Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tuya Zigbee Smart Touch Switch 1/2/3/4 Banda MUMS Taimeris Sienas Pogas, Slēdži Remote Balss Vadības Smart Dzīves APP Alexa, Google Home Skatīt lielāku

Tuya Zigbee Smart Touch Switch 1/2/3/4 Banda MUMS Taimeris Sienas Pogas, Slēdži Remote Balss Vadības Smart Dzīves APP Alexa, Google Home

€6.62

-40 %

€11.04

Jauns produkts

Atbalsts Alexa un Google Home
Garantijas laiks /
App Smart life/Tuya
Dropship Atbalsts
Funkcijas ASV Standarta
Pašreizējo 15.A
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis
Ieejas Spriegums 100-240VAC 50/60Hz
Sertifikācija ce
Modeļa Numurs Smart switch
Ir Smart Ierīces
Networking mode ZigBee(Zigbee hub ir nepieciešams)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

【Neutral līnijas, kas nepieciešamas] aicina Neitrālā pozīcija nav nepieciešama.

【Zigbee hub ir nepieciešams] aicina Vārti hub ir nepieciešams.

【APP tālvadības pulti] aicina Smart dzīves vai TUYA APP var izmantot, lai attālināti kontrolēt ieslēgšana un izslēgšana.Jūs varat redzēt atvērts vai aizvērts valsts pārslēdzas no APP, kad jūs esat prom.

【Saikne ar citām smart ierīces] aicina To var savienot ar citām smart ierīces, lai saprastu, ērts smart dzīvi kopā.Mājas režīmu var radītas un saistītas ar citām smart ierīces, lai automātiski atvērtu gaismas tiklīdz jūs iet mājās.

Atbalsta balss skaļrunī kontroles] aicina slēdzis ir saderīgs ar Alexa un Google Home Palīgs, kas ļauj jums izmantot balss vadības smart slēdzi, lai ieslēgtu/izslēgtu.

【Laiks] aicina smart slēdzi, automātiski tiek ieslēgts un izslēgts pēc noteikta laika, izmantojot taimera funkciju.Izvēlēties, kad jūs vēlaties pamosties,automātiski atvērt gaismas, lai jūs varētu viegli iekļūt dienā; izvēlēties, kad jūs vēlaties, lai aizvērtu gaismas.

【Dalīties] aicina kontroles slēdzi, var kopīgi ar ģimenes locekļiem.

【Sensitive touch control] aicina Rūdīta stikla skārienekrāns šī smart slēdzis ir jutīgi pret pieskārienu kontrole, premium izturīga stikla materiāls nodrošina līdz pat 20 miljoniem touch skaitļi, izmantojot mūsu rūpīga testēšana.Tas ir ūdens izturīgas, Mitrumu Necaurlaidīgs, Izturīgs pret Skrāpējumiem 【Viegli iestatīšana] aicina Scan Lietotāja Rokasgrāmatu un QR kodu Lejupielādēt Smart life/TUYA APP, vai lejupielādēt no App Store vai Google Play Veikalā un izveidot savienojumu ar mobilo ierīci, lai jūsu tīkla, lai atrastu savu gaismas slēdzi, pēc tam varat ieslēgt gaismas vai kontroles citas elektriskās ierīces, ar vieglumu.

Specifikācijas:

*Ieejas spriegums: 100-240VAC 50/60Hz

*Tīkla režīms :ZigBee(Zigbee hub ir nepieciešams)

*Viena kanāls (1 banda)

*Jauda: 600W

*Nominālā strāva :15A

*Produkta izmērs (Size) 120 * 72 * 39mm (Amerikas savienotās Valstis)

*Dzīves : 100 000 reižu

*Korpusa Krāsa: Balta/Melna

*Darbības Temperatūra: -20℃~+50℃

*Plastmasas materiāla, ABS+PC

*Uguns-aizsardzības klase 94-V0

Iepakojuma izmērs: 138*89*55mm

Bruto svars: 238g

Paketē Iekļauts:

1*smart switch,1*Manuālā,1*Skrūvju iepakojums

Tagi: zigbee smart slēdži, ieslēdziet wifi, adapteris google home, durvju tuya smart, zigbee led gaismas slēdzi, zemismart zigbee, tuya zigbee, reostats zigbee, zigbee, pabīdiet slēdzi.

Uzrakstīt recenziju

Tuya Zigbee Smart Touch Switch 1/2/3/4 Banda MUMS Taimeris Sienas Pogas, Slēdži Remote Balss Vadības Smart Dzīves APP Alexa, Google Home

Tuya Zigbee Smart Touch Switch 1/2/3/4 Banda MUMS Taimeris Sienas Pogas, Slēdži Remote Balss Vadības Smart Dzīves APP Alexa, Google Home

Saistītie Produkti