Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Radošā LED Skrūvēm pie Sienas Lampas Guļamistabas Interjeru Nakts Gaismas Pieskārienu Sensoru Moduļu Quantum ēsmas zivtiņu vadi uz Lampām, kas paredzētas Mājas Apdares Gaismas Skatīt lielāku

Radošā LED Skrūvēm pie Sienas Lampas Guļamistabas Interjeru Nakts Gaismas Pieskārienu Sensoru Moduļu Quantum ēsmas zivtiņu vadi uz Lampām, kas paredzētas Mājas Apdares Gaismas

€6.72

-20 %

€8.50

Jauns produkts

Ēnā Tips Akrila
Funkcijas Augstu Spilgtumu, Enerģijas Taupošas, Mūsdienu
Sertifikācija CCC, CE, ROHS
Izstaro Krāsa Balta/Sarkana/Zaļa/Zila/Violeta/Dzeltena
Krāsa Zila, Zaļa, violeta, Sarkana, balts, Dzeltena
Pamatnes Tips Ķīlis
Ir Smart Ierīces No
Apgaismojuma Jomā 3-5square metri
Ir Spuldzes Iekļauts
Ķermeņa krāsa balts
Korpusa Materiāls ABS
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Pieteikums Ēdamistaba, Gultas Vietas, Foajē, Pētījums
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Ieejas AC85-265V 50/60Hz
Gaismas Avots LED Spuldzes
Modeļa Numurs led sienas lampa
Technics Citi
Materiāls Acryl, ABS
Spriegums 90-260V
Skaits gaismas avotiem 15~20
Garantijas laiks 2 gadi
Ēnā Virzienā Uz Augšu & Uz Leju
Zīmola Nosaukums MERRYLE
Izmantošana BRĪVDIENA
Barošanas Avots AC
Izmēri 115*100*18mm
Gaismas Izvade 70-95lm/W
Stils ART DECO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Regulējamas, No

Skārienjutīga Moduļu Apgaismojuma Sistēma

-Tas ir modulāra touch ekrāns sienas gaismas.Šis dizains ļauj lietotājam, lai efektīvi slaids, ja viņi vēlas vai ir nepieciešams gaismas, pagrieziena sienas uz audekla, un, izmantojot savas rokas, kā otu.Kombinācija modularity un apgaismojuma vadības ir ekvivalents produkts, kas var pilnīgi pielāgot lietotājam.Šis produkts piedāvā iespējas apgaismojuma risinājumi, kas ir specifiski katrai videi.

-Produkts sastāv no vairākiem plastmasas sešstūrus, kas var būt savienoti ar magnētiem, un centralizācijas modeļus, lai veidotu touch ekrāns sienas gaismas.Magnēti, kas veido fizisku savienojumu starp sastāvdaļām ļauj arī pašreizējā plūst no viena uz otru.

-Ar barošanas produkta, katrs komponents tiek ieslēgts un izslēgts ar capacitive touch sensoru.Pamatideja produkts ir, lai ļautu lietotājiem, lai pārveidotu iekšējo arhitektūru kosmosā gaismas avotu.Tas dod lietotājam iespēju, lai apgaismotu ceļu, tie pieskarties, vienkārši bīdāmās sienas virsmas.Savukārt iekšlietu ēkas uz audekla un ļauj lietotājam izmantot rokas, kā otu.Gaismas bloka platums : 115mm Jauda : 120/220v 50/60hz Maksimālā gabalu skaits uz vienu strāvas adapteris : 65pcs Spraudņa tipu : ASV, LIELBRITĀNIJĀ, AU, ES On/Off : Capacitive touch Sienas pielikums : sticky pad vai nagu Katrs modulis ir tikai viena krāsa, krāsu nevar mainīt. 1/3/4/5/6/8/10/12 flīžu moduļi Barošanas ar 2 metru kabelis iekļauts Maināmām plug adapteri 10 Atkārtoti želeja lipīga spilventiņi

Kā moduļu piestiprināt pie sienas?

Sešstūra moduļus var piestiprināt pie sienas vai nu izmantojot lipīga spilventiņi paredzēti starter pack vai izmantojot caurumus uz atpakaļ par katru moduli, lai āķis uz nagiem. (pārbaudiet instrukcijas, lai iegūtu vairāk informācijas)

Kāds ir enerģijas patēriņš uz vienu moduli?

Enerģijas patēriņš uz vienu modulis ir 0.7 W.

Var moduļa mainīt krāsu?

Katrs modulis ir tikai viena krāsa, krāsu nevar mainīt.

Cik lūmeniem uz moduli?

Katrs modulis rada 80 lūmeniem.

Kā viņi ieslēgt/izslēgt?

Katrs modulis ir attāluma sensors, kas nosaka attālumu no jūsu ķermeņa, kā jūs saskarei ar moduļa tas ieslēgt/izslēgt.Jūs varat izmantot jebkuru ķermeņa daļu vai citiem vadošiem materiāliem!

Cik moduļi var pievienot vienu barošanas?

Mēs iesakām maksimālo summu 65 moduļi aizskriet no viena barošanas avota.

Kādi ir izmēri katra moduļa?

Platākajā daļā katra moduļa (stūra līdz stūrim) pasākumus, 115mm.Vairāk informācija atrodama šeit.

Kā ir moduļiem powered?

Katra moduļa savieno, izmantojot magnētisko malām, varas nodošanu, izmantojot katra moduļa, izmantojot metāla tapas, kas izcēlušies no katras malas. (Tie nav akumulatora barošanu)

Kāds ir kabeļa garums?

Strāvas kabelis komplektā starter pack ir 2 metrus garš.

Ir moduļi, RGB?

Nē.Apgaismojuma krāsa ir silti balta un nav maināms.

Ir app, kas savienots / smart ļāva?

Nē.Moduļu pieprasīt, taustes un fiziska mijiedarbība.

Pago:

Si tienes algún problema al realizar el pago, ponte en contacto con el Centro de Atención al Cliente de Piton.lv para solicitar ayuda: Https://helppage.Piton.lv/buyercenter/index.htm

Envío:

1. Enviaremos los pedidos lo antes posible dentro de 2-5 días (excepto soda naudas de semana y días festivos nacionales) una vez que se pilnīgu el pago. (Le dejaremos ano mensaje si ocurre algún retraso debido a eventos festivos).

2. Escribe tu dirección de entrega completa con el número de teléfono y el código pasta correctos, especialmente el comprador de Krievija y Bielorrusia, Confirma tu nombre completo.

3. Observa que nav somos responsables de los derechos de aduana.Puede jaunumi aranceles aduaneros debido a la política aduanera de algunos países.Una vez que esto haya pasado, por favor, haga el despacho aduanas de usted mismo.

Ventas al por mērs/triangulación de pedidos de envío:

1. Para pedidos de triangulación de envíos, Por favor comente "Pedido de triangulación de envíos", le daremos prioridad.

2. Para pedidos al por mērs/triangulación de envíos, si tienes alguna ideja sobre el precio o el paquete, contáctanos por adelantado, te daremos el mejor servicio para satisfacer tus demandas ..

Servicio postventa:

Somos vendedores de confianza y tenemos nuestro Servicio Postventa para todas nuestras aduanas.Si tienes alguna pregunta sobre el pedido, contáctanos por adelantado, vienmēr ir estaremos aquí hasta que recibas una respuesta feliz.

Comentarios:

1. Comprueba el paquete y el artículo cuidadosamente para asegurarte de que nav haya ningún problema.

2. Si tienes algún problema o nē estás completamente satisfecho con tu compra, nav dudes lv contactar con nosotros antes de dejar ano comentario negativo.Resolveremos el problema para satisfacerte.

3. Si nav siena ningún problema, por favor déjenos una valoración positiva de 5 estrellas.

Tagi: sešstūra lampas, art sienas, attēls sienas lampas, spalvu lampas toni, quantum kulons pack, lampas led, sienas sānu gaismas, sienas scone apgaismojums, vienkāršas sienas sconce, sešstūra rgb.

Uzrakstīt recenziju

Radošā LED Skrūvēm pie Sienas Lampas Guļamistabas Interjeru Nakts Gaismas Pieskārienu Sensoru Moduļu Quantum ēsmas zivtiņu vadi uz Lampām, kas paredzētas Mājas Apdares Gaismas

Radošā LED Skrūvēm pie Sienas Lampas Guļamistabas Interjeru Nakts Gaismas Pieskārienu Sensoru Moduļu Quantum ēsmas zivtiņu vadi uz Lampām, kas paredzētas Mājas Apdares Gaismas

Saistītie Produkti