Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Par xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8T LCD displejs, touch screen digitizer Montāža redmi, ņemiet vērā, 8T ekrānu nomaiņa remonta daļas 6.3 Skatīt lielāku

Par xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8T LCD displejs, touch screen digitizer Montāža redmi, ņemiet vērā, 8T ekrānu nomaiņa remonta daļas 6.3"

€22.65

-9 %

€25.16

Jauns produkts

Rezolūcija 1080 x 2340 pikseļi, 19.5
Modeļa Numurs Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8T
LCD Komplekts
izmērs 6.3 inches, 97.4 cm2 (~80.2% screen-to-body ratio)
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Zīmola Nosaukums ZHZ
QC tests pa vienam pirms nosūtīšanas
Materiāls IPS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids IPS LCD Capacitive Touchscreen, 16M Krāsas
Ekrāns > 3"
Sertifikācija Nav

Par xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8t LCD Disply.

Mēs pārdodam 100% Jauni augstas kvalitātes lcd visā tirgū.Visi LCD mums būs pārbaudītu to, pirms sūtījuma, to apstiprinātu ir augstākās kvalitātes.Ir daudz veidu, kvalitāti, LCD tirgū, mēs apsolām mūsu lcd ir bez miruši pikseļi, nulles.Lielu krājumu, mēs nosūtīsim no 24 darba stundas.Q: Ko modelis ir saderīgs tas, ka?

A: Tas ir IPS LCD capacitive touchscreen, kas derīgas Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8t

J: vai Var navigācijas gaismas displejs parasti?

A: Jā, navigācijas gaismas, var parādīt kā parasti.

Q: Kāda atšķirība ar rāmi un bez rāmja?

A: "ar Rāmi" nozīmē to, ka mēs uzstādīsim lcd vidū rāmis ar jums, tad jums nav nepieciešams, lai novērstu savu veco vidū, rāmi, lai instalētu ar LCD Displeju, bez Rāmja, tā ir vieglāk, lai jūs varētu instalēt LCD.Ja jums bez jebkādas pieredzes aizstāt lcd, mēs iesakām, ka jums lūgt palīdzību jūs vietējo remonts veikals.

Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt paku?

A:

* Tas ir nepieciešams un svarīgs, lai uzņemtu video, kad jūs izkravāt paketē, un tā būs derīga pierādījumiem, ja jūs saņemsiet bojātu lcd.

* Tas ir arī svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu lcd un veikt video pirms instalēt uz jūsu mobilo tālruni, ja tas ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs varam aizstāt šķidro kristālu displeja, lai jūs brīvu.Ja jums ir instalēt uz jūsu tālruni, tas nav viegli noņemt, ja jūs noņemt to, tas viegli salauzt.

Q: vai tā Ir atbalsta vairumtirdzniecības?

A: Jā, Mēs esam gatavi, lai būtu ilgtermiņa sadarbību ar jums, ja jums ir vairumtirdzniecības klientu, aicināti uzdot mums labākās cenas, mēs apsolām, produkta cenu un loģistikas cenas būs labākais.

1*par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8t LCD Displejs

1*6pcs Rīki

1*1 papīra līmlenti

Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus , lūdzu, tikai dod mums piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes (nav nepieciešams rādīt fotogrāfijas atsauksmes)

1.Nekādas instrukcijas tam ir paredzētas sarakstā 2. Tas nav viegls darbs, lai kāds, kam nav pieredzes vispār.

3. Mums nebūs atbildīgs par jebkādiem zaudējumiem, lai jūsu tālrunis/mobilais tālrunis, kas var rasties laikā, mainot rezerves daļām

4. Tas ir nepieciešams un svarīgs, lai uzņemtu video, kad jūs izkravāt paketē, un tā būs derīga pierādījumiem, ja jūs saņemsiet bojātu lcd.Ja jūs nevarat sniegt šo video, mēs nevarējām ticēt, ka tas ir bojātas tranzītā, un mums nebūs atbildīga par jebkādu kaitējumu gadījumos.

Mums būs iespēja saņemt tos, kas nosūtīti caur DHL, UPS, FEDEX, EMS, Piton.lv Standarta Piegāde pēc jūsu izvēles.Vai mēs varam jums piedāvāt ekonomiski un drošākais nosūtīšanas metodi.Mūsu mērķis ir, lai saņemtu savu pasūtījumu jūs sazvanīt, jo labākais veids, kā jums patīk.

* DHL,UPS un Fedex parasti ilgst 7-10 dienas, lai sasniegtu jums.

* EMS parasti ar jums sazināties, 10-15 dienas.

* Wuyou aviopastu parasti sasniedz visā pasaulē 15-30 dienas

Mēs nevaram piegādāt uz P. O Lodziņā un mēs nevaram piegādāt bez jūsu tālruņa numurs.Lai pārliecinātos, telefonu un adresi, kas jums ir pa kreisi ir labi, mēs tikai piegādāt uz adresi, kas jums ir pa kreisi, jo Piton.lv sistēmu.

1. Katru produktu, tiks pārbaudīta, pirms piegādi, ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates, lai nodrošinātu darba.

2. Visi produkti ,100% pavisam jaunu un stingri pārbaudīti pirms shipemt,Lūdzu, informējiet mūs, 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņemts zemes gabala, ja jums ir neapmierināti ar produktu (Reālā situācija un citus pierādījumus, jādod),tad mēs piedāvājam nomaiņa /atmaksu, ja produkti nav tā, kā aprakstīts.

3. Ja vienums ir jūsu prossession vairāk kā 7 dienu laikā ,tas tiek uzskatīts par izmantoto /second -hand ,mēs Tikai piedāvājam nomaiņa pakalpojumu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriezties postenī .

Tagi: v15 pro, galaxy note 3 n9005 lcd displejs, touch, huawei x9 pro, lcd oneplus 7t, j330f lcd, k20 xiaomi, reno 5 pro, redmi 6 touchscreen, ņemiet vērā, fe lcd pannel, readmi 6.

Uzrakstīt recenziju

Par xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8T LCD displejs, touch screen digitizer Montāža redmi, ņemiet vērā, 8T ekrānu nomaiņa remonta daļas 6.3

Par xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 8T LCD displejs, touch screen digitizer Montāža redmi, ņemiet vērā, 8T ekrānu nomaiņa remonta daļas 6.3"

Saistītie Produkti