Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 540PCS Radoša Pilsēta Sērijas amerikāņu Kalniņi Pirātu Modeli, Celtniecības Bloki Pirātu Atrakciju Parks Ķieģeļi DIY Rotaļlietas Bērniem Dāvanas Skatīt lielāku

540PCS Radoša Pilsēta Sērijas amerikāņu Kalniņi Pirātu Modeli, Celtniecības Bloki Pirātu Atrakciju Parks Ķieģeļi DIY Rotaļlietas Bērniem Dāvanas

€21.49

-51 %

€44.77

Jauns produkts

Dzimšanas Diena, Ziemassvētki ,Jaunais Gads Zēni, Meitenes Dzimšanas Diena, Ziemassvētku Dāvanas
Sertifikācija 3C
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums neēd, Sargāt no uguns
Plastmasas Tips ABS
Ieteikt Vecums 12+y
Dzimums Unisex
Veids Bloki
Svītrkods No
Modeļa Numurs Idejas, Celtniecības Bloki, Ķieģeļi
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Zīmola Nosaukums Pongarct
bloķēt Izglītības Dāvanas Izglītības Rotaļlietas, Apgaismības rotaļlietas
Materiāls Plastmasas

Izlasiet, pirms jūs nopirkt

• Materiāls: videi draudzīga ABS plastmasas.

• Iepakojums: Bez oriģinālā kaste, rotaļlietas un instrukcijas tiks nosūtītas ar druknu burbulis maisā vai kartona iepakojumu.

• Piezīme: Bezmaksas nomaiņas pakalpojumu, ja trūkst detaļu, saņemot preci, lūdzu sazināties ar mums, cik drīz vien iespējams.

Ja jums ir kādi jautājumi , Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

1. Pasūtījumi tiek apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, Pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3. Visi mūsu pakete nāk ar sekošanas numuru.Uzskaites informācija ir pieejama 1-5 dienu laikā pēc sūtījuma.

Lūdzu, uzdot visus jautājumus, pirms cenu noteikšanu, lai izvairītos no kļūst vienumu, kas jūs neapmierina. 1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs saņēma, pls to atpakaļ 5 dienu laikā.Kad mēs saņemam atpakaļ nosūtītās preces, mēs panāksim nomaiņa vai atgriezt naudu atpakaļ, lai jūs.Pls sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Atpakaļ postenī, jābūt jauniem, unworn un sākotnējā stāvoklī. 2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā ar oriģinālā iepakojumā, ja iespējams, un pierakstiet trūkumiem iemesls, un jūsu Pasūtījums / 3. Atgriešanās kuģniecības izmaksas ir jāsedz Pircējam.

Mēs pack un kuģa paku ASAP.Un tur būs mazliet kavēšanās, ja svētku dienas.Mēs kuģis sūtījumu pa Pastu Ķīnas vai citu valsts amatu.Parasti kuģniecības laiks ir 15-60 darba dienu laikā saskaņā ar jūsu valsti.Ja jūs nevarat saņemt savu posteni, 60 dienu laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai palīdzētu.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani risinājums, tā vietā, atstājot neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Paldies.

Tagi: preci lego city, ķieģeļu kuģis, ķieģeļu plaknes, amerikāņu kalniņi trase, ķieģeļu spēle, kalniņi lego, alu kalniņi, lego sliedes amerikāņu kalniņi, bloks, atrakciju parka iekārtas.

Uzrakstīt recenziju

540PCS Radoša Pilsēta Sērijas amerikāņu Kalniņi Pirātu Modeli, Celtniecības Bloki Pirātu Atrakciju Parks Ķieģeļi DIY Rotaļlietas Bērniem Dāvanas

540PCS Radoša Pilsēta Sērijas amerikāņu Kalniņi Pirātu Modeli, Celtniecības Bloki Pirātu Atrakciju Parks Ķieģeļi DIY Rotaļlietas Bērniem Dāvanas