Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Modes Multiplikācijas filmu Skatīties Sieviešu Mickey Pulksteņi studentu Meitenes Zēni Pulkstenis nerūsējoša tērauda Kvarca rokas pulksteņi Pārredzamu Dobi Reloj Skatīt lielāku

Modes Multiplikācijas filmu Skatīties Sieviešu Mickey Pulksteņi studentu Meitenes Zēni Pulkstenis nerūsējoša tērauda Kvarca rokas pulksteņi Pārredzamu Dobi Reloj

€1.55

-32 %

€2.28

Jauns produkts

Gadījumā, Ja Forma Kārta
Joslas Platums 20mm
Skavu Veids Sprādzes
Kastes & Gadījumos Materiāls Nē pakete
Kustība KVARCA
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Dial Logu Materiāla Veids Safīra Kristālu
Modeļa Numurs sb015
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Mode Un Gadījuma
Dial Diametrs 40mm
Joslas Garums 24cm
Zīmola Nosaukums UN
Ūdens Izturība Dziļums Nav ūdensizturīgs
Sertifikācija Nav
Iezīme Atpakaļ Gaismas, Triecienizturīgs
Gadījumā Biezums 7.5 mm
Gadījumā, Ja Materiāls Sakausējuma

Cienījamie pircēja draugs!Laipni lūgti manā rūpnīcas veikals: Mūsu uzņēmums sola: kvalitāte, pirmkārt, labāko servisu.Mēs pieņemam labus ieteikumus no pircējiem un cenšas, lai nodrošinātu labāku iepirkšanās pieredzi. -Mēs turpināsim nodrošināt pircējus ar atvieglotiem cenām, pārdomāto sveicieni un pārsteiguma dāvanas.Pārbaudiet visu informāciju un pārliecinātos, ka tas pulkstenis ir tieši tas, ko jūs vēlaties.Ja pircējam ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Zīmols: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. (Atbalsta OEM) Krāsa: kā parādīts Iepakojums: OPP maisā.Piezīme: Tas nav ūdensizturīgs, lūdzu, nav valkāt to, peldot, vai pieskaroties ūdens.Paldies par sapratni!

Cienījamie pircēji!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Visas atsauksmes ir mīlestība: kad esat apmierināts ar pirkumu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Tāpat mēs dos jums pozitīvu komentāru.

Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Mēs sazināsimies ar jums 24 stundu laikā, mēs sadarbosimies ar jums, līdz jūs esat apmierināti, mēs cenšamies, lai sasniegtu 100% klientu apmierinātību.

Piezīme: ja jūs atradīsiet, ka produkts neatbilst instrukcijas, pircējs var izvēlēties, lai atgrieztos vai kompensāciju.

1. Ja apstiprinājums beidzas laiks, jūs neesat saņēmis preces,

Sazinieties ar mums un mēs pagarināt piegādes tims pirmo reizi.

2. Ja jūs neesat saņēmis preces pēc 90 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums,

3. Nav reģistrā, strīdus 90 dienu laikā.Es ceru, ka jūs varat saprast

4. Ja jūs domājat, ka prece ir bojāta, pēc tam, kad jūs to saņem, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs

Sniegt jums labāku risinājumu .

Tagi: mickey mouse skatīties, caurspīdīgs skatīties sieviete, ary pulksteņi, skatīties ūdensizturīgs sievietēm, garām lapsa skatīties, atmiņas mickey kaklarota, mickey skatīties, snoopi, UN, zelta mini peli skatīties.

Uzrakstīt recenziju

Modes Multiplikācijas filmu Skatīties Sieviešu Mickey Pulksteņi studentu Meitenes Zēni Pulkstenis nerūsējoša tērauda Kvarca rokas pulksteņi Pārredzamu Dobi Reloj

Modes Multiplikācijas filmu Skatīties Sieviešu Mickey Pulksteņi studentu Meitenes Zēni Pulkstenis nerūsējoša tērauda Kvarca rokas pulksteņi Pārredzamu Dobi Reloj

Saistītie Produkti