Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 3D DIY Apaļā dimanta glezna krustdūrienā inkrustēts Dimanta mākslas glezniecības dimanta krāsošana Seksīga sieviete Skatīt lielāku

3D DIY Apaļā dimanta glezna krustdūrienā inkrustēts Dimanta mākslas glezniecības dimanta krāsošana Seksīga sieviete

€1.69

-40 %

€2.82

Jauns produkts

Stils Pastorālā
Krāsu skaits Virs 45
Izmantošana Gleznas
Rāmis No
Ielīmēšanas Apgabals Daļēja
Iestatīt Tipu
Ārējā Iepakojuma PAPĪRA MAISS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Dimanta Forma Kvadrātveida
Materiāls Akrila
Modelis Tips Skatuvisks
Forma Dzīvoklis

Apraksts:

Motīvs: Pilnu Kvadrātveida/Apaļā dimanta krāsošana

Par Urbi: 100% Pilnu kvadrātveida/apaļā dril

Materiāls: Kvadrātveida/Apaļā Sveķu Dimanta

Attēla izmērs: Jebkādu izmēru var pielāgot,

Par Rāmis : Bez Rāmja, Pēc tam, kad jūs pabeigtu nepieciešamo saķeri ar vietējo nopirkt Rāmi

Audekls Iepakojums: Roll up , Novērstu Krokas

Iepakojums: Pilnībā dimanta urbi , apdrukāta auduma

Mūsu priekšrocības: 1 augstākās kvalitātes; Tieši 2 no lielas facotry; 3 garantēta Kvalitāte; 4 Konkurētspējīgām cenām; 5 Visas preces, kas nāk no facotry ar stingriem pārbaudes atbilstoši starptautiskajam standartam. 6 Ātra piegāde; 7 apvienotais rīkojums; 8 Labākās un Savlaicīgu Pakalpojumu; 9 Garantiju jūsu 100% apmierinātību.Par efekts: lielāks izmērs ir daudz labāku efektu !katrā dimanta izmēru 2.5x2.5mm, ja sarežģītību,maza izmēra, būs ļoti labi, ja jums ir nepieciešams, larege izmēru bildes, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs esam pārdevuši dimanta krāsošana materiāls ir sveķu, visa mozaīkas modeļiem ir urbti veic ar sveķu dimants, izmēru 2.5×2.5 bāzes karti ar līmi foto papīrs.Dimanta glezniecības ir pusgatavi,neietver rāmis, mēs nodrošināsim dimanta instrumenti, izšuvumu, lai jūs veiktu ,mēs likts 30% dimanti vairāk(Pieaugums skaitu oriģinālu dimantu par 30%).vairumtirdzniecības & dropshipping ir pieņemami!samaisa, lai ir apsveicama!DIY Dimanta Glezniecības pazīme: 1. DIY dimanta glezna var strādāt un mācīties, lai mazinātu stresu, emocionālo regulēšanu, aktīva domāšana, stiprina pašapziņu. 2. DIY dimanta glezna var izmantot, lai rotā ģimenes istaba, padara dzīvi patīkamāku. 3. DIY ražošanas varat izbaudīt gandarījuma sajūtu, spējām un neatlaidību attīstīt pacietību, veciem cilvēkiem un bērniem ir piemērotas. 4. Ražošanas process ir vienkāršs, jūs varat izveidot īsu laiku, lai pabeigtu. 5. DIY krāsošana dimants ir izsmalcinātu dāvināt draugiem un mīļajiem, lai izteiktu laba vēlējumiem, lai dalītos. 6. DIY dimanta izdarīt persona jebkurā vecumā var veikt, jo, tai skaitā bērnu, ģimenes locekļiem, un, lai ģimenes ir vairāk silts.

Tagi: 3d mākslinieka glezna, 5d dimanta krāsošana sieviete gul, 3d dimanta krāsošana dāmu deju, dimanta pūce, diamond krāsa, 5d dimanta krāsošana fantāzija, sieviete, grāmatzīmi dimanta, dimanta krāsu sieviete, 3d glezniecība datumi, 3d glezniecība attēlu.

Uzrakstīt recenziju

3D DIY Apaļā dimanta glezna krustdūrienā inkrustēts Dimanta mākslas glezniecības dimanta krāsošana Seksīga sieviete

3D DIY Apaļā dimanta glezna krustdūrienā inkrustēts Dimanta mākslas glezniecības dimanta krāsošana Seksīga sieviete

Saistītie Produkti