Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vintage Ainavu Washi Maskēšanas lentu Karšu Pieņemšanas Bullet Vēstnesis DIY Scrapbooking Etiķetes, Uzlīmes Skatīt lielāku

Vintage Ainavu Washi Maskēšanas lentu Karšu Pieņemšanas Bullet Vēstnesis DIY Scrapbooking Etiķetes, Uzlīmes

€14.16

-30 %

€20.23

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Washi papīra
Modeļa Numurs ZWD01

Produkta Apraksts:

Izmērs:5.0 cm*10m Cilpa:35cm Materiāls:Washi Papīra Iepakojumā: 1roll/maiss Lietošana:Fantastisks dizains jūsu ielūgumi/kartes/ aploksnes/žurnāli

Maksājumu un Adrese:

1. Pirms pasūtījuma veikšanas, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja viņiem ir kādas neskaidrības. 2. Lūdzu, apmaksāt, lai 2 dienu laikā pēc iesniegšanas secībā. 3. Lūdzu, pārliecinieties, adresi, tālruņa numuru, pasta kods ir pareizs.Mēs kuģis preces jums pamatojoties uz Piton.lv.Ja jums ir nepieciešams, mainot adresi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms mēs kuģis sūtījumu. 4. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas importa nodokļi.

Piegāde:

1. Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, 7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu. 2.China Post Air mail-parasti aizņem apmēram 15-60days, lai sasniegtu jums. (Dažreiz tas aizņem vairāk laika) EMS ilgst aptuveni 5-10 darba dienas; Fedex ņem 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā. 3. Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru kuģniecības problēma, ticiet mums, mēs jums ātri un apmierināts atbildi.

Atsauksmes:

1. Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Piedāvāsim jums labāko cenu un labāku pakalpojumu, kad jūs veicat pasūtījumu vēlreiz. 2. Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu par Piton.lv.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts risinājumu.Mēs saprotam, skumjas, jūs varētu būt, ja pasūtījums ir nepareizi, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums apmierināti ar rezultātiem.

Paldies par Jūsu Atbalstu Vienmēr!

Tagi: xr iphone gruzijas gadījumā.

Uzrakstīt recenziju

Vintage Ainavu Washi Maskēšanas lentu Karšu Pieņemšanas Bullet Vēstnesis DIY Scrapbooking Etiķetes, Uzlīmes

Vintage Ainavu Washi Maskēšanas lentu Karšu Pieņemšanas Bullet Vēstnesis DIY Scrapbooking Etiķetes, Uzlīmes

Saistītie Produkti