Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1GB Āra Gaitas Gaismas Sporta Aproces Regulējams USB LED Kvēlojošs Aproces, Lai Skrējēji Joggers Riteņbraukšana, Izjādes Drošības Velosipēds Skatīt lielāku

1GB Āra Gaitas Gaismas Sporta Aproces Regulējams USB LED Kvēlojošs Aproces, Lai Skrējēji Joggers Riteņbraukšana, Izjādes Drošības Velosipēds

€0.69

-30 %

€0.99

Jauns produkts

Modeļa Numurs Nakts Palaist Gaismas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Krāsa 7 Krāsas
Montāžas Izvietojumu Stūres
Izmēri Garums
Strāvas Padeve Akumulators
Sertifikācija Nav

Apraksts:

Šie garuma turētāji ir pieejami septiņās krāsās, ko var viegli uzstādīt uz zibatmiņas vai spīdēt stabilu gaismu, lai aizsargātu jūs naktī vai nu riteņbraukšana, skriešana, pārgājieni vai rambling.

Regulējama siksna ir joslās, var novietot gandrīz jebkura rokas izmēra un ar plastmasas skavu var piestiprināt velosipēdus, somas vai pat teltis, laba redzamība naktī vai sliktas redzamības apstākļos.

Augstas kvalitātes slim fit 25mm atstarojošu materiālu palīdzību cilvēki darbā vai satiksmes būt redzējis agrāk, dod transportlīdzekļu vadītājiem vairāk laika veikt izvairīšanās darbību, palīdzot, lai novērstu vai mazinātu negadījumu risku.

Vienas Sloksnes, LED gaismas, pievienoto drošību.

Var darboties divos režīmos, kas mirgo.

Palielināt redzamību un palielina drošību - lieliska izvēle skrējējiem, riteņbraucējiem, jātniekiem, strādnieki, slēpotāji, gan gājējiem, piemēram, skolas vecuma bērniem vai suni staiguļi.Tas ir ideāli piemērots visiem darba ņēmējiem, kuri ir pakļauti briesmām, veicot savu ikdienas darbu, darba vidē, kas ir saistīta ar daudziem riskiem, ko rada transportlīdzekļi un palielina negadījumu risku, jo slikta apgaismojuma apstākļos.

Regulējams stiprinājums garantē ērtu lietošanu un universal fit.Var piestiprināt ap delnu locītavas, potītes, somas, mugursomas, velosipēdu rāmji, seglu kātiem.

Turas paredzētajā vietā pat laikā ātru kustību.Ideāli piemērots izmantošanai visa veida sporta aktivitātēm, kā arī bikšu klipus, lai saglabātu tos prom no ķēdes, kad braukšana ar velosipēdu.

Viegls un ērts valkāšanai, neierobežojot kustības un nebūs iemesls chaffing pat tad, ja nēsā tieši blakus ādu.

Specifikācijas:

Krāsa: 7 Krāsas, lai izvēlētos no.

Izmēri: Garums: 300mm x Platums:25mm (Regulējams)

Paketē Iekļauts:

1*LED Mirgo un Rokas Siksniņu

Piezīmes:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Lūdzu, atstājot ziņu, pirms jūs sniedzat sliktas atsauksmes,ja produkti ir dažas problēmas.

Paldies par jūsu viedokli.

Tagi: svelme aproces futbols, zaļš mirdzums aproces, svelme rokassprādzes āda, gumijas lentes mirdzumu aproces, nopirkt mirdzumu aproces, aproces formas rokassprādzes mirdzumu, baltās krāsas mirdzumu aproces, svelme aproces rock, oranžais spīd aproces, led silikona aproces.

Uzrakstīt recenziju

1GB Āra Gaitas Gaismas Sporta Aproces Regulējams USB LED Kvēlojošs Aproces, Lai Skrējēji Joggers Riteņbraukšana, Izjādes Drošības Velosipēds

1GB Āra Gaitas Gaismas Sporta Aproces Regulējams USB LED Kvēlojošs Aproces, Lai Skrējēji Joggers Riteņbraukšana, Izjādes Drošības Velosipēds

Saistītie Produkti