Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! CARANFIER 2019 Vasaras Mens Plānām Gaismas Džinsi Biznesa Gadījuma Stiept Slim Denim Džinsu Bikses Vīriešu Zīmolu Bikses Plus Lieluma 38 40 Skatīt lielāku

CARANFIER 2019 Vasaras Mens Plānām Gaismas Džinsi Biznesa Gadījuma Stiept Slim Denim Džinsu Bikses Vīriešu Zīmolu Bikses Plus Lieluma 38 40

€15.22

-41 %

€26.24

Jauns produkts

Vienuma Tips DŽINSI
Mazgāšana Vidēja
Džinsu Stils Taisni
Modeļa Numurs Dropshipping Džinsi
Auduma Veids Mīkstinātājs
Biezums Viegls
Modelis Tips Cietie
Materiāls Džinsa
Stils Ikdienas
Garums Full Length
Apdare Kabatas
Fit Tips Slim
Zīmola Nosaukums CARANFIER
Dzimums VĪRIEŠI
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot
Viduklis Veids VIDĒJĀ

Par lielumu, Mūsu produkts ir gandrīz tāds pats, kā ES/ASV lielums, bet tas joprojām ir atšķirība.Mums ir detalizēti lieluma informāciju, lūdzu pārbaudiet pasākuma apraksts.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, pastāstiet mums savu izmēru informāciju.Lūdzu, pastāstiet mums savu svaru (KG) un augstums (CM), un pat tad, jūs varat pateikt mums savu plecu garums, krūšu un miega (CM) kā tu izmanto TOP CLOTHINGS.Lūdzu, pastāstiet mums savu jostasvietu un hipline (CM), ja jūsu izvēlēties Bikses Par kuģniecības, Mēs nosūtīsim sūtījuši, un 5 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums sakarā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu, lūdzu, neuztraucieties.Pēc tam, kad mēs nosūtīt izsekošanas skaits nav piegāde informāciju, tā laikā.Tas ir laiks, lai jāatjaunina, jo īpaši, ja zemes gabals bija muitas, mums vajag, lai tu dodies uz muitošanu.Lūdzu, pārbaudiet, vai piegādes laiku, jūs saņemsiet to šajā laika intervālā, lūdzu, pagaidiet, jūsu jauki paku pacietīgi.un, ja laiks bija beigušies, mēs vēlamies paplašināt tā, lai jūs.Par to, pēc tam, kad pakalpojumu Nav svarīgi, kāda problēma, par kvalitāti vai piegādes problēmu, lūdzu, atstājiet ziņu ar pasūtījumu, mēs atbildēsim pie pirmās laiku un atrisinātu tā, lai jums.Tāpēc, ka jūs esat mani vērtē klientu.Ja jums nepatīk objektu un pārliecinieties, ka objekta kvalitāte nav problēma, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus (Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs).Par atgriezenisko saiti, Mēs mīlestību ik klientiem, un mēs sagatavosim rūpīgi jūsu pakete.Visu iepirkšanās laiku, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mums un mūsu objektu, lūdzu, palīdziet mums atstāt visas 5 zvaigznes atsauksmes.Un, lūdzu, nosūtiet mums ekrānšāviņi, jūs saņemsiet kuponu, lai nākamo pasūtījumu.Kā mazgāt, kā arī uzturēt un mak e bikses sabiedrība, kas jauns?

A. Fri beigām!pirmais w h, tas ir ieteicams izmantot balto etiķi tieši, pievieno ūdeni proporcijā (1:20), mērcēt 30 minūtes, un tad var uzlabot vienkrāsainu.

B. Tumšs un lig ht co lor mazgāt atsevišķi, cik vien iespējams pret sauli..

C. nedrīkst izmantot balinātāju, mazgā bez mazgāšanas līdzekļiem, zils pulveris, jo veļas pulveris ar enzīmu ir balināšanas efekts, un drēbes būs krāsu ietekmi.

D. Mazgāt, izvairieties no tiešas saules gaismas iedarbības, tiešu saules staru iedarbības izraisīs smagas oksidācijas krāsas.

E. Vēdināšanas vēdināmā vietā, nav jāvēdina, var veikt clothings nav sausa, viegli, un var ražot savdabīga smarža.

F. Roku mazgāšanas džinsus, mēģiniet nedrīkst izmantot veļas mašīnu un suku, kas var efektīvi nodrošināt primārās krāsas džinsi.

Tagi: wollen biznesa bikses, biznesa bikses 102, darba laiks 40, uzņēmējdarbības profesionālo bikses, zīmogs 40 uzņēmējdarbība, vīriešu bikses 40, ktm bikses 40, vīriešu bikses no uzņēmuma lieluma 38, enduro bikses 40, biznesa uzvalks bikses.

Uzrakstīt recenziju

CARANFIER 2019 Vasaras Mens Plānām Gaismas Džinsi Biznesa Gadījuma Stiept Slim Denim Džinsu Bikses Vīriešu Zīmolu Bikses Plus Lieluma 38 40

CARANFIER 2019 Vasaras Mens Plānām Gaismas Džinsi Biznesa Gadījuma Stiept Slim Denim Džinsu Bikses Vīriešu Zīmolu Bikses Plus Lieluma 38 40

Saistītie Produkti