Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dropshipping Skropstu Lifts Komplekts Profesionālai Skropstu Ilgviļņi Komplekts Skropstu Pagarināšana Komplekts, Līme,gludināšanas Aģents,fiksēšanas,barojoša Aģents, Apkopēja Skatīt lielāku

Dropshipping Skropstu Lifts Komplekts Profesionālai Skropstu Ilgviļņi Komplekts Skropstu Pagarināšana Komplekts, Līme,gludināšanas Aģents,fiksēšanas,barojoša Aģents, Apkopēja

€5.42

-29 %

€7.64

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums efero
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Padarīt Jūs Jaunākais: Šī skropstu lifts komplekts nodrošina jūs ar inovatīvu veidu, kā saglabāt skropstu krokainajām un liek jums izskatīties jaunākiem.

2、Dabas Formulu: Šī skropstu ilgviļņi komplektu izmanto augu sastāvdaļas un viegla formula, kas nerada kaitējumu skropstas.Pēc ilgviļņi, skropstu pieaudzēšanas kērlinga ilgst 1 mēnesi, neizmantojot skropstu rullīši katru dienu.

3、Veikt Skropstu Pilnīgāku: progresīva un efektīva formula, kas ne tikai var efektīvi remonta reti un plānas skropstas, bet arī iekļūt matu folikulu, lai veicinātu matu augšanu, padarot dabiski skropstas garākas un kuplākas.

4、Veikt Skropstu-kērlings vienkārši: Šī skropstu ilgviļņi komplektu izmanto silikona spilventiņu, nevis parasto skropstu uzlīmes, kas ir viegli lietot un vieglāk curl skropstas, protams.

5、Vairākiem Mērķiem: Ar šo viegli-to-izmantot permas komplektu, jūs varat iegūt satriecošu un ilgstošu skropstu cirtas viegli, pievienojot krāsu, lai jebkura stila grupa, kāzu un dienas grims.

Funkcijas:

1. Padarīt Jūs Jaunākais: Šī skropstu lifts komplekts nodrošina jūs ar inovatīvu veidu, kā saglabāt skropstu krokainajām un liek jums izskatīties jaunākiem.

2. Dabas Formula: Šī skropstu ilgviļņi komplektu izmanto augu sastāvdaļas un viegla formula, kas nerada kaitējumu skropstas.Pēc ilgviļņi, skropstu pieaudzēšanas kērlinga ilgst 1 mēnesi, neizmantojot skropstu rullīši katru dienu.

3. Veikt Skropstu Pilnīgāku: progresīva un efektīva formula, kas ne tikai var efektīvi remonta reti un plānas skropstas, bet arī iekļūt matu folikulu, lai veicinātu matu augšanu, padarot dabiski skropstas garākas un kuplākas.

4. Veikt Skropstu-kērlings vienkārši: Šī skropstu ilgviļņi komplektu izmanto silikona spilventiņu, nevis parasto skropstu uzlīmes, kas ir viegli lietot un vieglāk curl skropstas, protams.

5. Vairākiem Mērķiem: Ar šo viegli-to-izmantot permas komplektu, jūs varat iegūt satriecošu un ilgstošu skropstu cirtas viegli, pievienojot krāsu, lai jebkura stila grupa, kāzu un dienas grims.

Specifikācijas:

Nosaukums: Skropstu Lifts Komplekts

Saturs: Līme: 7ml, No. 1/2/3 / 4: 5ml

Padoms: Lūdzu pieteikties produkts uz mērķa zonu blakus lai jūsu ausis, lai redzētu, ja jums ir alerģija

Iepakojuma Saraksts:

1*Līme

1*Permas

1*Fiksācija

1*Barošana Aģents

1*Tīrīšanas Līdzeklis

5 Pāriem Silikona Spilventiņi

3pcs*Y Tipa Suka

5gab*Skropstu Birste

5gab*Kokvilnas Tamponu

3 Pāri Acu Plāksteri

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: skropstu ilgviļņi, iconsign skropstu lifts, skropstu pieaudzēšanas mašīna, skropstu šampūns, skropstu lifts komplekts, skropstu augšanas serums, uzacu liftu, skropstu noslēpums, LANBENA, komplekts skropstu lifts.

Uzrakstīt recenziju

Dropshipping Skropstu Lifts Komplekts Profesionālai Skropstu Ilgviļņi Komplekts Skropstu Pagarināšana Komplekts, Līme,gludināšanas Aģents,fiksēšanas,barojoša Aģents, Apkopēja

Dropshipping Skropstu Lifts Komplekts Profesionālai Skropstu Ilgviļņi Komplekts Skropstu Pagarināšana Komplekts, Līme,gludināšanas Aģents,fiksēšanas,barojoša Aģents, Apkopēja

Saistītie Produkti