Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! RITEŅU AUGŠU Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs īpaši vieglas Alumīnija Velo Pudeles Turētājs Stiprinājums MTB Ceļu satiksmes Kalnu Velosipēdu Piederumi Skatīt lielāku

RITEŅU AUGŠU Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs īpaši vieglas Alumīnija Velo Pudeles Turētājs Stiprinājums MTB Ceļu satiksmes Kalnu Velosipēdu Piederumi

€1.91

-54 %

€4.24

Jauns produkts

Līdzeklis 1 Gaismas, Regulējams
izmērs 72*140mm
Funkcija 3 Viegls
Svars About 31g
Weight (g) Mazāk nekā 75g
Materiāls Alumīnija sakausējuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Bike Accessories/ Flaschenhalter
velosipēda pudeles turētājs velosipēda pudeles turētājs
Modeļa Numurs MA028, 013, 026
Zīmola Nosaukums Riteņu AUGŠU
Iezīme 2 Viegla Velosipēda Pudeles Turētājs

Motīvs:

Super gaismas: aptuveni 30g.

Materiāls: alumīnija ,stikla šķiedras

24 dizainu

1.Riteņu LĪDZ: Nodrošina pilnu pudeli stingri turētos vietā, kad izjādes, vai jūs esat, izjādes ātri uz ceļiem vai bedrains takas.Turot power tur pudeli vietā, kad braukšana pa nelīdzenu reljefu.

2.Izturīga & Viegls: neticami spēcīgs un viegls(tikai 31g), kas nav deformējami un izturīgs pret koroziju.

3.Uzturēšanās Hidratēts, braucot ar riteni: Ātri un Viegli piekļūt jūsu velosipēds, ūdens pudeli, kad tas ir nepieciešams.Saglabāt fizisko spēku un ūdeni visos laikos, lai aizsargātu jūsu veselību.

4. Viegli Uzstādīt: Mount uz jūsu velosipēds rāmis 60 sekunžu laikā.Skrūves ir standarta izmēra ūdens pudeli stiprinājumiem, lai lielākā daļa no velosipēdiem ar urbti caurumi, un paplāksnes ir ierosināts, lai cieši nosaka.Ļoti viegli noslaukiet un tīrs.

5. Piemērots:Šo Ūdens Pudeli, Būri ir izgatavoti, lai ietilptu jebkurā ūdens pudeli standarta izmērs.Būrī var nedaudz saliekti, lai atvērtu vai aizvērtu, lai mainītu spriedzi uz pudeli.

Izmērs:

Dizains: diametrs 72mm, garums 140mm, Skrūvju caurumi, attālums 65cm.

Dizaina B: diametrs 70mm, garums 135mm, Skrūvju caurumi, attālums 65cm.

Komplektā Ietilpst: 1*Ūdens Pudeles Turētājs

Uzmanību:

1.Lūdzu atļaut 1-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana (1 inch = 2.54 cm);

2.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitoriem.Paldies par jūsu sapratni.

A

ārpus bildes

Garantijas un Garantijas:

1. Atgriešanās pieņemta, ja tā ir kvalitātes problēmas vai nepareizu preci nosūtītas, mums būs jāmaksā visas izmaksas.Ja tas nav kvalitātes problēma, customeris atbildīgs par visām izmaksām, tai skaitā piegādes izmaksas mēs maksājām.Lūdzu atgriezt 7 dienu laikā pēc saņemšanas.

Uzmanību: Lūdzu, ņemiet priekšmetus sākotnējiem nosacījumiem un veikt bildes no bojāto daļu, tad sazinieties ar mums, pirms sūtīt atpakaļ.

Izmēru vai Fit Jautājumiem:

1. Izmērs ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, un kas ir Ķīnas Stends, lūdzu, pārbaudi, pirms laišanas pasūtījumu, LŪDZU, IZVĒLĒTIES IZMĒRU ATBILSTOŠI DETAĻU MĒRĪJUMIEM, kas NE TIKAI "IZMĒRS", Mūsu izmērs nedrīkst pats kā jūsu standarta.

Piegādes Veidus:

1. Piegāde no 1-5days izņemot brīvdienās.

2. Tas parasti aizņem apmēram no 15-28 dienas (ar Reģistrētu Aviopastu), 5-7 darba dienu laikā (ar Express Shipping), lai lielākā daļa valstu, un var būt garāks, jo stingras muitas Kontroles

3. Saskaņā ar mūsu pieredzi, muitas nodokli var uzlikt jūsu pusē, lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, brokeru utt.kas var rasties laikā, kas šķērso muitas pārbaudes galamērķa valstī,

4. Excemption noteikums: pārdevējs nevar būt atbildīgs par neizdevušos piegādi vai piegādes kavējuma gadījumā pasūtījuma dabas katastrofas, karš vai citi iemesli Spēkā Majear

Atsauksmes:

1. Jūsu apmierinātība ir vērtīgākā lieta, ko mēs pēc tam, ja kaut kas negaidīts notiek, mēs vienmēr esam gatavi kalpot jums un atrisināt to ar visvairāk saprātīgu risinājumu.

2. Jums ir arī visvairāk laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā, visi ziņojumi tiks atbildēja 24 stundu laikā, mēs darīsim visu iespējamo, lai jums priecīga iepirkšanās expericen ar mums.

Tagi: enkeeo bike mount tālruni, tases turētājs, bicycl stāvēt, bicycl, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, pilsēta, kalnu velosipēds, gopro ķiveres stiprinājums, raagi ūdens pudeles, atbalsta ram mount, mtb velosipēds.

Uzrakstīt recenziju

RITEŅU AUGŠU Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs īpaši vieglas Alumīnija Velo Pudeles Turētājs Stiprinājums MTB Ceļu satiksmes Kalnu Velosipēdu Piederumi

RITEŅU AUGŠU Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs īpaši vieglas Alumīnija Velo Pudeles Turētājs Stiprinājums MTB Ceļu satiksmes Kalnu Velosipēdu Piederumi

Saistītie Produkti