Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Miniatūra Pasaku Gnome Logu, Durvju Figūriņas Elf Mājas Pagalmā Māksla, Skulptūru Dārzs Statujas Dekori Āra Dekoru Pasaku Dārzs Skatīt lielāku

Miniatūra Pasaku Gnome Logu, Durvju Figūriņas Elf Mājas Pagalmā Māksla, Skulptūru Dārzs Statujas Dekori Āra Dekoru Pasaku Dārzs

€5.02

-40 %

€8.37

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Sveķu
Veids Dārza koka kulons
Tēma AUGU
Ir Smart Ierīces No
Stils Pastorālā

Apraksts:

1. Burvju Pasaku Durvju Komplekts: Laipni fejas, rūķi un laumiņas, lai jūsu dārzs ar pasaku, durvis un logi!Tas izskatās lieliski piestiprināts pie koka stumbra, pasaku dārzs, pods, uz terases, terrariums vai jūsu bērnu istabu, kā mini pasaku durvju zobu feja entryway.Pavadiet laiku dabā un radīt skaistas atmiņas ar saviem mīļajiem ar mūsu pasaku koka durvis un logi.

2. Spīd Tumsā: Šī āra pasaku durvis ir skaisti roku apgleznoti un sculpted ar reālistisku informāciju un dabisko mežu izskatu, ar kāpšanas vīnogulāju un Fejas Laipni zīmi.Tajā ietilpst divi spīd tumsā windows, kas būs savākt saules dienas laikā, lai sniegtu jūsu dārza dīvains izskatās naktī.Tas izskatās absolūti maģisks nestled pie pamatnes no koka vai slēptos krūmos mazajiem atrast.

3. Kvalitāte Garantēta: Jūsu jaunā pasaku durvju komplekts ir izgatavots no laika apstākļiem izturīgi sals pierādījumu, sveķu, un var tikt parādīts gan telpās, gan brīvā dabā visos gadalaikos.Roku apgleznoti ar nav toksisks un videi draudzīgas krāsas un logus un laternas spīd tumsā, lai nav saules baterijas mainīt.Viegli pievienot šo noslēpumu pasaku durvīm uz jebkuras virsmas, izmantojot atslēgas caurums slots un viegli setup skrūves.

4. Daudz Pasaku Durvju Idejas: Veidot burvju durvīm, lai fejas, lai nāk uz jūsu pasaules.Piesaista visu gnome un pasaku ļaudīm savu DIY dārzs, papildinot to ar citu piegādes, piemēram, figūriņas, mirdzēt, led gaismas, pasākumi, mini podi un stādīšanas, putnu vannas, miniatūra mēbeles, gnome skaitļi, augus, skulptūras, pasaku mājas un citas Īru vai princese aksesuāri.Šo pasaku durvju logu komplekts ir ideāls apdares.

5. Labāko Pasaku Dāvanas: pasaku durvis un logi ir lieliska dāvana, pasaku cienītājiem un bērniem.Baudīt dārza pieredze ar savu mazuli ar šo komplektu, tas ir paredzēts, lai attīstītu savas radošās spējas, izpausmes un mācīšanos, kā tās veidot pasaku dārzu ap to.

Specifikācijas:

Nosaukums: Pasaku Durvju un Logu Kokiem

Materiāls: Sveķi

Izmērs(aptuveni): durvju 6in*4.7., logu 2.9*2.6, laternu augstums 7.9 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1 x Durvīm

2 x Windows

1 x Pasaku Laternas

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur varētu būt dažas krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Tagi: nagu salons tapetes, alvas figūru, vannas istaba uzlīme, miniatūras pinscher, sculptur, konstrukcijas, statujas dārzs, dārza gnome, fejas dārzs, rūķu dārzs.

Uzrakstīt recenziju

Miniatūra Pasaku Gnome Logu, Durvju Figūriņas Elf Mājas Pagalmā Māksla, Skulptūru Dārzs Statujas Dekori Āra Dekoru Pasaku Dārzs

Miniatūra Pasaku Gnome Logu, Durvju Figūriņas Elf Mājas Pagalmā Māksla, Skulptūru Dārzs Statujas Dekori Āra Dekoru Pasaku Dārzs

Saistītie Produkti