Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! RAINXTAR Modes Rodijs Krāsu Suņu Ķepu Formas Sakausējuma Piekariņi Ar Skaidru Rhinestones Bērniem Dāvanas 15*18mm 50gab AAC1918 Skatīt lielāku

RAINXTAR Modes Rodijs Krāsu Suņu Ķepu Formas Sakausējuma Piekariņi Ar Skaidru Rhinestones Bērniem Dāvanas 15*18mm 50gab AAC1918

€10.63

Jauns produkts

Svars par 3g
Modeļa Numurs AAC1918
Stils MODERNS
Metālu Tips Cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums RAINXTAR
Vienuma Tips Piekariņi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piekariņi Tips Dzīvnieki
Materiāls Metāla
izmērs 15*18mm
Moq 50gab

Lūdzu, ņemiet vērā, ka lieluma, formas un krāsas var nedaudz mainīties, lai manufaktūras process!

Mēs apsolām, lai kuģis savu pasūtījumu ietvaros 2-7 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir apstiprināts, ja visas preces un atrisināt jebkuru jautājumu, 24 stundu laikā!

Lūdzu, baudīt jūsu iepirkšanās!

Produkta Informācija:

Materiāls : Cinka Sakausējums, Radīt Brīvu, Niķeļa Bezmaksas, Eco-draudzīga Made

S ize : 15*18mm

Svars : ab no 3g

MOQ : 50gab

*****************************************************************

Produkta Detalizētus Attēlus:

*************************************************************************

Atgriešanās Politika:

Ja priekšmeti tiek sadalīti diemžēl, lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt mums attēlu, kas sadalīti posteņi, lai saņemtu bezmaksas nomaiņa preču vai kompensāciju.

Mēs pieņemam atgriežas laikā 7days pēc to saņemšanas secībā, ja jums nepatīk produktu.Lūdzu, pārliecinieties, ka preces ir to sākotnējā stāvoklī un resalable.Ja preces tiek nozaudēti vai sabojāti atgriežas, pircējs ir atbildīgs par zaudējumu, un mēs nevaram sniegt pilnu kompensāciju.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Tāpēc, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu, ja jums patīk mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu objektus, tā vietā, atstājot negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs apsolām, ka mēs ar to tiekam galā ļoti labi un ātri.Paldies jau iepriekš!

Tagi: PATRUĻA, zelta piekariņi bērniem, piekariņi petite piekariņi, ķepa gredzens, zoss juvelierizstrādājumu šarmu, ķepa kulons, kaķis juvelierizstrādājumu šarmu, bērniem pastelis piekariņi, dinozauru juvelierizstrādājumu šarmu, kroņa dārglietas šarmu.

Uzrakstīt recenziju

RAINXTAR Modes Rodijs Krāsu Suņu Ķepu Formas Sakausējuma Piekariņi Ar Skaidru Rhinestones Bērniem Dāvanas 15*18mm 50gab AAC1918

RAINXTAR Modes Rodijs Krāsu Suņu Ķepu Formas Sakausējuma Piekariņi Ar Skaidru Rhinestones Bērniem Dāvanas 15*18mm 50gab AAC1918

Saistītie Produkti