Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Motociklu Atpakaļskata Spoguļa Stiprinājuma Motocikla Stiprinājuma Leņķis Piemērots Gopro Hero 9/8/7/6, AKASO, SJCAM,Osmo Skatīt lielāku

Motociklu Atpakaļskata Spoguļa Stiprinājuma Motocikla Stiprinājuma Leņķis Piemērots Gopro Hero 9/8/7/6, AKASO, SJCAM,Osmo

€9.38

-36 %

€14.88

Jauns produkts

Materiāls Alumīnija sakausējuma
Type2 Turētājs, kas Piemērots Gopro Hero 9/8/7/6, AKASO, sjcam, Osmo
Zīmola Nosaukums Orsda
Type3 Motociklu Atpakaļskata Spoguļa Stiprinājuma Motocikla Stiprinājuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Action Camera Brand GoPro
Modeļa Numurs motociklu atpakaļskata spogulī, montāžas kronšteins
type1 motociklu atpakaļskata spogulī, montāžas kronšteins

Pamatnes MOUNT paredzēti tieši motociklu atpakaļskata spoguļi, lai nodrošinātu kameras lokomotīvi.Droši ierakstīt ainava ceļā uz izjādes.

360 GRĀDU PANORĀMAS FOTOGRAFĒŠANAS:unikāla lodveida savienojumu un abpusēja atvēršana dizaina veikt korekcijas stiprinājuma leņķis ērtāk un patiesi sasniegtu fotografēšanu no jebkura leņķa.Viegli regulēt kameras pozīciju, lai dotu jums perfektu skatā.

AUGSTAS KVALITĀTES ALUMĪNIJA SAKAUSĒJUMA MATERIĀLS:Tas ir panākts ar pilnīgi augsta neelastību, alumīnija sakausējumu liešana ar augstas precizitātes CNC apstrādes,spēcīgs rāmis ir izturīgs, bez deformācijas.Virsma ir sandblasted un apstrādāti ar anticathode oksidācijas kas ievērojami uzlabo anti-korozijas.VIEGLI UZSTĀDĪT:Tas var tikt uzstādīts uz motocikla ar diametru 10mm uz atpakaļskata spoguļa caurule.Pagriezt elastīgo bumbu sēdekļa, lai atrastu vajadzīgo vietu un noteikt to ar rokām atslēga.

IDEĀLS MOTOCIKLS JĀŠANAS PIEDERUMI:Piemērots Gopro Hero 8/7/6/5 Melns ,YI,Campaark, AKASO,SJCAM,DJI Osmo Darbību, un visvairāk ar Sportu Kameras.Tas ir labākais partneris motociklistu.

Kā instalēt motociklu atpakaļskata spogulis leņķis:

1. solis:Noņemt motociklu atpakaļskata spogulis.

Solis 2:Iet caur motociklu atpakaļskata spoguļa kronšteins.

Solis 3:Noregulējiet stiprinājuma vajadzīgajā leņķī un nodot motociklu atpakaļskata spogulis atpakaļ.

Krāsa:Melna

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

Izmērs:Cauruma diametrs apmēram: 11mm

Iepakojuma Saturs:

1 * motociklu atpakaļskata spogulī, montāžas kronšteins

1 * skrūvju

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gopro atbalsts, sj9000, dome gopro hero 9, akaso boite, gopro hero 7 vlog piederumi, kolonna akaso, gopro ķiveres, go pro, gopro mount, biljarda kiju pagarināšana.

Uzrakstīt recenziju

Motociklu Atpakaļskata Spoguļa Stiprinājuma Motocikla Stiprinājuma Leņķis Piemērots Gopro Hero 9/8/7/6, AKASO, SJCAM,Osmo

Motociklu Atpakaļskata Spoguļa Stiprinājuma Motocikla Stiprinājuma Leņķis Piemērots Gopro Hero 9/8/7/6, AKASO, SJCAM,Osmo

Saistītie Produkti