Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Salokāma Auskaru Turētājs, Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Ekrāna Auskars Organizators Kaklarota Rotaslietas Displejs Stāvēt Uzglabāšanas Kaste Organizators Skatīt lielāku

Salokāma Auskaru Turētājs, Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Ekrāna Auskars Organizators Kaklarota Rotaslietas Displejs Stāvēt Uzglabāšanas Kaste Organizators

€5.43

-48 %

€10.64

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Specifikācija Other
Stils Mūsdienu
Jauda 41-65 gabalus konfektes Alpiem
Funkcijas Auskaru Turētājs
Veids Uzglabāšanas Kastes & Tvertnes
Režģu Daudzums 6
Slodze Citi
Plastmasas Tips PS
Iezīme Eco-Friendly, Noliktavā
Features1 Auskari Organizators
Izmantošana Juvelierizstrādājumu Glabāšanas Kaste
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Uzglabāšanas kaste
Technics Spīdīgs
Produkts Citi
Krāsa rotaslietas displejs stāvēt
Forma Rectangle

Motīvs:

1. Augstas kvalitātes materiāli, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un 100% pavisam jaunu materiālu.Netoksisks un garšas.Produkts ir pietiekami izturīgs, ikdienas lietošanai.

2. Viegli uzstādīt: rotaslietas, uzglabāšanas kaste ir viegli uzstādīt un demontēt, var novietot uz galda vai pie sienas, ir skaistu izskatu un divfunkciju.

3. Droša un stabila: konstrukcijas rotaslietas kaste ir izturīga, lai jūs varētu viegli pakārt jūsu mīļākie kaklarotas, auskari, piliens auskari un dzelzs stīpām.Padarīt savu auskaru uzglabāšanas kaste viegli izvēlēties.

4. Izvēlēties perfektu dāvanu: display rack šīs rotaslietas kaste var sniegt izsmalcinātu dāvanas jebkura meitene vai dāma sarakstā.Juvelierizstrādājumu plaukts ir ideāla izvēle ir ierobežota telpa, un to var viegli iepakoti un uzglabāti, kad to neizmanto.

Specifikācija:

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: caurspīdīga, balta, melna

Izmērs: kā parādīts attēlā

Iepakojuma saraksts:

1x auskaru uzglabāšanas kaste

Salokāms, Auskaru Turētājs, Rotaslietas, Uzglabāšanas Kārba, Ekrāns, Auskarus, Organizators, Kaklarota, Rotaslietas Displejs Stāvēt ,Uzglabāšanas Kaste Organizators

A).Beidz 4-10 darba dienu laikā no UPS / Fedex

B). 6-15 darba dienās sniedz EMS

C).Šajā 20-40 darba dienu laikā no Ķīnas ziņu Aviopastu, krievijas valsts parasti vajag vairāk dienas.

D).Mēs nosūtīsim jums saskaņā ar jūsu atrašanās vietu un loģistikas metode jums izvēlēties, un jums būs iegūt izsekošanas numuru 1-3 dienu laikā pēc piegādes.

E).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem negadījumiem, aizkavēšanos vai citas problēmas, kas ir atbildīgi par transporta pakalpojumi.

1).Mēs kuģis 3-5 darba dienu laikā (pēc jūsu pasūtījuma daudzums) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

Kopš manuāla mērīšana, var izraisīt izmēru novirze (pozitīvas un negatīvas 1-2cm svārstības), krāsu atšķirība izraisa faktori, piemēram, reklāmas, laikapstākļi, apgaismojums, utt.Attēls ir dažādas krāsas dažādos ekrānos, bet tikai nelielas atšķirības nebūs, Lūdzu, saprast, ka produkts ir ietekmēta.

Cienījamais pircējs, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums, un paldies par jūsu sapratni.

Paldies, nāk, un ir jauka diena.

Tagi: salokāma playking, salokāma dakšas gadījumā, salokāma frameset, displeja rotaslietas, kastes apavu, kaste auss, eko veikals, apavu salokāms gadījumā, varavīksnes uzglabāšana, popkorns pot.

Uzrakstīt recenziju

Salokāma Auskaru Turētājs, Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Ekrāna Auskars Organizators Kaklarota Rotaslietas Displejs Stāvēt Uzglabāšanas Kaste Organizators

Salokāma Auskaru Turētājs, Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Ekrāna Auskars Organizators Kaklarota Rotaslietas Displejs Stāvēt Uzglabāšanas Kaste Organizators

Saistītie Produkti