Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Granātābolu augļu pulveris, liofilizēts granātābolu pulveris, granātābolu sulas pulveris, cepamais kūka sastāvdaļas Skatīt lielāku

Granātābolu augļu pulveris, liofilizēts granātābolu pulveris, granātābolu sulas pulveris, cepamais kūka sastāvdaļas

€11.55

-13 %

€13.43

Jauns produkts

Sastāvdaļas Granātābolu augļu pulveris
Modeļa Numurs FSCF21651
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Svara Zudums Krēmi
Veids Slimming Krēms
NETO MASAS 100-1000

Ievads Produkta Nosaukums: Organiskā granātābolu sulas pulveris latīņu Nosaukums: Punica granatum L Daļa, ko Izmanto: Augļu Izskats: Rozā Pulveris Uzglabāšana: Uzglabāt vēsā un sausā vietā un izvairīties no gaismas un siltuma.

Uzglabāšanas Laiks: 2 Gadi Funkcija

1. Uzlabo kapilāru darbību un stiprina kapilāru membrānas.

2. Uzlabo ādas gludumu un elastību.

3. Samazina diabētiskā retinopātija un uzlabo redzes asumu.

4. Samazina varikozas vēnas.

5. Palīdz uzlabot smadzeņu darbību.

6. Cīnās pret iekaisumu artrīta un samazina risku flebīts.

7. Var būt iespēja, lai novērstu prostatas vēzi.Pieteikums 1. Farmācijas izejvielas; 2. Pārtikas un Dzērienu, veselības aprūpi; 3. Pārtikas piedevas; Izcelsmes izejvielas Organisko granātābolu sulas pulveris

Raw Granātāboli ir galvenokārt pazīstama ar savu dabas saturs antioksidantiem, piemēram, šķīstošo polifenoli, miecvielas, un antocianīni, kas atbalsta bodyrsquos spēju iznīcināt brīvos radikāļus.Antioksidanti ir tagad uzskata par būtiskiem labu veselību, kā viņi var aizsargāt organismu no molekulas, kas var izraisīt priekšlaicīgu novecošanos un palīdz novērst DNS bojājumus, kas var izraisīt vairākas nopietnas veselības nosacījumiem.Granātāboli satur arī ievērojamu daudzumu labas nātrija, kalcija, C vitamīns, niacīns, tiamīns, un riboflavīns.Provizoriskie dati liecina, ka granātāboli ir ļoti sirds veselīgu un var atbalstīt vispārējo sirds veselību.

Ne-ĢMO Pomegranates ir ievārījuma pildīta ar vitamīniem, kas ir svarīgi, lai ikdienas ķermeņa funkcijas, bet svarīgākais veselības ieguvumiem no pomegranates ir antioksidanti.Pomegranates satur trīs reizes vairāk antioksidantus kā sarkano vīnogu un zaļās tējas.

Daži iespējams tradicionālajā Raw Granātābolu Sulas Pulveris var ietvert: Var atbalstītu kaulu veselību Var atbalstīt veselīgu zarnu Var atbalstīt prostatas veselību Var veicināt veselīgu iekaisuma reakcija Var atbalstīt veselīgu asinsspiediena līmeni, Spēcīgs antioksidants Var atbalstīt zobu veselību Var atbalstīt veselīgu skābekļa daudzumu, lai sirds Var atbalstīt veselīgu šūnu remonts Var atbalstīt kopējo sirds un asinsvadu veselību

Mūsu bioloģiskās lauksaimniecības produkti ir sertificēti ar Kiwa-BCS saskaņā ar ES un USDA organic noteikumiem.

Mēs vienmēr sūtīt katras partijas paraugus, lai trešā persona, tostarp Eurofins, SGS, Alex Stewart pesticīdu atliekas, smago metālu, mikrobioloģija, aflatoksīnu, PAO, SO2 testēšana.

Ir nepieciešams, lai liels daudzums mūsu produktiem?Wersquod būt priecīgi palīdzēt!Lūdzu, sazinieties ar mūsu Bulk

departaments, lai apspriestu detaļas

info atdbforest.com

Tagi: mangostāni, e-šķidruma, boho šiks dekori, durian augļi, līgavas vērtnes, macaron stāvēt, platība paklājs, kūku lāpstiņa, sirds pelējuma silīcija, dīvāns aizsargs.

Uzrakstīt recenziju

Granātābolu augļu pulveris, liofilizēts granātābolu pulveris, granātābolu sulas pulveris, cepamais kūka sastāvdaļas

Granātābolu augļu pulveris, liofilizēts granātābolu pulveris, granātābolu sulas pulveris, cepamais kūka sastāvdaļas

Saistītie Produkti