Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 500g/ Maiss Bezdūmu Sojas Vaska Sveču Sveču liešana Materiāli, Aromatizētas Sveces, kas Izgatavoti No Vaksācija Sojas Vaska Sveces Un Vaska Materiāls Skatīt lielāku

500g/ Maiss Bezdūmu Sojas Vaska Sveču Sveču liešana Materiāli, Aromatizētas Sveces, kas Izgatavoti No Vaksācija Sojas Vaska Sveces Un Vaska Materiāls

€5.02

-40 %

€8.37

Jauns produkts

Svars 500g
Modeļa Numurs sojas vaska
Materiāls Vasks pārslas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、1. Pakā ir 500 g sojas vasks, kas ir 100% dabīgs, nav toksisks un videi aizsardzības, un ir perfekts aizstājējs parafīna vasks.

2、2. Kušanas temperatūra ir 58°, degšanas laiks ir ļoti ilgs, nav melni dūmi, produkts nerada kancerogēnas vielas, ierakstot, un atkritumi ir bioloģiski.

3、3. Lieliska izvēle konteineru un trīsdimensiju vasks.Sojas vasks ir viegli demold un ir laba formēšanas efekts.Tas ir visvairāk piemērots padarītu cilindriskas sveces un trīsdimensiju demoulding sveces.

4、4. Ideāls veids, kā padarīt izsmalcinātu sveces, dāvanas.Jūs varat pievienot piedevas, piemēram, sveču krāsvielas, ēteriskās eļļas vai ēterisko eļļu materiālu padarīt unikālu gatavo produktu.

5、5. Šī sojas vasks ir ļoti viegli sajaukt ar sveču krāsošana krāsvielas un sveču veidi, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu roku darbs DIY sveces būs skaista un aromātiska.

Apraksts:

1. Pakā ir 500 g sojas vasks, kas ir 100% dabīgs, nav toksisks un videi aizsardzības, un ir perfekts aizstājējs parafīna vasks.

2. Kušanas temperatūra ir 58°, degšanas laiks ir ļoti ilgs, nav melni dūmi, produkts nerada kancerogēnas vielas, ierakstot, un atkritumi ir bioloģiski.

3. Lieliska izvēle konteineru un trīsdimensiju vasks.Sojas vasks ir viegli demold un ir laba formēšanas efekts.Tas ir visvairāk piemērots padarītu cilindriskas sveces un trīsdimensiju demoulding sveces.

4. Ideāls veids, kā padarīt izsmalcinātu sveces, dāvanas.Jūs varat pievienot piedevas, piemēram, sveču krāsvielas, ēteriskās eļļas vai ēterisko eļļu materiālu padarīt unikālu gatavo produktu.

5. Šī sojas vasks ir ļoti viegli sajaukt ar sveču krāsošana krāsvielas un sveču veidi, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu roku darbs DIY sveces būs skaista un aromātiska.

Funkcijas:

1. 100% sojas vaska sastāvu, ne parafīna sastāvdaļas, 30-50% ilgāk nekā degšanas laiks, parafīna vasks.

2. Nav toksisks un videi aizsardzības.Tas būs ne iegūtu kancerogēniem, kad nodedzinātas, un atkritumi ir bioloģiski.

3. Kušanas temperatūra ir zema, kas ietaupa siltuma avots un ir izdevīgs droši ražošanas operatori.

Specifikācija:

Nosaukums: Sojas Vaska

Materiāls: 100% sojas vasks

Kušanas punkts: 58°

Iepakojuma Saraksts:

500g*Sojas Vaska

Tagi: mozaīka mix komplekts, sojas vaska, taras sojas vaska pārslas, kuģiem, ādas, candl, candl vasks, pieņemšanas burkas svece, plānas koka vasks, viltus halloween zobi, svece želejas, vaska.

Uzrakstīt recenziju

500g/ Maiss Bezdūmu Sojas Vaska Sveču Sveču liešana Materiāli, Aromatizētas Sveces, kas Izgatavoti No Vaksācija Sojas Vaska Sveces Un Vaska Materiāls

500g/ Maiss Bezdūmu Sojas Vaska Sveču Sveču liešana Materiāli, Aromatizētas Sveces, kas Izgatavoti No Vaksācija Sojas Vaska Sveces Un Vaska Materiāls

Saistītie Produkti