Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1gb 6.35 mm 1/4 Skatīt lielāku

1gb 6.35 mm 1/4" Stereo TRS 3-Polu Vīriešu Spraudni, 3 Polu AV Skrūvi Video Vairogs Balun Termināļa Solderless Bloķēt Adaptera Kabeli 30cm

€2.97

Jauns produkts

Ārējais Diametrs 6.35mm
Komplektā Komplektā 1
Pieteikums Multivides, Citi
Dzimums Vīriešu-Sieviešu
Savienotājs A Speakon, AUX
Savienotājs B ligzda
Veids Vītais Pāris
Aizsargs Shield
Iepakojums No
Iezīme Nav
Zīmola Nosaukums UpperFu
Modeļa Numurs 6.35 mm stereo vīrietis

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Daudzums: 1 Gab Spec: Savienotājiem:6.35 mm Vīrietis Stereo, zelta pārklājumu Šo 6.35 mm jack Stereo TRS Vīriešu Jack 3-Skrūvju Spaiļu Bloku, Balun Savienotāji iezīme 6.35 mm Stereo Jack uz vienu galu un 3-Skrūvju spaiļu bloka otrā galā, kas savieno atvērt vadi uz 6.35 mm stereo plug Skrūve/solderless tips.Izmantot mikrofons, austiņas, audio video AV PC.Apzeltīts maksimālā signāla pārskaitījumu un izturību.Tas ir ērtāk izmantot, ātrāk, bez metināšanas Kopējais garums: 35cm ap Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu starpības Dēļ starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Maksājums:

Tagad mēs pieņemam tikai Alipay.Ceru, ka jūs varat saprast.

Uzmanību: lūdzu, dodiet mums savu telefona numuru, kas jāaizpilda kuģniecības formā.

Piegādes Informācija:

Pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Mail / Singapūra Pastu Reģistrēta Gaisa Pastu VAI ePacket no Ķīnas(ASV,krievijas),veikt Aptuveni 14-35 darba dienu laikā, lai jūs,un jūs varat izsekot tā Ķīnā amatu mājas/Singapūra Pasta mājas Lapā

Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Piezīme: Saskaņā ar prasībām, pasta nodaļa,krievijas Federācijas draugi,Lūdzu atstājiet jūsu pilns vārds un uzvārds,Paldies!

Ja jums nav saņemt savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no kuģa ārā,lūdzu, sazinieties ar mani,Thank you very much.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sazinieties ar MUMS:

Lūdzu, atstājiet ziņu vai rakstiet mums uz jebkuriem jautājumiem.

Lūdzu, sazinieties ar mums TradeManager

TradeManager: cn1519063190jvmw

Tālr.: +0086 150 1929 1768

Par Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar Savu preci, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes par mani un arī atstāj man 5 zvaigžņu vērtējumu.Es arī atstāt jums pozitīvas atsauksmes.

Ja jums ir kādas problēmas vai jautājumi,Lūdzu, sazinieties ar mani, izmantojot īsziņas VAI Tērzēšanas ar mani, kad man 'm on-line, pirms aiziešanas atsauksmes.Es darīšu manas vislabāk, lai atrisinātu jūsu problēmas un jautājumus.

Citām Politikas Jomām:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Ja jums ir nepieciešams, mēs rakstīt zemu cenu par faktūru, pls atstājiet ziņu, ja vēlaties veikt maksājumu.

Visa ziņa tiks atbildēts 24 stundu laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Izbaudiet savu laiku manā veikalā ,ir jauka diena!

Tagi: hdmi, 3, 5 mm skaļrunis sadalītāja kabeli, cakeycn micro usb kabelis, scart uz vga, av ekrāns, 8 pin 3.5 mm jack kabeli, av kaste, 6, 3 mm jack kabeli, av splitter, av uz vga, 3.5 mm dc jack kabeli.

Uzrakstīt recenziju

1gb 6.35 mm 1/4

1gb 6.35 mm 1/4" Stereo TRS 3-Polu Vīriešu Spraudni, 3 Polu AV Skrūvi Video Vairogs Balun Termināļa Solderless Bloķēt Adaptera Kabeli 30cm

Saistītie Produkti