Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 Pāris Skaidrs, Silikona Gēla Arkas Atbalstu, Apavu Ieliktņi, Pēdu Ķīlis Polsterējuma Spilventiņi Sāpju Plakano Pēdu Zolītes, Apavu Piederumi Cietie Skatīt lielāku

1 Pāris Skaidrs, Silikona Gēla Arkas Atbalstu, Apavu Ieliktņi, Pēdu Ķīlis Polsterējuma Spilventiņi Sāpju Plakano Pēdu Zolītes, Apavu Piederumi Cietie

€4.12

-40 %

€6.87

Jauns produkts

Iezīme Anti-Slidens, Izturīga, Height Increasing, Arch Atbalsts
Materiāls Želeja
gumijas zoli kurpes gumijas zoli kurpes
Modelis Tips Cietie
zolīte honeycomb zolīte honeycomb
Apavu Aksesuāri Apavu Aksesuāri
sieviešu silīcija kājām sieviešu silīcija kājām
Zīmola Nosaukums GDZHLbag
sieviešu ortopēdiskie apavi sieviešu ortopēdiskie apavi
Shoe Width Medium(B, M)
Zolīte Augstums 1cm-3cm
Vienuma Tips Zolītes
Dzimums Sievietes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. ĒRTI UN VIEGLI VALKĀT EFEKTĪVU ARCH SĀPES ATVIEGLOJUMS – Justies ērti un aizmirst sāpes, kas nāk kopā ar plakano pēdu/pse planus un plantar fasciitis ar šo arch atbalsta piedurknēm.Tā elastīgu gēla materiāls, kas der visiem kājas un paliek savā vietā, saskaņā zeķes visu dienu kāju sāpes atvieglojums.

2. ĀRSTS IETEICA DIZAINS – Priekšroku dod treneri un ārsti visur, lai atvieglotu jūsu arch sāpes, papēžu sāpes, papēdis liek domāt, plakano pēdu un augsts arch progresēšanu.Paredzēts ar gēla spilventiņu vietā jūsu arku, lai atdarinātu dabas priekšgala arkas, šīs piedurknes uzreiz noņemt spiedienu no metatarsals un palielina komfortu.

3. PIENĀCĪGU ATBALSTU VĒL DISKRĒTU UN NEMANĀMS – Šie arkas atbalstu klučiem, paliek droši paslēptas zem zeķes un kurpes, lai dotu jums komfortu jums ir pelnījuši, negrozot stils un labu izskatu.Valkāt tos saskaņā zeķes un jebkurā kurpes.

4. VIEGLI mazgājams UN IZTURĪGS – Arch atbalsta lencēm, spilvenu pārvalki zolītes ir izgatavotas no super comfy silikona gēlu, padarot šos viegli mazgāt siltā ūdenī, lai saglabātu tos tīru un svaigu.Var izmantot atkārtoti atkal un atkal ar pienācīgu rūpību.Izturīga un ērta dizaina ilgs turpināja valkāt.

5. PIEMĒROTI VISU VECUMU UN POSMOS – gel arch atbalsta orthotic zolītes zeķes ir elastīgus un mājīgs montāžu.Tās var valkāt gan vīrieši, gan sievietes un uzņems visvairāk kāju izmēriem.Lieliski piemērots ikdienas valkāšanai un sportistiem.Īpaši noderīga tiem, kas ir uz kājām visu dienu.

Arku apavu ieliktņiem, kas palīdz nodrošināt simptomātisku atvieglojumu no:

- Dzīvoklis kājām / Pse Planus

- Plantar Fasciitis

- Papēža sāpju

- Kāju sāpes

- Nepatikšanas iet bez sāpēm

Iepakojums:

1Pair * Arku Atbalsta Apavu Ielikt Kāju Spilventiņi

Tagi: insol, apavu sieviete, zolīte silikona arch, zolītes kurpes kutna, apavu sievietēm, peineili, silikona gēla zolītes plakano pēdu, zolīte gēlu 6, augsta pēdas velves atbalsts, zolīte kājām.

Uzrakstīt recenziju

1 Pāris Skaidrs, Silikona Gēla Arkas Atbalstu, Apavu Ieliktņi, Pēdu Ķīlis Polsterējuma Spilventiņi Sāpju Plakano Pēdu Zolītes, Apavu Piederumi Cietie

1 Pāris Skaidrs, Silikona Gēla Arkas Atbalstu, Apavu Ieliktņi, Pēdu Ķīlis Polsterējuma Spilventiņi Sāpju Plakano Pēdu Zolītes, Apavu Piederumi Cietie

Saistītie Produkti