Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Elektriskā Urbja Putekļu Vāciņa, Vai Urbšanas Putekļu Savācējs Rādīt Lietu Urbšanas Kokapstrādes Jaudas Instruments, Putekļu Savākšanas Must Ir Piederums Skatīt lielāku

Elektriskā Urbja Putekļu Vāciņa, Vai Urbšanas Putekļu Savācējs Rādīt Lietu Urbšanas Kokapstrādes Jaudas Instruments, Putekļu Savākšanas Must Ir Piederums

€0.77

-43 %

€1.36

Jauns produkts

DIY Piederumi Kokapstrāde
Specifikācijas Elektriskais āmurs urbšanas putekļu vāciņu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piemērots 4-10mm drill bits
Atbalsta Dropshipping Atbalsts Vairumtirdzniecība
Piemērojamo Skatuves inženiertehniskās iekārtas
Sertifikācija CE, ROHS
Modeļa Numurs urbšanas putekļu vāciņu

Apraksts:

Elektriskā Urbja Putekļu Savācējs

Ar mūsu urbt segšanai sistēmu, jums var būt putekļi un gruveši tīru darba vietu.Urbt pielikumu, ir izgatavots no izturīgas plastmasas.Tas ir aprīkots ar doba kamerā, kas savāc putekļus un netīrumus, kā jūs urbt katru caurumu.

Jūs love to, kā ērti un viegli šo pielikumu padara tas, lai attīrītu pēc projekta.Tāpēc, ka šis rīks ir daudzpusība un lietderību, tas padara lielisks papildinājums jebkuram toolbox.

FUNKCIJAS

Putekļu Savākšanas Tool: Lai saglabātu virtuves no aptver jūsu grīdas un mēbeles, pamēģiniet šo universāls urbis pielikumu.Šī parocīgā ierīce der uz urbjiem un nozvejas putekļu radīti no urbšanas caurumi drywall, koka, metāla, betona un citiem materiāliem.

Der Vairākiem urbjiem: regulējama urbt vāku var izmantot dažādu māju projektiem, kas prasa urbšana.Bļodā pielikumu der urbji visu zīmolu bez nepieciešamajām korekcijām.

VIEGLI LIETOT: pievienot putekļu ķērājs ar savu urbi, pirmo twist off skaidrs vāku.Ievietojiet urbis uz bāzes pielikumā, nodrošinot to, ka apaļa suka ir aprīkots ap savu urbi.Pēc tam uzlieciet vāku, un jūs esat gatavi noķert putekļiem.Lai iztīrītu pielikumu, tikai twist off vāku un iztīriet putekļus.

SAMAZINĀT VIRTUVES: DIY projektu var iegūt netīrs.Kā jūs urbt jaunus caurumus, liels vai mazs, smalks pulveris, atrisina visā telpā no atdalījās sheetrock vai koka gabalu.Izmantojiet šo plastmasas urbšanas palīgierīces, lai kontrolētu atlūzu un atstāt savu grīdām un virsmām dustless tā, ka tīrīšana pēc projekta ir viegli.

Specifikācijas:

- Elektriskais āmurs urbšanas putekļu vāciņu

- Putekļi, nepievelk putekļus, fiksētā

- Piemērots 4-10mm drill bits

- Bļodas-formas dizains, ērtāk izmantot, lielāku jaudu

- Slēgtā sprādze dizains nodrošina to, ka putekļi nav noplūdes.

- Neslīdoša sūklis + pvc triecienizturīgs un klusums starplikas, stabils

- Piemērojamie skatuves:

Piemērots inženierijas iekārtas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, sienas urbšana, utt.

Paketē Iekļauts:

1 x Putekļu vāciņa, elektrisko āmuru un urbi

Tagi: alantra dust cover, toslink putekļu vāciņu, gumijas urbšanas putekļu vāciņu, printeri, putekļu vāciņu, amarok putekļu vāciņu, acryl putekļu vāciņu, vārpstas gumijas pārklāju, geely putekļu vāciņu, vehemo putekļu vāciņu, jetta putekļu vāciņu.

Uzrakstīt recenziju

Elektriskā Urbja Putekļu Vāciņa, Vai Urbšanas Putekļu Savācējs Rādīt Lietu Urbšanas Kokapstrādes Jaudas Instruments, Putekļu Savākšanas Must Ir Piederums

Elektriskā Urbja Putekļu Vāciņa, Vai Urbšanas Putekļu Savācējs Rādīt Lietu Urbšanas Kokapstrādes Jaudas Instruments, Putekļu Savākšanas Must Ir Piederums

Saistītie Produkti