Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Nomaiņa Filtrs Dreame Tech Robots Vakuuma D9 Modeļa Nosaukums: RLS5-WH0 Robotu Tīrītājs Rezerves Daļas Skatīt lielāku

Nomaiņa Filtrs Dreame Tech Robots Vakuuma D9 Modeļa Nosaukums: RLS5-WH0 Robotu Tīrītājs Rezerves Daļas

€3.09

-27 %

€4.24

Jauns produkts

Modeļa Numurs Par Dreame D9
Veids Putekļu Sūcēju Daļas
Zīmola Nosaukums OSSIEAO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vakuuma Daļas Tips Filtri

Saderīgi Modeļi

par Dreame D9 (ne Dreame F9)

Paziņojums

Pirms pasūtījuma, pārliecinieties, ka jūsu ierīces modelim ir attiecīgo fit modelis, kas minēts par šo produktu lapu, jūs varat pārbaudīt specifiskās produkta modeļa numuru uz nosaukuma plāksnītes apakšā ierīci (daudzi tīrītāji ir ļoti līdzīgi vārdi, tāpēc jums ir nepieciešams, lai atšķirtu, ko konkrētā modeļa numuru), ja jums ir pieprasījušas kompensāciju sakarā ar pirkumu, nepareizu produktu, jums būs atbildīgs par atpakaļ nosūtīšanas izmaksas. 1,Tie nav Xiaomi vai Roborock / iLife / Dyson / iRobot / 360 / Ecovacs / Conga patiesu /oriģināliem produktiem,ko mēs pārdodam, ir pavisam jauna saderīgu nomaiņas veids. 2,Pakete ietver visas komplekti parādīt attēlus, kuru iespēju jūs izvēlējāties iepriekš. 3,Ja pakete zaudētas vai bojātas tranzītā ,mēs atmaksāsim naudu, lai jūs,jums vajadzētu sazināties ar mums ASAP. 4,Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par Piton.lv.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu. 5,Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam nelaime, jums var būt, ja, lai iet greizi,bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums atbilstošu rezultātu. 6,Visi piederumi mūsu veikals ir mazgājamas.

Tagi: tīrītājs robots vakuuma, diqee putekļu sūcēju daļas, renault duster, uzpūst spa, tīrīšanas robots tīrītājs, ūdens filtrs, šveices, tech sīkrīku, sous vide, suka dyson.

Uzrakstīt recenziju

Nomaiņa Filtrs Dreame Tech Robots Vakuuma D9 Modeļa Nosaukums: RLS5-WH0 Robotu Tīrītājs Rezerves Daļas

Nomaiņa Filtrs Dreame Tech Robots Vakuuma D9 Modeļa Nosaukums: RLS5-WH0 Robotu Tīrītājs Rezerves Daļas

Saistītie Produkti