Komplekti Mājas Apdare

Saistītie Produkti