Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tuya ZigBee Smart Thormostat Bezvadu WIFI Vārti Smart Hub Apkures Radiatora Termostatu uz Amazon Alexa, Google, Programmēšana Skatīt lielāku

Tuya ZigBee Smart Thormostat Bezvadu WIFI Vārti Smart Hub Apkures Radiatora Termostatu uz Amazon Alexa, Google, Programmēšana

€19.71

-42 %

€33.99

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Smart Thormostat
Jauda --
Sertifikācija Nav

Funkcijas:

Enerģijas Taupīšana un Naudas Ekonomija --- 801Zigbee programmējams smart radiatora vārsts,tas ir bijis samazināt enerģijas rēķinus vidēji par 30%, ko tikai apkures telpas, kas tiek izmantotas.Tā var ietaupīt pat vairāk par jūsu apkures izmaksas un padarīt dzīvi ērtāku,un jūs varat pārvaldīt visus zonām TUYA app skaidrs pārskats.Atbalsta Atvērto Logu Atklāšanas, kad istabā pēkšņi piliens temp, mūsu radiatoru vavle būs tuvu, lai palīdzētu ietaupīt enerģiju.

A Tuya ZigBee Bezvadu Vārteju Rumba ir Jābūt --- ZigBee bezvadu centru, ir jābūt, kas savieno vārstu daudzi citi TUYA ZigBee smart produktiem, un saprot, ka visa saikne savu viedo mājas ierīces.Vienkārši pievienojiet jūsu vārti uz App,tad pievienot savu termostatiskajiem vārstu, lai jūsu vārti App.

Universāls Smart Thormostat --- Atbalstīt balss un remote app kontroli.Ar Pretapaugšanas funkciju, aizsargāt savu vārsts nav sastinga.Bērnu drošības funkcija, un anti-free funkciju, vairāk drošu un ilgmūžību.

Kompakta Konstrukcija --- Mazu cilindrisku ķermeni ar LCD ekrānu un 5 pogas, padara to vieglāk lasīt un iestatiet vērtību tumsā.Uzstādīt pie radiatora, nav viegli crash.

Viegli Uzstādīt --- Riekstu savienojuma uzstādīšanas metodi, viegli un ātri uzstādīt, ērti izjaukt.

Lietoti --- Radiatora.Piemēroti mājokļi, iepirkšanās centrs, hotel .

Piezīme: Šī termostatiskajiem vārstu vajadzētu strādāt ar smart vārti (SWG-03), lūdzu, nopirkt atseviu!Un vārteja nav includ šo preci!

Saite APP:

1. Lejupielādēt: noklikšķiniet uz app store vai Android lietojumprogrammu tirgū, lai lejupielādētu "Tuya Smart" APP.

2. Reģistrācija un Pieteikšanās: noklikšķiniet uz "Reģistrēties", lai izveidotu kontu.Ievadiet sava konta paroli, lai pieteiktos.

3. Pievienot vārti "RESET", lai 4s, kamēr zaļā gaisma mirgo ātri. (Piezīme: tikai 2,4 GHZ wifi tīkli ir atbalstīts.Lūdzu, izvēlieties 2.4 GHz tīkla.)

4. Pievienot kontrolieris( Vārti jāpievieno pirms pievienošanas kontrolieris.)

5. Pēc personas datu apstrādātājs ir veiksmīgi pievienots,jūs varat kontrolēt ierīci caur APP.

piemēram: Temperatūras Iestatījumu, Ieslēgšanas/Izslēgšanas Iestatījums, Plānošanas Iestatījumu, Multi-dienu Programmēšanas Iestatījumu, Pagaidu Uzturēšanās-out Iestatījumu.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Smart Thormostat

Modeļa Numurs: SEA801-ZIGBEE

Barošanas Avots: 2 AA Baterijas

Temperatūras Iestatījumu Diapazons: 5℃-30℃

Temperatūras Iestatīšanas Precizitāte: 0.5℃

Temperatūras Displejs Diapazons: 0℃-50℃

Darba Temperatūra: 0℃-50℃

Frekvence: 2.400 GHz

Plaši Atvērtas Pārsūtīt Diapazons: 100m

Izmēri: 86*49*49mm

Neto Svars: 144g

Iepakojuma Saraksts:

1 * Smart Thormostat

3 * Instalēt Vārstu

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: smart termostats, smart home, termostats wifi, smart termostata vārsts, radiatora vārsts zigbee, netatmo homekit, sonoff touch, tuya zigbee, termostats zigbee, termostats tuya.

Uzrakstīt recenziju

Tuya ZigBee Smart Thormostat Bezvadu WIFI Vārti Smart Hub Apkures Radiatora Termostatu uz Amazon Alexa, Google, Programmēšana

Tuya ZigBee Smart Thormostat Bezvadu WIFI Vārti Smart Hub Apkures Radiatora Termostatu uz Amazon Alexa, Google, Programmēšana

Saistītie Produkti