Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! (BF7273)Greznību pielāgot zentai zvērs ar C Kausa šķelšanās Līnijas ražošanas zvērs veidā crossdresser aksesuāri Skatīt lielāku

(BF7273)Greznību pielāgot zentai zvērs ar C Kausa šķelšanās Līnijas ražošanas zvērs veidā crossdresser aksesuāri

€127.17

-15 %

€149.62

Jauns produkts

Vienuma Tips apakšveļa
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls Likra
Dzimums Unisex
Speciālā Izmantošana kostīmi
Avota Veids Oriģināls
Sastāvdaļas Kostīmi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rakstzīmes Nav

Vārdus, pirms pasūtījuma

Šī sadaļa ir Luksusa pasūtījuma zentai kostīmi, materiāls ir pilnīgi atšķirīgs, nekā parastā zentai materiālu, m ost no tiem ir augstas kvalitātes importēto materiālu .Visiem luksusa pasūtījuma tērpi ir super maiga ar izsmalcinātu meistarība, w, e, nav standarta izmēra luksusa pasūtījuma zentai, mēs tikai pielāgot atbilstoši detaļu mērījumiem, tāpēc tas būs montāža PERFEKTI, lai jūsu ķermeņa.Nāc uz pamēģināt, jums būs atkarīgi no mūsu kostīmiem.Visi kostīmi noklusējuma bezšuvju ārpuses!

Pēc tam, kad esat vietā, lai, es jums atsūtīs failu, kurā būs redzams, kāds mērījumus, kas mums nepieciešams, un kā mērīt savu ķermeni.

Apraksts:

Šī kigurumi ādas noklusējuma: pilna ķermeņa zentai ar atvērtu seju( Vai tikai atvērt acis, atstāt ziņu) + atdalītas pirkstiem, Bezšuvju priekšā kakla.

Produkta includ e : kigurumi ādas + šķelšanās ražošana + silikona krūšu .

Aptuveni materiāls: audums ir ļoti ērti!Ļoti piemērots Kig ādu!Mīksta un gluda, ļoti delikāts, tas var ne tikai atbilst skaistu vizuālo efektu, bet arī apmierināt mūsu ķermeņa komfortu.

Par krāsu: Trīs krāsas pieejams.Kig spēlētāji parasti izmanto rozā ādas krāsa, modelis produkta attēli ir visas rozā ādas.

Par lielumu .Man vajag PRECĪZU detaļu mērījumus savu ķermeni, plz nav ne palielināt vai secināt, kādus datus, novest jūs nevarat valkāt, vai rieva, plz pievērst uzmanību!!

Par cenu.Tas patiesi ir roku darbs, ar super pārsteidzošu kvalitāti, tas būs piemērots jūsu ķermeņa perfekti!Par atlaidi, plz sekot veikals veicināšanas atlaižu kuponu!

Par Apstrādes laiku .Jo tas ir roku darbs, balstoties uz mērījumiem nepatīk, rūpnīcas, mēs secībā no pirmās uz pēdējo, plz, ir dažas pacietību.Es apsolām tas ir tā vērts to gaidīt.

Par Kuģniecības: man būs kuģis ar ātrāko piegādes metodi, pat jums izvēlēties reģistrēties pastu.

Pielāgošanas iespējas Luksusa pasūtījuma kostīmi, plz, skatiet šeit:

Zvērs forma ir speciāli izgatavots, var pieturēties pie vestes, padara krūšu izcils!

Atsauksmes no klientiem.

Tagi: lateksa zentai, likra zentai, silīcija uzvalks, lelle bezšuvju, šķelšanās kleita, dizaina birojs blūzes, sieviešu croptop tērpiem, sudraba likra ķermeņa uzvalks, kigurumi zentai, zentai.

Uzrakstīt recenziju

(BF7273)Greznību pielāgot zentai zvērs ar C Kausa šķelšanās Līnijas ražošanas zvērs veidā crossdresser aksesuāri

(BF7273)Greznību pielāgot zentai zvērs ar C Kausa šķelšanās Līnijas ražošanas zvērs veidā crossdresser aksesuāri

Saistītie Produkti