Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sajauc Vēstuli Akrila Pērles Apaļas Plakanas Cube Alfabēta Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Liels Caurums Krelles Skatīt lielāku

Sajauc Vēstuli Akrila Pērles Apaļas Plakanas Cube Alfabēta Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Liels Caurums Krelles

€0.83

-33 %

€1.24

Jauns produkts

Vēstule Krelles bērniem Bērniem Ir jautri ar Alfabēta Burtu Krelles
Materiāls Akrila
Krāsa Daudzkrāsains, melns, balts, candy krāsa
Postenis Svars 12g
izmērs as the pic
Izmantošana DIY Rotaslietas, Pieņemšanas aproce, Kaklarota, Auskari
Zaudēt Krelles Vairumtirdzniecības Pērlītēm, pērles, Aksesuāri
liels caurums distances krelles roku darbs diy krelles
Distances Krelles Alfabēts Akrila Pērlītes
Metāla Tips Nav
Vienuma Tips Krelles
Ārējais Diametrs 6mm
Sods vai Modes Modes
Modeļa Numurs Vēstule Akrila Pērlītes
Diy Krelles Liels, Liels Caurums Krelles Par DIY Rotaslietu izgatavošana
Zīmola Nosaukums GMB724
Objektu Formas Apaļa Forma
Forma KUBA, dzīvoklis kārta, Rondelle
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
roku darbs diy krelles Krelles par Beadwork

Nosaukums: Jauktais Vēstuli Akrila Pērles Apaļas Plakanas Cube Alfabēta Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Liels Caurums Krelles Quantites : 100pcs/daudz 200pcs/daudz Lietojums: Ideāls DIY rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.Jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu!

Piezīme: Jūs saņemsiet reālu izmēru produkts.Attēls var būt lielāks par ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsošana katra atsevišķa monitora.Lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms iegādes.

1.Pasūtījumus parasti tiek nosūtīti ārpus 2-3 darba dienas, pēc jūsu maksājums ir pabeigta. (Se.Saule.un Valsts svētki, izslēgts)

2. Piegādes metodi un Piegādes laiks

△Pasūtījuma summa ir mazāk nekā $15 , un Mēs piedāvāsim brīvā Ekonomiskā Piegāde kā Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules vai China Post small package plus, kas ir nepieciešams ņemt par 30-50 dienās no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir vairāk nekā $15 , Mēs piedāvājam bezmaksas Standarta Piegāde Piton.lv, piemēram, Standarta piegāde, Ķīna Pastu ierakstītā vēstulē vai Epacket, kas ir nepieciešams ņemt par 15-35 dienu laikā no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir virs $150 , Mēs piedāvājam bezmaksas fast Express, piemēram, DHL, Fedex, TNT, kas ir nepieciešams ņemt aptuveni 3-7 dienu laikā no galamērķa.

3. Visām muitas nodevām, nodokļiem un nodevām ievest, lai jūsu valsts nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ceru, ka jūs varat saprast.

J: vai jūs Varat piedāvāt dropshipping ?

A: Jā, protams!Mēs ne tostarp pārdošana info gabalā.

Q: Kā es varu iegūt atlaides ?

A: mēs varētu piedāvāt papildus atlaides, ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $30. Ja vēlaties vairumtirdzniecības custome, pls sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas bezmaksas, un mēs piedāvājam labas cenas.

Q: Kā es varu darīt ar šo situāciju, es nedomāju, saņemt sūtījumu vai man ir problēma preci.

A: Pls sazinieties ar mums nekavējoties.

Parasti, Ja jūs nesaņemat paku, es būs pārbaudīt un piedāvās jums info, vai kompensāciju, vai nosūtīt.

Ja tur ir kādas problēmas ar objektu, mēs piedāvājam risinājumu, saskaņā ar konkrēto situāciju.Neuztraucieties.Es neļaus jums zaudējumus.

1. Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkta vai pakalpojuma. 2. Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies

"mīlestības pērles" ir viens no visvairāk professinal krellītēm piegādātājiem Ķīnā.Mēs piedāvājam augstas kvalitātes akmens krelles un citas rotaslietas, kas veic piegādi uz 10 gadiem, tiešsaistē un bezsaistē .

Tur ir tik daudz Piton.lv pārdevēji iegādāties preces no asv.No akmens pērles, akrila pērles utt.lai rotaslietas konstatējumi, piemēram, lēkt gredzeni, aizdares, pērļu cepurītes, bails utt. w e mērķis ir barības visiem jūsu vajadzībām, lai kuģis.

Mēs apkalpot mazumtirdzniecības klientus un piedāvāt dropshipping ar praktiskumu rotaslietas, amatniecības piegādēm .Mēs piedāvājam arī vairumtirdzniecības cenu bussiness klientiem.Mēs esam labākā izvēle jums.

"mīlestības pērles" veikals sola sniegt klientiem labāko pieredzi un servisu.

Tagi: skaidrs, lielu caurumu pērles, pērlīšu vēstuli, aproci, aproci sievietēm, kristāli logo krelles, diy vēstules kuba, pērlīšu aproce, daudz lielu caurumu pērles, angļu burtu biezumu, aproce padarīt, lodītes.

Uzrakstīt recenziju

Sajauc Vēstuli Akrila Pērles Apaļas Plakanas Cube Alfabēta Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Liels Caurums Krelles

Sajauc Vēstuli Akrila Pērles Apaļas Plakanas Cube Alfabēta Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Liels Caurums Krelles

Saistītie Produkti