Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Gāzes Uzpilde Adapteris priekš Āra Kempings Plīts, Gāzes Balonu Gāze, Gāzes Ierakstīt Āra kempings, Pārgājieni Ceļojumā Piknika Piederumi Skatīt lielāku

Gāzes Uzpilde Adapteris priekš Āra Kempings Plīts, Gāzes Balonu Gāze, Gāzes Ierakstīt Āra kempings, Pārgājieni Ceļojumā Piknika Piederumi

€0.73

-40 %

€1.22

Jauns produkts

Vienreizējās lietošanas No
Stove travel gas spray
Pieteikuma Metode rokasgrāmata
Lietošanas Stāvoklis Parastā Āra
Degviela Gāze
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lietotāju skaits <3
Ar Aizdedzes Ierīci, vai Ne nav iekļauti
Sertifikācija Nav
Struktūra Viengabala
Veids Slēdzis Rīks
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Gabaliņu Skaits, Vēja Deflektors Bez vēja vairogs
Kempings Gāzes Plīts Gāzes balonu
Gāzes deglis Gāzes deglis, gas cylinder refill
Modelis Savienotājs
Gadījumā Garšvielas Tips Cietās Garšvielas

Gāzes Uzpilde Adapteris priekš Āra Kempings Plīts, Gāzes Balonu Gāze, Gāze Piederumi Pārgājienu Uzpūst Butāns Tvertnes

Pārgājieni, kempings gāzes uzpilde adapters

Roku darbs no 6082T6 alumīnija.Vienība ir aptuveni 12mm diametrs 18mm ilgi.Ļauj piepildīt savu gāzes baloniņš, kas līdzīgā veidā, ka jūs gāzes šķiltavas.

Ar šo ierīci jūs varat piepildīt lindal skrūves tipa gāzes granātas (skatīt foto) ļoti populārs ar pārgājieni un nometnes, no lēta butāns kasetes tipa tvertnēm, parasti lieto mazie portatīvie sildītāji un Ķīnas tips virtuves plītis, kas maksā ap 95p katru, lai jūs varat ietaupīt diezgan daudz naudas, ko uzpilde.

Lietošanas vadlīnijas zemāk (sk. arī fotogrāfijas)

1) Nosver neizmantoto pilna butāns tvertnes un rakstīt ar filca uzgali uz bāzi.

2) Novietojiet tukšu kannu tiks papildināta saldētavā uz apm.pusi stundu vai nakti.

3) Izņemiet tvertni no saldētavas un vieta adapters uz kannu.

4) Veic savu jaunu full butāns tvertni un ievietojiet adapteri.

5) Virzīt kannu stingri uz leju 10-15 sekundes laikā, pārbaudot katru reizi, kad tvertnes svars, līdz tas atbilst sākotnējam svaram rakstīts uz bāzi.

Svarīgas Piezīmes:-

1)Ja jūs pārsniegt sākotnējo svaru kannu jūs varat izvadīt lieko gāzi, pagriežot kārbu otrādi, ir vērsta uz grīdas, un push adapters ar roku, pēc tam pārbaudiet, svars.

2)Tas ir ļoti svarīgi, jo, kas pārsniedz sākotnējo svaru, gāzes baloniņu, samazina telpai baloniņu, gāzes paplašināt.Ja tas neizdosies, tas nozīmē, ka krāsns tiks izspļaut sašķidrinātās gāzes lietošanas laikā, līdz spiediens tvertnes ir samazināti pietiekami.

3)Pēc tam, kad jums ir atkārtoti uzpildītas tvertnes ir labā drošības prakse, lai pārbaudītu zīmogs par kārbu, lai nav noplūde.

Tikai piepildīt savu skārdenes labi vēdināmā vietā, es.e.ārā

Kāpēc mums ir nepieciešams šis adapteris:

Tautas gāzes cannisters atrast šeit ir vai nu Lindal Valve Skrūve, kas tiek izmantots EN 521 ierīcēm vai Kasetes gāzes cannister, kas ir parasti izmanto uz steamboat plīts.

Lielākā daļa alpīnisti šeit, viņi vēl gribētu izmantot Lindal skrūvi plīts.Iemesli ir vienkāršību, šīs krāsnis ierakstīt labāk augsta attieksmi, tie ir vieglāk, lai setup un viņi var iepakot kopā ar pavāru komplekti.

Tomēr šie Lindal skrūvi plīts cannister nav lētas, lētākais 230g ir ap NT70 (USD2.30), bet Kasetes Gāzes cannister 220g 3 kannas izmaksas tikai NT90 (USD3.00).Lai izmantotu Kasetes Gāzes cannister būtu lētāk.Risinājums šai problēmai būs jāaizpilda kasetes gāzes cannister uz Lindal skrūvi cannister.Šeit ir produkts, kas spēj darīt šo uzdevumu.Vid līdz parādīs, kā to izdarīt.

Iepakojumā:

1 X Gāzes Uzpilde Adapteri

Tagi: naftas plīts, alkohola stends, raķešu plīts, āra plīts, uguns plīts, krāsnis koka, plīts, gāzes refil, mini plīts, olla kempings gāze.

Uzrakstīt recenziju

Gāzes Uzpilde Adapteris priekš Āra Kempings Plīts, Gāzes Balonu Gāze, Gāzes Ierakstīt Āra kempings, Pārgājieni Ceļojumā Piknika Piederumi

Gāzes Uzpilde Adapteris priekš Āra Kempings Plīts, Gāzes Balonu Gāze, Gāzes Ierakstīt Āra kempings, Pārgājieni Ceļojumā Piknika Piederumi

Saistītie Produkti