Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! SWOKENCE Tuvredzība Brilles Zilā Gaisma Pretbloķēšanas Photochromic Sieviešu, Vīriešu Recepte Briļļu Tuvredzīgs Grādu -0.5 -10 F163 Skatīt lielāku

SWOKENCE Tuvredzība Brilles Zilā Gaisma Pretbloķēšanas Photochromic Sieviešu, Vīriešu Recepte Briļļu Tuvredzīgs Grādu -0.5 -10 F163

€4.06

-40 %

€6.77

Jauns produkts

Lenses Material CR-39
Dzimums Sievietes, Unisex
Modeļa Numurs f163
Lens Width 6.3 cm
Zīmola Nosaukums SWOKENCE
Lens Height 4.5 cm
Pārklājums HC
Frame Material Plastmasas
Lenses Optical Attribute Photochromic
Vienuma Tips Eyewear
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
Eyewear Type Lasījums Brilles
Lēcas Krāsa Skaidrs

modname=ckeditor

PIEZĪME

Tas ir recepšu brilles tuvredzība, pirms jums to pasūtīt, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet, ja jūsu redze ziņojums saskan ar produktu.

Par anti blue ray lēcas, tas ir piemērots cilvēkiem, kas lieto datorus vai mobilos telefonus, lai uz ilgu laiku vai bieži ir darba gaismas piesārņojums.

Par photochromic lēcas, tie būs caurspīdīgs un bezkrāsains telpās vai tumšās vietās, bet tie maina krāsu ārā vai saule, lai aizsargātu acis no spēcīgu gaismu.

SILTS PADOMI

Anti blue ray testu, lūdzu, pārbaudiet to ar zilās gaismas lampas.

Par photochromic testu, lūdzu, pārbaude, to saulē, nav pārbaudīt to telpās vai mākoņainā laikā vai saskaņā ar lampām, tas nemaina krāsu, jo nav pietiekami daudz ultravioletajiem stariem.

Photochromic brilles nav saulesbrilles, tā krāsu dziļums nav vienāds saulesbrilles.

PIELĀGOTA DIAPAZONS

Par gala produkta, jauda, kreisās un labās puses lēcu, ir tā pati, tās sākotnējā skolēnu attālums ir derīgas 60mm-64mm, to nevar mainīt.

Lai pielāgotu produktu, tas var tikt pielāgota, lai šādu recepti:

Labā Acs(OD.): Sfēra -0.5, lai -6.0 (Cilindra -0.5, lai -2.0 , Aksiālos 0 līdz 180 )

Kreiso Aci(OS.): Sfēra -0.5, lai -6.0 (Cilindra -0.5, lai -2.0 , Aksiālos 0 līdz 180 )

Pupillary Attālums: 50 mm līdz 80 mm

Par indeksu (Refrakcijas Indekss) indekss 1.67 objektīvs ir plānāks nekā 1.61 objektīvs, indekss 1.61 objektīvs ir plānāks nekā 1.56 objektīvs.

Foto zils lēcas un foto rozā lēcām nevar izdarīt ar spēku cilindru.

Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu glāzes ar jūsu recepte, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju vai atstājiet jūsu recepte, kā iepriekš formātā ar pasūtījumu, mēs jums piemērotāko konsultāciju, precīzu vairāk svarīgi nekā rush.

Tagi: tps51125, bling nosaukums kaklarota, stikls lasīt, imortor 3, brilles pārklājas, vz brilles, aizdare rokassprādzi, kameja gredzens, baznīcas šalle, bluray.

Uzrakstīt recenziju

SWOKENCE Tuvredzība Brilles Zilā Gaisma Pretbloķēšanas Photochromic Sieviešu, Vīriešu Recepte Briļļu Tuvredzīgs Grādu -0.5 -10 F163

SWOKENCE Tuvredzība Brilles Zilā Gaisma Pretbloķēšanas Photochromic Sieviešu, Vīriešu Recepte Briļļu Tuvredzīgs Grādu -0.5 -10 F163

Saistītie Produkti