Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! WIFI Endoskopu Kamera 1200P Augstas Izšķirtspējas Drenāžas Caurule Motora Pārbaudes Kameras 8mm USB Endoskopu Borescope IOS, Android PC Skatīt lielāku

WIFI Endoskopu Kamera 1200P Augstas Izšķirtspējas Drenāžas Caurule Motora Pārbaudes Kameras 8mm USB Endoskopu Borescope IOS, Android PC

€13.64

-49 %

€26.76

Jauns produkts

Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums ZBRAVO
Vadu Tips Grūti Vadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs f150
Objektīvs (mm) 8mm

Kamera Endoskopu Funkcijas:

1.Jaunākās Tips Endoskopu : Atšķirībā no citiem endoskopu fotokameru tirgū, šo bezvadu wifi endoskopu, kamera ne tikai strādā ar Android viedtālrunis(Virs Android 2.3), bet arī iPhone IOS sistēma(Iepriekš IOS 6.0).Tas ir ideāli piemērots iPhone lietotājs, kurš vēlas darīt, pārbaudes darbi.Bez izmantojot papildus adapteri vai kabeli, to var viegli pieslēgt, izmantojot viedtālruni, izmantojot WIFI.Vienīgā lieta, kas jums jādara, ir lejupielādēt un instalēt saderīgā APP "WIFI izskatās"uz jūsu ierīci.

2.Unikālo LED tehnoloģija : 8 regulējamu blue LED gaismas kameras padoms, tas ievērojami palīdz uzlabot attēla spilgtuma un skaidrība, kas pat tumsā vai nepietiekamā apgaismojumā nosacījumu ,

3.HD izšķirtspēju kamera : Nāk ar 2 megapikseļi CMOS HD kamera, 3 regulējami izšķirtspēja sniedz HD videoklipi un ieskats attēlus čūska kameru.(Izšķirtspēja:640*480, 1280*720, 1280*960 )

4.Pusstingrām KABELIS : Ar pusstingrām kabelis ir liels, kas ļauj vairāk kontrolētu virziena kontroles kameras, it kā šis instruments paredzēts, lai saņemtu uz mazu telpu, kas citādi būtu gandrīz neiespējami redzēt.

5. VIEGLI lietojams : Skenēt QR kodu manuāli lejupielādēt APP WIFI izskatās, Pievienojiet savu viedo ierīci, izmantojot WIFI, Atveriet PROGRAMMU un tiešraides video parādīsies uz ekrāna.LŪDZU, NAV RESET WIFI PAROLI AR SEVI, CITĀDI ENDOSKOPU, BŪS BEZJĒDZĪGI.

6. Multi-valodas Rokasgrāmata:atbalsta krievu un angļu Rokasgrāmata ,lietots būs daudz Ērtībai !

WiFi Pārbaudes Kameras Apraksti :

Rezolūcija: 640*480, 1280*720,1600*1200

Kadru nomaiņas Ātrums: 15 - 30 kadri / s

Skata Leņķis: 70 grādu

Fokusa attālums: 4 - 10CM

Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP68

Iedarbības Gaismas: Automātiski

Darbības Temperatūra: 0degree līdz 70 grādu

Gaismas: 8.a regulējams balta, led apgaismojums

Raidīšanas frekvence: 2400~2483.5 MHz

Minimālais apgaismojums: 0 lux

Barošanas avots: 3.7 V 600mAh litija akumulators(iebūvēts)

Uzlāde: 5V 2A/1A/500 ma

Uzlādes laiks: 1 stunda

Atbalsta datoru: ios android

Foto Formāts: MJPEG

Video Formāts: AVI

Endoskopijas Paketes saraksts:

1 x Inspekcijas Kamera

1 x Bezvadu Raidītāju

1 x Uzlādes kabelis

1 x Piederumu komplekts (āķis , Spogulis , Magnēts )

1x Lietotāja Rokasgrāmata

FAQ Pirms Pasūtījumiem (lūdzu, Lūdzu, izlasiet pirms)

1.jautājums: kāpēc bilde nav skaidrs ?

A1: lūdzu, lūdzu, noregulējiet fokusu attālumā , šī wifi endoskopu, labākais Novērošanas ir 4-10 cm , kad jūs Novērošanas lūdzu, neaizej objektīvs, un tas endoskopu, ar 8 LED gaismas , kad jūs izmantot zonā ir tumšas , lūdzu, pielāgojiet led gaismas max !un, lūdzu, lūdzu, norādīja uz to ir vērsta produkta , nevar, salīdzinot ar jums uz mājām, wifi, fotokamera , un, lūdzu, lūdzu, noregulējiet Novērošanas attālums ,tad aina būs daudz skaidrs

Q2: Kāpēc atvērtu PROGRAMMU ,nebija nekādas attēlu ?

A2 : lūdzu, lūdzu, pamanītas, skenēt QR kodu lejupielādēt APP izvēlēties pareizo versiju ,iphone izvēlēties IOS , viedtālrunis mobilais izvēlēties Android versija .arī lūdzu, lūdzu, confrim ja ir izveidots savienojums panākumus wifi ! (Par wifi savienojums , nav iekļāvuši nevienu paroli , vienkārši noklikšķiniet un tas ir pievienots )

Q3 : Kāpēc 1-2 darba mintues ir sasaldēt attēlu ?

A3 : lūdzu, Lūdzu, pārbauda pieslēgts USB portam , un padarīt vairāk tight , usb ports brīvs būs casue wifi vienam ir, kas nav stabils , tagad mums ir noteikta šo problēmu , tikai, lūdzu, neuztraucieties !

Q4 : vai tas endoskopu, var izmantot uz ūdens ?

A4: tas var veicināt lieto uz ūdens , laiks, kas visumā atbalsta 10-15 mintues , mēs iesakām izmantot par ūdeni, ko izmanto ūdensnecaurlaidīgs klp .

5. jautājums : kas ir Izšķirtspēja šajā endoskopu ?

A5 : Tas ir: 640*480, 1280*720,1280*960 Lai veiktu video Izšķirtspēja ir zināma ietekme , parasti ir 640*480P, jo Vienmērīgu attēlu būs samazināt Izšķirtspēju , paldies jums sapratni !

6. jautājums : kas ir Grūti kabeli ?un, kas ir atšķirīga no mīksta kabeli ?

A6 : pusstingrām kabeli var saliekt un turiet to formu, lai piekļūtu dažādiem tikai vieta, kur tikties ar dažādu izmantojot vajadzībām.

7. jautājums: Kāpēc pieslēgts wifi , tiks parāda tīkla nevar izmantot ?

A7: Cienījamais pircējs , tas wifi ir tikai vienu endoskopu , ne mājas wifi , tas nebūtu nekādas ietekmes, lai jūs izmantot !

8. jautājums: Kāpēc wifi vienotā nav stabila ?

A8: cienījamais pircējs , ja wifi nav pievienots , dažreiz usb kabeli, gan wifi trabsmitter interfeiss lossed , lūdzu, lūdzu, pārbaudīts, salmus un hermētiskumu , un var būt, ka wifi kaste nav pietiekami daudz Elektroenerģijas , lūdzu maksa 1-2 stundas un pārbaudīts !

9. jautājums: Vai šī ūdensizturīgs vāciņš ar stikla ?

A9 : Tas nav stikls , pati proudct ar stikla lēcām , ja par ūdensizturīgs vāciņš ar stikla , radīs priekšstatu nav skaidrs ,

ceru, ka jums ir skaidrs !

10. jautājums : Kā lai saistīti Endoskopu, lai mobilais ?

A10: 1. Pirmā skenēt QR kodu lejupielādēt app , mobilais viedtālrunis, lūdzu, izvēlieties Android versija ,iphone izvēlēties IOS versiju .

2. Pievienojiet endoskops ar WiFi lodziņā un nospiediet barošanas pogu, lai ieslēgtu WiFi kaste (lūdzu, ilgtermi nospiediet 3-5 sekundes )

3.Un atvērt mobilais wifi , redzēs wifi vienu, piemēram, manuāli , noklikšķiniet uz savienots , un atveriet LIETOJUMPROGRAMMU būs redzams attēlā

Tagi: kameras usb, usb savienojums android, endoskops video kameras, portatīvo cauruļu pārbaudes kameras, 5 endoskopu, usb, zondes kamera, 512hz, miata automašīnas kameras, kabeļu ios, sākotnējās inspekcijas kamera.

Uzrakstīt recenziju

WIFI Endoskopu Kamera 1200P Augstas Izšķirtspējas Drenāžas Caurule Motora Pārbaudes Kameras 8mm USB Endoskopu Borescope IOS, Android PC

WIFI Endoskopu Kamera 1200P Augstas Izšķirtspējas Drenāžas Caurule Motora Pārbaudes Kameras 8mm USB Endoskopu Borescope IOS, Android PC

Saistītie Produkti