Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauno Modes Kaķi Modelis, Kuloni, Apmales Gudrs Zvani Apkakle Par Kucēniem Mājdzīvnieki Ģeometrija Virvi, Regulējams Piederumi Piederumi Skatīt lielāku

Jauno Modes Kaķi Modelis, Kuloni, Apmales Gudrs Zvani Apkakle Par Kucēniem Mājdzīvnieki Ģeometrija Virvi, Regulējams Piederumi Piederumi

€1.16

-26 %

€1.58

Jauns produkts

Materiāls Polipropilēna Šķiedras
Veids kaķi
Apdare šalle
Iezīme Polsterēta, Quick Release
Ir Smart Ierīces No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Daudz Jautājumu par Dropshipping Pakalpojumi Ir Šādi:

1.Cik daudz pasūtījumu jūs varat rīkoties dienā?

mēs esam liels uzņēmums Shenzhen,Ķīna,ar lielu noliktavu, kas var apstrādāt liela apjoma pasūtījumus ikdienas.Mēs nosūtīt neskaitāmi gabali ikdienas.Mēs varam garantēt, lai jūs pieprasījuma.

2.Cik ātri jūs varat apstrādāt pasūtījumus?

Mēs organizē sūtījumu, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs maksājat par pasūtījumu.Prioritāte piegādes dropshipping, lai

3.Varētu jums nosūtīt kārtībā bez kvītis,rēķini un reklāmas piedāvājumu iepakojuma iekšpusē?

Absolūti!Nē, rēķini,kvītis,reklāmas piedāvājumu, ja jūs atstāt piezīmes par kārtību(ja jūs vēlaties,mēs varam sniegt.)

4.Ja jums ir nepieciešama citu produktu?

Mēs varam sniegt visvairāk produktiem, jums ir nepieciešams tik daudz kā possible1.Ja jums ir kādi citi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs esam ļoti pateicīgi sadarboties ar jums.

5.Mēs varam atbalstīt CSV/Excel Fails Dropshipping.

6.Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Materiāls:Augstas Kvalitātes Neilons

Piemērots mājdzīvnieku: mazs, Vidējais suns un kaķis,Chihuahua,Mopsis,Tedija,Standarta Schnauzer,pūdelis, utt.

Izmērs:

Kakla apkārtmērs: 16*32cm (regulējams)

Tērps: Kaķi/Kucēns

Priekšrocības: Augsta Kvalitāte, Vienkārša, Mode, Sabiedrība

Funkcijas :4 krāsas, lai jūs izvēlēties

Piezīme:

1.Sakarā ar apgaismojuma problēmas, tur var būt maz krāsu atšķirība.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, tas var būt 1-3cmerror.(1cm=0.39 collas)

Produktu Saraksts:

1pc Pet Apkakle

Ja jums patīk šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju sarakstu", Ja jūs, piemēram, mūsu veikalā, lūdzu, pievienojiet to uz "Veikalu Saraksts".Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikalā, mēs turpināsim, lai atjauninātu produktu, un nosūtīs daudz kuponus, lai mūsu fani.

Atgriezties & Kompensācijas:

1. Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU !

2.pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ to sākotnējā nosacījumiem, priekšmeti tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu bojātu vai zaudējumu aprēķinā,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, tu atgrieztu preces.

3. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Piton.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: hlbb kaklasiksna, kaķu rotaļlieta, kawaii, cat aksesuāri scool, foto sarakstes, runča josta, gadus kaķis galvas apsējs, kleita oskars, suns, suns šalle.

Uzrakstīt recenziju

Jauno Modes Kaķi Modelis, Kuloni, Apmales Gudrs Zvani Apkakle Par Kucēniem Mājdzīvnieki Ģeometrija Virvi, Regulējams Piederumi Piederumi

Jauno Modes Kaķi Modelis, Kuloni, Apmales Gudrs Zvani Apkakle Par Kucēniem Mājdzīvnieki Ģeometrija Virvi, Regulējams Piederumi Piederumi

Saistītie Produkti