Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Anna Jaunāko Organza Mežģīņu Audumu Augstas Kvalitātes Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma, Ar Pērlītēm Un Akmens Dobi Dizains, 5 Metri Sievietēm Skatīt lielāku

Anna Jaunāko Organza Mežģīņu Audumu Augstas Kvalitātes Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma, Ar Pērlītēm Un Akmens Dobi Dizains, 5 Metri Sievietēm

€116.50

-22 %

€149.36

Jauns produkts

Garums 5 Yards
Auduma Veids Organza
Izmantošana Sievietes, puse, Diy, Šūšana, Kleita, Modes, Apdare
Technics Fāzēm
Audums Materiāls Sequins lace, Dobi No Mežģīnēm
atlaišanas laiks, Jaunākās
Modeļa Numurs Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma
Platums 46-47 inch
Veids, Vairumtirdzniecība No
Iestatīt Tipu No
Produkta Tips Mežģīnes
Apdare Vizuļi, Vizuļi, Krelles, Akmeņi, Izšūšana
Svaru 2.0 kg
Preces Nosaukums Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma
Iezīme Eco-Friendly
Materiāls Organza
Krāsa Attēli

Padomi par ievedmuitas nodokļa ieved:

mūsu cenas ir neietver nodokļus un nodokļiem vai citiem saistītiem ievedmuitas maksājumus,klients būs responsiable par to, ja rodas.

Informācija: Augstas kvalitātes premier lieliska dāvana jūsu draugiem un īpašos gadījumos prece ir noliktavā, un gatavs uz kuģi

Stāvoklis: Pavisam jaunu un unworn

Audums materiāls:Vizuļi mežģīņu auduma Lietošana:sievietēm/ party /kāzu /oficiālu/šūšana/kleitu Garums:5 metri, par daudz Moq:partija

Platums: 46-47 collas Svars:Aptuveni 2,0 kg / 5yards Klientu Serviss: Mēs piedāvājam 24 stundas pilna laika pakalpojumu, Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, nosūtiet e-pastu vai sazinieties ar mums jebkurā laikā.Jūsu pieprasījumu, būs jāatbild 12 stundu laikā.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūsu ļoti nepieciešams,TKS.

Produkta displejs:

Piegādes veidus:

Mūsu preces tiek nosūtītas no 1 - 5 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir veikts.Mēs kuģis objektus, DHL, EMS, UPS, FEDEX, TNT, ePacket, vai Aviopastu.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums.

Garantija/Kompensāciju:

Mēs pilnībā garantiju uz visiem mūsu objektus.Visas preces ir pilnīgi jaunas un nelietotas.Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.Ja preces nevar atbilst jūsu vajadzībām, atgriešanās pieņemts.Bet kurjerpasta kravu, būtu jāmaksā pircējam.

Atsauksmes:

Mēs cenšamies 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Jūsu atsauksmes ir ļoti imortant MUMS, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu, lai mūsu pircēji.Lūdzu, īsziņu ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums, līdz jūs apmierina.

Q1: Cik ilgi jums būs kuģis savu mantu pēc tam, kad es veikt maksājumu?

A: parasti Mēs kuģis preces 2 dienu laikā un sniedz jums izsekošanas numuru otro dienu.2. jautājums:Cik ilgi es varu saņemt savu mantu pēc tam, kad jūs nosūtīti to?A: Tas parasti aizņem apmēram 3-7days jūsu preces ir piegādātas.Bet laikā aizņemts daļa no iepirkšanās sezona, loģistikas uzņēmumi darbojas ar maksimālo jaudu, tāpēc daži rīkojumi var ilgst nedaudz ilgāk, lai arrrive.

Q3: Kāpēc pārdevējs izvēlēties dažādu kuģu ceļu no mana izvēle?

A: parasti Mēs izvēlēties, vislabāk izteikt ar DHL.Bet dažos attālos apvidos, pircējam izvēlēties loģistikas nevar ierasties, vai krava ir pārāk dārgi, lai apstiprinātu.Bet neuztraucieties, mēs nosūtīsim īsziņu uz jūs, lūdzu, atcerieties, atzīmējiet "Piton.lv ziņojumu". ( pirmā Izvēle ir DHL, attālos rajonos noklusējuma Fedex)

4. jautājums: Kāpēc jums nav atbildēt uz manu ziņu laiks?

A:mēs parasti organizēt darbinieku darbs naktī, jo, kad jūs cilvēkiem dienā, tas ir, nakts Ķīnā tagad.Mēs offer24 stundas pilna laika apkalpošanu.jūsu izmeklēšana tiks atbildēja ietvaros 8hours.Mēs patiešām ceram, rezerves nekādas pūles, lai kalpotu jums labi.

5. jautājums:Kad es varu atcelt manu rīkojumu, cik ilgi būs jums atmaksāt savu naudu?

A: Mīļā, ja jūs atcelt rīkojumu, Ne mums, bet Piton.lv gatavojas, lai atmaksātu savu naudu atpakaļ ar 3-7days.jūs varat noklikšķināt uz šīs saites, lai pārbaudīt jūsu bankas kontu.

Tagi: elsa tālruni, sequin āfrikas mežģīņu auduma zelts, elsa plāksteris, audums organza, Mežģīnes, auduma izšūta, āfrikas organza mežģīņu auduma, āfrikas mežģīņu auduma, hoh mežģīņu auduma šveices, secība āfrikas mežģīņu auduma.

Uzrakstīt recenziju

Anna Jaunāko Organza Mežģīņu Audumu Augstas Kvalitātes Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma, Ar Pērlītēm Un Akmens Dobi Dizains, 5 Metri Sievietēm

Anna Jaunāko Organza Mežģīņu Audumu Augstas Kvalitātes Āfrikas Vizuļi Mežģīņu Auduma, Ar Pērlītēm Un Akmens Dobi Dizains, 5 Metri Sievietēm

Saistītie Produkti