Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2021USB Portatīvo Gaisa Pumpis Uzlādējams Mini Gaisa Piepūšanas Ūdensizturīgs Sūknis, Gaisa Gulta, Matracis Peldēšanai Gredzeni, Gaisa Kompresors, Sūknis Skatīt lielāku

2021USB Portatīvo Gaisa Pumpis Uzlādējams Mini Gaisa Piepūšanas Ūdensizturīgs Sūknis, Gaisa Gulta, Matracis Peldēšanai Gredzeni, Gaisa Kompresors, Sūknis

€18.01

-20 %

€22.52

Jauns produkts

Materiāls PVC
Nē. Āķi 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Firmas Nosaukums : Nemobub

Izcelsmes valsts : CN(Izcelsmes valsts)

Tips : Terases Sildītāji

Terases Sildītāji Tips : Elektriskā

Modeļa Numurs : Portatīvo Gaisa Sūknis, USB Uzlādējams Mini Gaisa Piepūšanas Ūdensizturīgs Sūknis

Motīvs : Noliktavā

a : sildītājs

b : terases sildītājs

c : baseins sildītājs

d : terrasverwarmer

e : propāna sildītājs

f : calentador

Aizzīmju punktiem:

1. Plūsmas ātrumu gaisa sūknis 2.0 var sasniegt 180L/min, un spiediens var sasniegt 3.5 KPa.Tas ir ideāls instruments, lai veiktu ar jums, kad jūs doties uz pludmali vasarā; tas var ātri uzpūst savu peldēšanas caurules, gaisa spilveniem un citām piepūšamās rīki.

2. Vakuuma sūkņi, kas ietaupa vairāk nekā 50% no telpu-ne tikai lietošanai ārpus telpām, bet arī ļoti piemērots mājas lietošanai.To var izmantot kopā ar vakuuma maisā, lai saglabātu papildu segas un nesezonas drēbes.Savukārt par kompresora slēdzi, tas būs ātri sūkāt visu lieko gaisu vakuuma maisiņā.

3. Laternu visiem jūsu nakts vajadzībām-aprīkots ar super-spilgts lukturis ar spilgtuma starp 40lm un 400lm.Tas ir trīs līmeņi, apgaismojums.Powered by 1300mAh uzlādējams litija-jonu akumulators, akumulatoru ilgst līdz 10 stundām, kas nodrošina vairāk ērtības, lai jūsu brīvā dabā un ikdienas dzīvē.

4. Ultra-maza izmēra-Ultra-portatīvo dizains, inflācija ir tikai 89g, un tās izmēri ir tik mazi, kā galveno.Tas ir piemērots vairumam vidē jūsu dzīvē, un jūs varat ņemt to ar jums jebkurā laikā, jebkurā vietā.

5. Tā ir aprīkota ar 5 dažādi uzgaļi, kas piemēroti vairumam gaisa matraču, piepūšamās baseins pludiņiem, peldēšanas riņķi, joga bumbiņas un bērnu rotaļlietas. 1 vakuuma maisa uzgaļa, ietaupot vairāk nekā 50% no telpas.

6. Gaisa sūkni var uzlādēt, izmantojot ātru C tipa ostu.Jūs varat iekasēt to, izmantojot mobilais jauda banka, parastā sienas lādētāju, vai PC datorā.Tas ir super ērti jūsu dzīvē.

7. Tas ir pilnīgi piemērots āra dzīvi, jo tā ūdensizturīgs dizains.Jūs varat to izmantot jebkurā situācijā.

Apraksts:

Materiāls: EVA

Krāsa: Oranža

Izmērs: 43*43*53mm

Gaismas krāsa: balta 4500K

Svars: aptuveni 89g

Spriegums: 13.5 W

Inflācija ātrums: 180L/Min

Inflācijas spiediens: 3.5 kpa

Ieelpas spiediens: 3kpa

Jauda: 1300mAh

Saspiešanas pakāpe: 50%

Spilgtums/use laiks: 40lm/10hrs, 160lm/2.5 stundas, 400Im/h

Iepakojuma saraksts

1*Gaisa Sūknis

5*Uzgalis

Tagi: nometnes sūknis, gailis sūcējs, gaisa kompresors velosipēdu, āra sūkni, gaisa frier, koi dīķis sūknis, dildo pūķis, gaisa kompresors virzuļa gredzens, zobu pulēšana, Peldēties.

Uzrakstīt recenziju

2021USB Portatīvo Gaisa Pumpis Uzlādējams Mini Gaisa Piepūšanas Ūdensizturīgs Sūknis, Gaisa Gulta, Matracis Peldēšanai Gredzeni, Gaisa Kompresors, Sūknis

2021USB Portatīvo Gaisa Pumpis Uzlādējams Mini Gaisa Piepūšanas Ūdensizturīgs Sūknis, Gaisa Gulta, Matracis Peldēšanai Gredzeni, Gaisa Kompresors, Sūknis