Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Little Daisy franču Ziedu Šifona Pārklājus, Audumu Brīvības Šifona Šūšanas DIY Kleita Ar Mērierīci, Skatīt lielāku

Little Daisy franču Ziedu Šifona Pārklājus, Audumu Brīvības Šifona Šūšanas DIY Kleita Ar Mērierīci,

€5.98

-20 %

€7.48

Jauns produkts

Raksts Plain Krāsoti
Produkta Tips Citi Audums
Technics Austs
Stils Vienkāršā
Funkcijas Spilgtas Krāsas, Elpojošs, Ādai draudzīgi
Materiāls 100% Poliesters
Veids, Vairumtirdzniecība No
Iestatīt Tipu No
Iezīme Elpojošs
Platums 150cm
Veids Šifona Audums
Neausta Technics Dūriens-Saite
Svars About 150g/m
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Produkta Informācija

Produkts : Ziedu Šifona Audums Materiāls:Poliesters Izmērs : 1m x 1,5 m Platums:150cm Garums:100cm Svars:Apmēram 150g/m Iezīmes:Spilgtas Krāsas, Elpojošs ,Ādai draudzīgi Pieteikums: Šūšanas Audums,Piemērots Topi,Kleita,Blūze,Krekli ,Hanfu,Zīda Šalle,Matu Aksesuāri,DIY,Roku darbs.

Par Lielums

Vienādu Platumu Audums ir 1.5 Metri Izmērs Viens Gabals ir 1mx1.5m Izmērs Divi Gabali ir 2mx1.5m Lielumu no Trim Gabaliem ir 3mx1.5m Un Tā Tālāk Padomi Ja Jūs Pērkat Vairākus Audumi vienāda Stila Un Krāsas, Audumi, Netiks Sagriezti, Un Jūs Saņemsiet Pilnu Audums

Krāsa Šovs

Uzmanību

1.Auduma Saraušanās ir 3-5%. 2.Bildes:Sakarā Ar Atšķirību Starp Dažādu Monitoru Un Telefonu,Attēlu Var neatspoguļot Faktisko Krāsu Preci.Mēs Garantējam, Ka Stils ir tāds Pats, Kā Parādīts attēlā,Bet ne vienu un To Pašu darbību uz Dažādām Iestādēm, kā par Modeli 3.Visi Audumi Ir Samazināt Ar Roku.Preci Var Atstāt Neapstrādātu Malu. 4.Lūdzu, Ļauj 1-3cm Kļūdas Dēļ Manuāla Mērīšana.Lūdzu, Pārliecinieties, Ka Jums Nav Prātā, Pirms Jūs Cenu. 5.Ja Jūs Izvēlaties Nosūtījusi Ekonomikas Nosūtīšanas Metodi, Piegādes Laiku Būs Kavēšanās, Lūdzu, Esiet Pacietīgi Jāgaida, Nav Atvēršanu Strīdi.Mīļie,Ja Jums Ir kādi jautājumi, Lūdzu, Nevilcinieties Sazināties ar Mums,Mēs centīsimies Mūsu Labāko, Lai Jums Palīdzētu.

Tagi: šifona adīt audumi, šifona kleita vasaras, izbalējis ziedu audums, šifona blūze, tilla vakara kleitas, elegantas garās mežģīņu kleita, mežģīnes, zīds augšu, audums acs, js racing uzlīmes, Kokvilnas Audums, satīna audumi vīriešiem.

Uzrakstīt recenziju

Little Daisy franču Ziedu Šifona Pārklājus, Audumu Brīvības Šifona Šūšanas DIY Kleita Ar Mērierīci,

Little Daisy franču Ziedu Šifona Pārklājus, Audumu Brīvības Šifona Šūšanas DIY Kleita Ar Mērierīci,

Saistītie Produkti