Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauki Īso Kāju Corgi Suns Plīša Rotaļlieta Pildījumu Dzīvnieku Mīksta Plīša Lelle Labākā Dāvana Sūtīt Bērnu & Draudzeni Skatīt lielāku

Jauki Īso Kāju Corgi Suns Plīša Rotaļlieta Pildījumu Dzīvnieku Mīksta Plīša Lelle Labākā Dāvana Sūtīt Bērnu & Draudzeni

€18.60

-19 %

€23.25

Jauns produkts

Uzpildes PP Kokvilnas
Ieteikt Vecums 4-6y, 7-12y, 12+y
Materiāls Īsās Plīša
Funkcijas Filmu un TV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums Sargāt no uguns
Dzimums Unisex

Postenis sīkāka Informācija : Materiāls :Mīksta, Plīša Pildījumu : PP Kokvilna Izmērs : 30CM 45CM Iepakojumā : 1 gab., Iepakotas dāvanu PP maisiņā

Pls, izvēlieties, ko jūs vēlaties lielums paldies produkts parādīja attēlā ir viens dažādos izmēros un, lūdzu, kā lielums mēs esam tirdzniecība.Reālā krāsa produkts var mazliet atšķirties no attēla parādīja, jo šāviena leņķi un gaismas.Mērīšanas līdzekļa ir no augšas galvenais, lai apakšā kājām.

Tas ir normāli, tur ir par 3 līdz 5 cm kļūdas.Pls dodiet mums zināt, kas jums ir nepieciešams, lai mēs varētu organizēt shippment jums paldies

Lūdzu, Sazinieties ar mums, ja jums ir interese pasūtīšana rotaļlietas lielos daudzumos.Mēs dodam jums savu vārdu, ka jūs saņemsiet labāku cenu, kas ir gandrīz tāda pati, kā tam vajadzētu būt Ķīnā.Mēs esam ražotājs, plīša rotaļlietas un kvalitāte ir garantēta.Lūdzu, pirkt rotaļlietas, kā agrāk, kā jūs varat, ja jūs pērkat tos kā dāvanas Dzimšanas dienas, Valentīna Diena, Ziemassvētki, u.c.Jo tas parasti aizņem 20 līdz 30 darba Dienas pirms jūs varat saņemt viņiem.

Lūdzu, sazinieties ar mums, kā arī, ja jums ir atrodas valstis, kas ir izslēgti.Tas nozīmē, ka ikviens visā pasaulē var iegādāties mūsu rotaļlietas.Mēs neļaus jums leju.

Par S

Mērījumu rotaļlieta ir no augšas galvu uz leju no kājām, kad rotaļlieta ir.Ir pieņemams, ka pastāv 3 līdz 5 centimetru kļūdas.Jo rotaļlieta ir maigumu.Gandrīz jebkura veida rotaļlieta ir diffrerent izmēri un bildes, mēs parādījām, ka iepriekš ir rotaļlietas dažādos izmēros.Lūdzu, skatiet konkrētu izmēru apraksts vai jūs varat jautāt mums, ja jūs nezināt, izmērs.Lūdzu, neņemiet lielums rotaļlietas parādīja, kā no jums interesē.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs zināt visu.

Par Krāsu Tonēšana

Krāsa īstiem rotaļlietas var būt nedaudz atšķirīgi no tiem, kurus parādīja bildes, jo no dažādajiem fotografēšanas leņķiem un dažādos kvalitātes monitoru.

Par Krītot Vilna

Lūdzu, neuztraucieties, ja jūs saņemat rotaļlietas atrast kādu maz vilnas krītot.Tas ir lūžņus, kas piestiprināti pie ķermeņa rotaļlietas.Lūdzu, neiedomājieties, ka tas ir tāpēc, ka kvalitātes problēma rotaļlietas.

Par package

Visas rotaļlietas ir Iepakoti vakuumā, jo lielo izmēru no viņiem.Lūdzu, neuztraucieties, ja jūs to saņemsiet, un atrast tā mazliet mazāks nekā lielums jūs domājat par.Rotaļlietas var būt grumbas uz to, kā labi.Jūs varat vienkārši nervozēt tā, lai vienlaikus un ir pakļauta saulei.Un jūs atradīsiet, ka ir labāk nekā pirms tam.

Par Mazgāšana

Daļu Tīrīšana

Daļa no tīrīšanas, kad jūs izmantojiet sausu drānu (ja nepieciešams, tīrot), izmantot vieglu mazgāšanas līdzekli, lai koncentrētos uz stilu notīriet traipu, pēc tam nosusiniet.

Visu Tīrīšana

1. Siltā ūdens poo

3. Ūdenī un maigi berzēt spilvens

4. Noņemt noskalojiet rūpīgi ar siltu ūdeni, pēc

5. Ar dvieli, lai izspiest

7. No saules iedarbības

8. Atkal vilnas ķemme

Piegāde

Objektu pasūtīt parasti tiks piegādātas no Ķīnas 2 darba dienas ar gaisa pasta pakalpojumu pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Ir viena lieta, jums ir jābūt uzmanīgiem par to, ka jums būs saņemt preci 20-40 darba dienu laikā bez ceļa numurs, un tas nevar identificēt vai nu izmantojot gaisa pasta pakalpojumu.Mēs apsolām pilnu kompensāciju būs jāmaksā, ja jūs joprojām neesmu saņēmis to, pēc 35 dienu laikā kopš dienas, jums pavēlēja.

Politika

Kāda Pircēja Vajadzētu Zināt:

Kompensāciju var nebūt vienošanās ar šādiem nosacījumiem

1 Dažas problēmas, kas izriet no pircēja pavirši lasot par konkrētu objektu aprakstu, piemēram, krāsa, izmērs.

2Damages, ko izraisa neatbilstošu apiešanos.

3 Atgriežoties no preces bez jebkāda iemesla dēļ.

4 lietotas preces, kas nav spējuši veikt otro pārdošana.

5 kompensāciju pieprasīja bez preču atdošanu atpakaļ, pirmkārt.

B kompensāciju var piešķirt, ja:

1 kvalitāte vai defekts pats produkts, piemēram, dizaina, ražošanas

2 produkts ir realizējama, bet pircējs vēlas, lai atdod to atpakaļ un vienoties atļauties atpakaļ kravu.Šajā gadījumā pircējam ir sazināties ar mums un pievienojiet foto produkts, pirmkārt, lai parādītu labā stāvoklī no tā.Pircējs būtu pack to uzmanīgi, un pastāstiet mums izsekošanas numuru pēc tam, kad mēs piekrītam, lai atgrieztos.

Mēs iesakām izlasīt aprakstu par preci rūpīgi pirms pirkšanas, lai izvairītos no nepatikšanām gan no mums, un nav to atdot, jo dārga piegāde.Ja jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums pirmajā vietā.

Atsauksmes

Liels paldies par jūsu iepirkšanās no mūsu veikala.Tas ir mūsu gods kalpot jums.Lai jums ir prieks iepirkšanās pieredzi, mēs atstās jums pozitīvas atsauksmes .Un mēs ticam, ka mums būs tik laimīgs, ja mēs iegūtu jums pozitīvu un 5-zvaigžņu DSR, kā arī.

Pls sazinieties ar mums brīvi, ja jums ir kādas problēmas, un dod mums iespēju risināt problēmas.

Tagi: xs max aizsardzības kameras.

Uzrakstīt recenziju

Jauki Īso Kāju Corgi Suns Plīša Rotaļlieta Pildījumu Dzīvnieku Mīksta Plīša Lelle Labākā Dāvana Sūtīt Bērnu & Draudzeni

Jauki Īso Kāju Corgi Suns Plīša Rotaļlieta Pildījumu Dzīvnieku Mīksta Plīša Lelle Labākā Dāvana Sūtīt Bērnu & Draudzeni

Saistītie Produkti