Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Coca Cola Mākslas Skārda Pazīmes vintage displate retro metāla plāksnes Dzelzs Glezna, Plakāts Skatīt lielāku

Coca Cola Mākslas Skārda Pazīmes vintage displate retro metāla plāksnes Dzelzs Glezna, Plakāts

€9.10

Jauns produkts

Rāmis No
Oriģināls
Stils Retro un Nostalģisks/Vecās Mēbeles
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Mācību priekšmeti Citi
Veids Audekls Printings
Kadra režīmā Citi
Atbalsta Bāzes Citi
Zīmola Nosaukums ROZES LIDOJUMA
Forma Horizontāla Taisnstūra
Materiāls Citi

1. Alvas lineāls izmērs: 30 X20 CM (12 collas x 8 collas),30x40cm(12 collas x 16 collas) materiāls: alva/metāla, skārda pārklājumu

2. Viegli pakārt fotogrāfijas: viegls metāla skārda zīmes ir iepriekš urbti, viegli izrotāt, viegli tīrāms un noslaukiet.Jūsu drošībai: malai katru skārda zīme ir rūpīgi izstrādāta, lai padarītu to gludu, nesabojājot jūsu rokās.

3. Classic retro apdare: tin pazīmes šajās retro kolekcijas var sniegt interesantu un pievilcīgu dekorācijas jūsu māja, birojs, bārs, restorāns, kopmītnē, alu vai garāža!Produkts ir ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs.Rusty retro pēdas, stilīgs Un interesanti.Mēs arī sniegt produkta pielāgošanas pakalpojumus.

4. Mērķis: Ļoti piemērotas dekorēšanai 3garages, instrumentu, nojumes, cilvēku alas, bāri, atpūtas telpas.Virsma ir pārklāta ar caurspīdīgu plēvi, lai pasargātu sienas.Viegli uzstādīt, piemērota iekštelpu un āra lietošanai ar iepriekš urbti caurumi.

5. Piegāde: Piegādes laiks parasti ir ātrāk, nekā Amazon paredzamo piegādes laiku.Mūsu pakalpojumu kredo ir personīgi pārbaudīt katru produktu, pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu produkta off) cz dimanta un klientu apmierinātību.

Šī metāla skārda logo ir ūdensizturīgs, anti-glare, viegli tīrāms un instalēt.Dekoratīvās logo ir apzināti retro, ņemiet vērā, pārāk sarūsējis, un to dizains ir stilīgs un romāns.Tas ir hemming un To drošāku.Piemērots visu veidu mājas izklaides āra Vietās, radot vienkāršu un modes fonds.Mūsu veikalā ir vairāk stilu un izmēru, no kuriem izvēlēties, aicinām izvēlēties.

Ja jums ir attēlu vai fotogrāfiju, kas jums patīk, un vēlaties, lai padarītu to par dekoratīvais krāsojums, lai jūsu mājās, jūs varat arī sazināties ar mums.

Tagi: coca, kokss, plakātu sienas, alus var segt, cola stikla, metāla plakāts, pārtikas mini, Plakāts, coca cola ziemassvētku pidžamu, coca cola.

Uzrakstīt recenziju

Coca Cola Mākslas Skārda Pazīmes vintage displate retro metāla plāksnes Dzelzs Glezna, Plakāts

Coca Cola Mākslas Skārda Pazīmes vintage displate retro metāla plāksnes Dzelzs Glezna, Plakāts

Saistītie Produkti